SportsDirect.com - 7

• 35 110
  • 685
  •   1
Отговори
# 510
Искам и аз горнища на адидас.Някой ще може ли да ми пусне днес?

# 511
Тези горнички в кошницата намаляли ги на 5 лири или пак говорим празни приказки колкото да имаме повече коментари в темата  newsm78

# 512
Горнищата като за 15 лв ги бива, ама и аз нали съм от пробващите сложих 1 - нищо не се променя, сложих 4 - същата работа  Confused От долните прИмоции 2 платени получаваш 3 си ми стои в кошницата и 1то е базплатно, но при горнищата - няма промяна.

# 513
Горнищата като за 15 лв ги бива, ама и аз нали съм от пробващите сложих 1 - нищо не се променя, сложих 4 - същата работа  Confused От долните прИмоции 2 платени получаваш 3 си ми стои в кошницата и 1то е базплатно, но при горнищата - няма промяна.

Точно това имах в предвид , че не се намалят в кошницата, може би имат проблем със ситемата или каквото и да е там. И gul4i айде ограничи си тези непроверени коментари  Peace

# 514
не съм gul4i ама да попитам,защо да и е непроверена информацията,след като цитира 1-ва стр. на сайта,защо се дразните на активните във форума,аз пък се дразня примерно от постоянното приканване за поръчки,който иска ще пита,нищо лично Деси  Hug

# 515
Ще пускаме нова поръчка, ако има желаещи да пишат на личния

# 516
Само ни тормозят с тези горнища. Уж са налични, а пише, че са изчерпани.  Цената вече се променя.

# 517
  • София
Въобще не си точете зъбите за тези горнища на адидас. Преди малко си играх половин час да сложа някое от тях в кошницата, на всички цветове и размери излиза съобщение че вече не са налични. Макар че в сайта си седят  Mr. Green

Ели писали сме заедно  Hug

# 518
От тези обувчици някой има ли в този цвят и снимки? И номерата отговарят ли си -4 дали е 37? 

# 519
не съм gul4i ама да попитам,защо да и е непроверена информацията,след като цитира 1-ва стр. на сайта,защо се дразните на активните във форума,аз пък се дразня примерно от постоянното приканване за поръчки,който иска ще пита,нищо лично Деси  Hug

Смятам , че хората ме разбраха какво искам да кажа. Когато се пише нещо е желателно да е проверено а не просто да се пише, ей така за да сме " активни "  Peace

# 520
  • Дивия Северозапад
От тези обувчици някой има ли в този цвят и снимки? И номерата отговарят ли си -4 дали е 37? 

Можеш да ги видиш на последна страница в албума ми. http://sportsdirect.snimka.bg/sports/sportsdirect-com.438260.all.7 Аз поръчах UK5=38 реално стелка-23,5см естествена кожа + текстил, според мен не стават за широк крак.
Днес получих поръчката от 15-ти. Всичко съм изпратила. Снимки - довечера.

# 521
  • Балчи-Варна
И нашите от 15 и 11 дойдоха сега ще разпращам

# 522
Sun Flower, кога ще пускаш поръчка?

# 523
  • Дивия Северозапад
Момичета, тази чанта за лаптоп с какви размери е? Да не е малка? http://www.sportsdirect.com/fila-messenger-bag-700226

# 524
Ми пише "> Ideal for carrying your laptop" ...Значи не е много малка  Rolling Eyes Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт