Отговори
# 375
  • София
Сега си погледнах моите изследвания, не виждам желязо никъде, Ralipo, при    теб как е написано това желязо?  Hug

# 376
  • Бургас
Sunny9 хемоглобина се гледа .  Peace
Рали, ти какво чакаш?Количка ли?

# 377
  • София
Sunny9 хемоглобина се гледа .  Peace

Мерси, 112 и моя е , ама нищо не са ми дали да пия, колкото лекари, толкова и мнения.  Laughing

# 378
  • Бургас
Мерси, 112 и моя е , ама нищо не са ми дали да пия, колкото лекари, толкова и мнения.  Laughing
Хич не се и учудвам  Mr. Green
Моя е 132,пу пу да не го урчасам/май така се пишеше/,чак се чудя как не е по-нисък,уж не ям много от храните,съдържащи желязо.Ама съм доволна от себе си де  Peace

# 379
  • York
Леле,как пред блока го пърлят бе Joy ужас!
Европа сме отвсякъде!
Ей така, на една стара врата  Joy Joy
Новина от последния час - прасето вече е разфасовано и хвърлено в няколко черни чувала на земята. Сигурно ще си направят пръжки после  Mr. Green Mr. Green

Рали, аз затова изчаквам да мине олелията покрай празниците. Миналата година чаках една пратка около месец и половина, а не ми беше спешна, а беше платена вече. Това им е хубавото на посредниците - не плащаш ведната.

Сега вече мога да ви се похваля с нова екстра. От 10 минути някой зверски чука и пробива. Този номер го направиха и в началото на седмицата, но пък имах излизане и не отидох да се карам. Както вървят нещата днес няма да им се размине. Давам им  най - много до 14:15ч да вършат каквото вършат и после ще издирвам виновника по етажите  Twisted Evil

# 380
[Понякога, ужас  Laughing Вече и пред блоковете ли отглеждат прасета  Shocked Shocked Shocked
Не вече а отново като в началото на комунизма  Joy Joy Joy Кози и кокошки и прасета в гаражите и на терасите ... бек то дъ нейчър дето се вика  hahaha Явно за хората е все по-важно да се хранят с месо отгледано без хормони и антибиотици  bowuu hahaha

# 381
Sunny9, както писах в предния пост, на мен ми го изписаха профилактично, за да не падне още евентуално. Не че имам вече железен дефицит и затова  Peace. Твоят не е преценил, че трябва и така. Аз по тази причина не сравнявам никога резултати от изследвания, защото си е до лекар, човек и т.н.
SuNnY SkY, да - количка и дрешки.
Понякога, да , така е, по-добре да се изчака с поръчките в момента. Като минат празниците имам още неща за поръчване.
margarete, това си е пълна селения! Като искаш да гледаш животни, айде кръгом и на село, ама в градовете да се прави Shocked Close Това е като циганите с каруците в центъра на София  ooooh! Е, много ме дразнят, а и не само мен...

# 382
Аз за прасето не се учудвам. Има една бабка от съседния блок и лятото разхожда една кокошчица на каишка. И кокошката кълве кълве  Joy

# 383
Съни9 и моя е около 110 но според док няма смисъл да пия каквото и да било.Ще видим сега новите изследвания,но той недолюбва никакви лекарства,така че сигурно дори и да е паднал пак нищо няма да ми изпише.
Не знам как не им забранят на тия цигани,опс роми да не минават по главните улици с каруци Close,че е много неприятна гледка.Пък за гледането на животни нямам думи.Бабата от другия блок си гледа кокошки и си ги пасе пред входа,даже продава и яйца..Много чистичко е след тях...

# 384
  • York
Каруците са забранени в градовете, но аз не съм видяла един път някой полицай да спре каруца.
Пух, при нас има само баби с болонки, страдащи от конюнктивит, които според тях са от породата "плачеща болонка"  Joy Joy

# 385
 Joy Joy
Абе луда работа сме си отвсякъде!

# 386
  • София
Sunny9, Аз по тази причина не сравнявам никога резултати от изследвания, защото си е до лекар, човек и т.н.

По принцип е така, но както знаем има много некадърни доктори и като си споделяме такива неща, можем да предотвратим нечия докторска грешка, в този случай става въпрос за нещо незначително, но ти го казвам това от опит, защото точно преди да забременея, ако не бях поразпитала и директно се бях хвърлила да пия хормоналните лекарства които ми беше предписала дългогодишната ми гинеколожка сега сигурно нямаше да пиша в тази тема.   bouquet

# 387
Бабата от другия блок си гледа кокошки и си ги пасе пред входа,даже продава и яйца..Много чистичко е след тях...

Е това пък на нищо не прилича! Не че аз съм видяла досега собственик на куче да си носи една наилонова кръкавица, 2лв. струват 100 бройки, и аз си му прибере лайната, след като се е изходило. Close Сега като мине зимата  и снегът се стопи настава идилия - навсякъде боклуци и лайна.
Но Пух, имам предложение за теб. Да дойда да ти погостувам с една въздушна пушка. Имам и сериозни пушки, но и въздушната ще свърши работа, а?  Laughing

# 388
Бръмби заповядай!То ще има доста за стреляне Grinning

# 389
margarete, това си е пълна селения! Като искаш да гледаш животни, айде кръгом и на село, ама в градовете да се прави Shocked Close Това е като циганите с каруците в центъра на София  ooooh! Е, много ме дразнят, а и не само мен...
Ralipo , ти да не помисли,че ги защитавам... Шегувам се, просто се опитвам да гледам по-весело на нещата,че иначе трябва да си тегля въжето... пред входа ни една бабета все събира 2-3 кучета с размери на телета,прави им "къща" от картон и стари дюшеци и черги... Колко пъти разчиствахме, колко пъти идваха от екото да ги хванат - няма седмица и си прибира нови  #2gunfire а последните са пет пъти колкото дъщеря ми, като се разминаваме с количката ме обзема ужас  ooooh! И това на 200 м. от немското посолство  Embarassed Толкова ми е тъпо и срамно,че живея в един блок с тази жена, че   Cry От както пуснаха метрото поне "постройките" ги няма, може би ги разчистват хората от чистотата newsm78 ние 2 години не можахме да я спрем да "строи", дано от общината да са намерили начин...

Общи условия

Активация на акаунт