Отговори
# 360
# 361
Запис и от мен. Hug
Не съм спала няколко нощи,Ради беше с температура от зъбки  Cry Нито е яла, нито е спала тези дни и се притеснявам да не ми се разболее... Tired
Аз ще трябва да се върна да ви изчета,но не вярвам да успея скоро Sad Имам чувството,че са ме били с метални тръби преди да ме прегази валяк  Sad
Още нямаме коледна украса в къщи и ми е много тъпо, но остана на вилата а в този сняг...  Cry

Като си говорите за Мадъркеар, нашата кръстница все от там ни носеше подаръци и ... или моята Радина е несъразмерна, или тая фирма нещо е омотала размерите... Все са ни къси крачолите, все са ни къси ръкавите, все или е тясно или е широко, или деколтето е дълбоко, а дъщеря ми винаги е била 1-2 см. над средното за възраста й  newsm78

Няма да ви хленча повече Embarassed
Приятен ден и се пазете Heart Eyes

# 362
момичета,сега четох една тема за и против секциото,ако знаете там как се карат... Crazy аз аз сега открих че съм в средата на 8ми месец Mr. Greenхм,не изглеждам много зле за 8ми месец  Laughing

# 363

Супер  Peace !

Аз ще съм със Спиди, отново  Grinning, но исках да видя Запчетата в този сайт как вървят ! Мисля да поръчам един и да си ходя с него, и кошницата като за начало  Grinning !

Пише безплатна доставка, ама надали до БГ  Crazy !

# 364
Безплатна до адреса в Англия и от там посредника ти го доставя. Запчетата и аз ги харесвам, но не смъ мислела по въпроса да взема. На първо време ще съм с Бъз, а после ако съм си надвила на масрафа може и Зап да взема.

# 365
  • York
http://direct.asda.com/asda-babyshop/60,default,sc.html

Бръмби, тук ми се струва, че са по - евтини.

# 366
ponqkoga ние с две мами поръчахме ч/з фирма посредник(незнам коя,те направиха поръчката) и тези бодита ми излезаха по малко от 5 лв/бр. Но поръчката ни беше за над 150 лири и доставката беше безплатна - платихме само по 8 лв. на човек(от границата до пощата).

# 367
  • York
И аз ще поръчам, но чакам да минат празниците. Набелязала съм си един куп неща. Сега излишни средства нямам.  Подаръци трябва да купувам. Laughing Laughing

# 368
Ето това може да е полезно при избора на колички - собствения YouTube канал на Kiddicare.

Бръмби, Зап-а определено ме впечатли, особено как се сгъна Simple Smile

# 369
Здравейте! Аз се завърнах от жк-то,беба е 1790гр,главично си е,другото било добре,той моя лекар малко мрази да обяснява,но предполагам,че другото е води и плацента.Качила съм 1кг за 2 седмици.Взеха ми кръвчица,но за резултати ми каза чак като ида на 04.01 за болничния тогава ще ми ги кажел Rolling Eyes Иначе в болнични ще съм от 31.12,но ще ми го издаде с по-късна дата,че е неработен ден.Иначе за хремата ми каза,че няма проблем да си капя или олинт или ксилометазолин?!
И тук е много студено и вали сняг,та сега ще си шетам и гладя и няма мърдане(не че не ме мързи де но то мен чака).
И така-рапорт даден!

# 370
  • York
Пух, рапорт приет. Браво за добрите новини.   Peace

Аз няма как да не споделя какво видях през прозореца преди 1 минута. Пред съседния блок пърлят прасе  #Crazy #Crazy #Crazy

# 371
Пух, рапорт приет. Браво за добрите новини.   Peace

Аз няма как да не споделя какво видях през прозореца преди 1 минута. Пред съседния блок пърлят прасе  #Crazy #Crazy #Crazy

Joy ахахахахах верно ли бре хаахахаха(за прасето)

# 372
  • Бургас
Понякога направо човек да ти завиди на гледката  hahaha
Пухче браво за хубавите новини !
Аз отивам да готвя нещо .

# 373
Леле,как пред блока го пърлят бе Joy ужас!
Европа сме отвсякъде!

# 374
Пухич, поздравления за прегледа!  Hug
Аз започвам с Малтофер, за да не стигам до анемия. Хемоглобинът ми е 112 и съм близо до долната граница и затова за всеки случай. Иначе всичко друго ми е ок от кръвта и урината  Peace.
Понякога, ужас  Laughing Вече и пред блоковете ли отглеждат прасета  Shocked Shocked Shocked

Моята доставка още не е дошла. От  3.12 чакам, ама когато, тогава. Плащам при доставка, та не съм се притеснила, просто нетърпелива  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт