Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на една от участничките във форума?
Какви са мненията за записването на тонове и ехографии?
Как реагира форумът на забавянето на аудиозаписите и ехографските записи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на една от участничките във форума?
Една от участничките споделя, че изпитва ужасни симптоми като коремна болка, повръщане, температура и диария. Тя се тревожи за бебето си, тъй като не усеща много движение. Освен това тя отбелязва загуба на 2 кг и изразява безпокойство за това. Форумът предлага консултация с лекар и призовава за повече почивка и прием на течности.
-
Какви са мненията за записването на тонове и ехографии?
-
Как реагира форумът на забавянето на аудиозаписите и ехографските записи?
-
Какви са тоновете и кога трябва да се правят?
-
Какви лични вещи са необходими за болничния престой при раждане?
ех,цял ден мързелувахме с мъжа,гледахме филмчета и ядохме мнооого сладко,което утре трябва да изразходя.за линеа неграта да кажа и аз,моята си я гледам почти всяка вечер и скоро ще ми стигне до гърдите където ми свършва корема,предполагам че като стигне до там трябва вече да се ражда или аз така съм си го измислила
нито украса,само един спрей за сняг който се измива като се изпотят прозорците.

Вечер е най-силно, през деня чат пат. Но вечер се появяват не пъпчици, ами като изринато седи. Леко релефно и са червени ивички от двете страни на корема. На сутринта нищо няма. Свикнах вече, явно ще се боря докрай. Аз мисля, че сега като пия желязо може да се нормализират малко нещата, защото когато е малко в организма се получава сухота на кожата. Питай утре да видим и на теб какво ще кажат. Но предполагам, че е същото като при мен.
.
Абе проблема си е у мен все пак,при положение ,че живеем в нейния дом . Но не мога да свикна. А мислите ми все летят към времето,когато ще се появи бебето и ще ми идват всякакви роднини и познати (поканени от бабата ) да го видят ,а аз ще съм достатъчно изнервена и преди това. Но не мога да кажа кой да идва и кой не и кога...
,но дори с майка ми е трудно да споделя,защото все пак й е майка .