Отговори
# 585
привет и от мен,днес цял ден нямахм,е нет,сигурно заради снега,много хубаво си вали навън Simple Smile ех,цял ден мързелувахме с мъжа,гледахме филмчета и ядохме мнооого сладко,което утре трябва да изразходя.за линеа неграта да кажа и аз,моята си я гледам почти всяка вечер и скоро ще ми стигне до гърдите където ми свършва корема,предполагам че като стигне до там трябва вече да се ражда или аз така съм си го измислила Laughingех,не остана до Коледа,ние още нямаме елха Sadнито украса,само един спрей за сняг който се измива като се изпотят прозорците. Confused

# 586
  • София
И аз нямам пориви да украсявам нещо...  Confused Мисля си ,че като си имаме наш дом (мечтая за това ) нещата ще са други. Тук ,при баба ми ,не мога да го приема вътрешно и това е ! Евентуално имам стимул за нашата си стая ,но тогава бабата ще се разсърди,че само на мен съм си украсила ...  Tired

# 587
   MIss Butterfly thumbsup, не си сама!!! Ние живеем с дядо ми, който е на 81 години. А за свой дом дори и не мечтая, в смисъл- явно това ще е нашият дом. Гледай на нещата от смешната им страна- старците може да са много забавни с тяхната артерия, то друго не ни и остава.

# 588
Пухче, и мен си ме сърби яко, споко!  Hug Вечер е най-силно, през деня чат пат. Но вечер се появяват не пъпчици, ами като изринато седи. Леко релефно и са червени ивички от двете страни на корема. На сутринта нищо няма. Свикнах вече, явно ще се боря докрай. Аз мисля, че сега като пия желязо може да се нормализират малко нещата, защото когато е малко в организма се получава сухота на кожата. Питай утре да видим и на теб какво ще кажат. Но предполагам, че е същото като при мен.

П.П. И аз искам да се присъединя към общата софийска поръчка от http://www.littleonesclothing.co.uk/  Peace.

# 589
  • София
Кенди , баба ми не е лоша .Даже напротив ! Жената гледа да ни е добре на нас ,помага ни и финансово.Просто аз не мога да живея така .  Confused Искам да си имам моя си кухня и да си купя и подредя аз мебелите. Нейните нито можеш да ги хвърлиш,нито да ги ползваш. Уж казва правете каквото решите ,а пък като тръгнеш да махаш нещо, го приема като че ли нея махаш...  ooooh! Абе проблема си е у мен все пак,при положение ,че живеем в нейния дом . Но не мога да свикна. А мислите ми все летят към времето,когато ще се появи бебето и ще ми идват всякакви роднини и познати (поканени от бабата ) да го видят ,а аз ще съм достатъчно изнервена и преди това. Но не мога да кажа кой да идва и кой не и кога...

Ей,излях си душата  Crazy,но дори с майка ми е трудно да споделя,защото все пак й е майка .  Rolling Eyes

# 590
  MIss Butterfly, ние сме същите- и той не е лош, помага ни много финансово, дори се съгласи без проблем да направим нашите две стаи както си искаме, и детето мога да оставя при него за малко, но и на мен ми е криво малко, че не мога да си оправя кухнята и банята, защото трябва да го оставя без вода за доста време. Но вече 2.5 години живеем така и се научих да гледам философски на положението. Да си е жив и здрав, че да помага, пък кухня и баня ще имам, но тогава пък той ще ми липсва много. Но такъв е животът- идеално щастие няма.
   И аз си излях душицата, поне пари за психоаналитик няма да давам, добре, че ви има. Hug

# 591
и ние доскоро бяхме не на наше си място,малко не ми беше много комфортно и не смеех да снова където си искам из къщата,знам ли,свенливост. Simple Smile Пеперудке,Кенди,пожелавам ви в най скоро време да си имате свое си гнезденце с половинката Simple Smile Hug

# 592
  • София
Кенди, така си е . Друго си е човек да сподели !  Simple Smile

mama_widow , мерси и дано някога се случи .  Peace

# 593
  • София

П.П. И аз искам да се присъединя към общата софийска поръчка от http://www.littleonesclothing.co.uk/  Peace.

