Примерна схема за захранване 20

• 29 808
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • София
missence, най-вероятно е от спанака.
Симона винаги се изхожда със зелени изпражнения, когато яде спанак.

да, но са по-редки. Преди когато яде спанак, акаше зелено, но нормално newsm78 Притеснява ме повече консистенцията newsm78 Аз трябваше да си давам чистия спанак на "Sunval", ама акъл, сега се притеснявам  Embarassed Давам го заради желязото, че ни беше нисък хемоглобина!

# 271
Мисе, склонна съм да мисля, че е от сметаната такава консистенцията. Ако е от ръжта, т.е. реакция към глутена, трябва да има и друг белег - обрив напр. Не се шашкай  Hug А зеленият цвят си е от спанака, да  Peace

Честита нова година на всички!

# 272
ЧНГ мили мамчета,живи,здрави и много щастливи!!!!Безброй усмивки и щастливи мигове!

# 273
За много години и от мен!
Здраве за всички ни!

# 274
ЧНГ и от мен и за Много години момичета!!!Бъдете живи и здрави,вие и всички около вас  Hug

# 275
  • София
Мисе, склонна съм да мисля, че е от сметаната такава консистенцията. Ако е от ръжта, т.е. реакция към глутена, трябва да има и друг белег - обрив напр. Не се шашкай  Hug А зеленият цвят си е от спанака, да  Peace

ох, наблюдавам го за обрив, но няма. Освен това днес не е акал, снощи нали свършихме тази работа по никое време, та незнам консистенция и цвят още  за деня newsm78

# 276
  • not found
Има ли някакъв период колко време да се дава всеки ден глутена ? Аз го давам от 2-3 седмици всеки ден , знам , че месец задължително трябва да се дава , но колко е максимума да се дава всеки ден ? Rolling Eyes

# 277
  • На бял кон в Pierrefonds
Има ли някакъв период колко време да се дава всеки ден глутена ? Аз го давам от 2-3 седмици всеки ден , знам , че месец задължително трябва да се дава , но колко е максимума да се дава всеки ден ? Rolling Eyes

Няма максимум. Веднъж въведен глутена е добре да се дава всеки ден, т.е. добре е да се дават зърнени храни всеки ден. Така или иначе за в бъдеще в диетата на бебето ще има доста зърнени култури, които съдържат глутен, така че няма да го мислиш толкова. На възрастта на твоето бебе няма никакъв проблем да се дават продукти, които съдържат глутен всеки ден - зърнени каши, коричка хляб или сухар.

# 278
Честита Нова Година момичета Hug
Искам да попитам. Започнах да давам на бебка каша ,също както с пюретата ли трябва да започна, с по 2-3 лъжички?

# 279
  • София
Честита 2010та!!! Нека да се изпълнят всиюки добри очаквания, да сме здрави и усмихнати!!!

Мама на Александра
- да- постепенно увеличваш лъжичките, но се въвежда повече дни-10-14, защото кашата е по-труно усвояем продукт.

# 280
  • София
За много години на всички! От здраве да не се оттървете  Hug

Искам да питам нещо за хляба. Мойто диваненце продължава в общи линии да не яде, обаче напоследък почна да се радва на хляб. Какво ли не му предлагам друго, той хляб, та хляб. Обаче един ден си нямах работа и докато чаках на опашката, прочетох етикета на хляба  #Crazy #Crazy #Crazy Та искам да питам какъв хляб предлагате на детето си, особено предвид количеството, което се изяжда (в нашия случай се изяжда парченце колкото палец, останалото се маже и хвърля из стаята  ooooh! ooooh! ooooh! )

# 281
А аз трябва да я добавям към зеленчуково пюре (за да е по хранително обедното хранене) . Добавям го към пюрето или давам преди пюрето?  Притеснява ме това че като добавям кашата към пюрето и всеки ден увеличавам съотношението пюре: каша ,вкуса постоянно ще се променя и не знам бебка как ще реагира  newsm78

# 282
Честита Нова Година момичета! Да сте живи и здрави - вие и семействата ви   bouquet

Благодаря за отговорите за минералната вода, малката все още не иска да пие, но инае преварявам и предлагам, но не я пие.

Ние вече хапваме пюренце с кеф - трябвало е явно по - гъсти да ги правя - така ги прояде. Иначе като количество 125 мл. нли трябва да изяжда, не е ли много?

# 283
  • София
Мама на Александра / lilcho13 ,

защо я добавяш към пюрето?? Не е задължително, давай я следобед по няколко лъжички преди млякото, после  редувай пюре с каша (когато започне да яде прилично количество каша) и то ще дойде време когато ще хапвате освен на обяд и следобед, тогава ще има примерно зел.пюре за обяд и каша или плод. пюре за следобед (редувай ги)  Peace

# 284
Мама на Александра / lilcho13 ,

защо я добавяш към пюрето?? Не е задължително, давай я следобед по няколко лъжички преди млякото, после  редувай пюре с каша (когато започне да яде прилично количество каша) и то ще дойде време когато ще хапвате освен на обяд и следобед, тогава ще има примерно зел.пюре за обяд и каша или плод. пюре за следобед (редувай ги)  Peace
Аз следобед сега давам по 50 мл плодово пюре ,с цел да не се запича, и задължително си давам по 100 мл мляко. Беше се запекла от обедните зеленчуци - картоф,морков.

Общи условия

Активация на акаунт