И аз искам  Hug , тази седмица не съм в България, ама ще пратя майка ми да остави на който трябва пари!

# 594
  • Бургас
...Пеперудке,Кенди,пожелавам ви в най скоро време да си имате свое си гнезденце с половинката Simple Smile Hug

И аз ви го желая от сърце, момичета!  Hug
И на себе си също!  Simple Smile

Кенди, за поръчката, няма проблем! Само да се организираме! Даже, ако желаещите се окажат повече, или пък парцалките  Laughing, можем да пуснем няколко поръчки, за да влезем в изискването от 2кг.
А за запознаването... Ще се видим, ще се запознаем, даже може на тази срещичка преди Коледа, за която се уговаряме сега.

Само да си каже кой беше поръчвал, та да сподели повечко неща около поръчката.

# 595
   Мимита, аз нямам кредитна карта, пък и ме е страх да си извадя, че все ще съм на многооо червено. Снощи гледах във френския сайт Ларедут- има страхотни неща на добри цени, ама нали ни карта, ни френски като хората, та се отказах... Ако някоя мама от Бургас поръчва оттам, бих се присъединила с много голямо удоволствие. Пък за запознаването, даже и да не се запознаем лично, ще ви пратя парите я по пощата, я по банков път, я по някой гълъб. Laughing

# 596
  • София
Мимита  Hug

Вижте какво видях при януарките  http://papa-bebe.com/kak_da_izberem_pampersi.html 

На някои може да е полезно. Peace

# 597
  • София
Към софийската поръчка от този сайт  http://www.littleonesclothing.co.uk/baby-boy-0-2-years-nall2curpage-2-2-c.asp    и аз ще се включа

# 598
Към софийската поръчка от този сайт  http://www.littleonesclothing.co.uk/baby-boy-0-2-years-nall2curpage-2-2-c.asp    и аз ще се включа
А кой ще поръчва Mr. Green Mr. Green
Иначе си е 4,95 евраци доставката :
**Delivery within the EU is charged at £4.95 - however this is for standard parcels up to 2Kg, anything over this will incur a further charge dependent on weight. We will contact you with a reasonable postage fee.
Не знам дали си струва да се правят няколко, за да се запази цената или пък могат да обявят нормална цена за 1 поръчка от 10 кг например newsm78
Уфф...много ме сърби и аз да си поръчам разни неща Crazy Crazy, обаче нали чакам намаленията в некста и маркс&спенсър Rolling Eyes

# 599
Като става въпрос за този сайт - изпробван е. Моя приятелка си поръча от там, всичко дойде и тя е много доволна. Мислех и аз да поръчвам, но нали ще ме затрупат с дрехи, се отказах. Обаче сега колкото за спорта щом всички ще поръчват, ще поръчам и аз нещо да не съм капо. То има доста хубави неща и направо е трудно човек да не се олее, но това са рисковете на професията, както се казва.
Казвайте кой ще направи поръчката и да се разберем за парите.
Иначе аз днес ходих в мола. Най-накрая има намаление и от Бенетон взех тая блузка дето я бях харесала. Добре че одеалото го взех, когато нямаше намелиние, защото сега въобще го нямаше. Купих и обувчиците, които бях харесала. И трябва да кажа, че аз от към дрехи съм готова за изписването, но си харесах сега още едни - един комплект ританки и блузка, плюшени и много се чудя дали да ги взема. Утре съм на консултация и след това може пак да мина през мола за да поразсъждавам над темата. Остава ми да купя само памперси, мокри кърпички, спирт и това антибиотичния прах за пъпчето, пяната на Мустела (че с нея съм решила да се къпем в началото), за мен еднократни гащи и превръзки и един сутиен, че моите досега ми ставаха, но като ми тръгне кърмата едва ли.
Като си заредя батерията на фотоапарата ще ги снимам. Днес между другото ходих и на концерт на детето, извадих фотоапарата да снимам и какво - няма никой! Батерията е толкова паднала, че даже и не светва. Да не ви казвам как ме изгледа мъжа. Ама това да е.

Общи условия

Активация на акаунт