SportsDirect.com - 7

• 35 101
  • 685
  •   1
Отговори
# 525
момичета, видяхте ли как промениха сайта - вместо горниците адидас пуснаха пуми за 25 лири #Crazy...дано поне с тях няма проблем....сори за спама Embarassed

# 526
момичета, видяхте ли как промениха сайта - вместо горниците адидас пуснаха пуми за 25 лири #Crazy...дано поне с тях няма проблем....сори за спама Embarassed

Да така е, но беше нормално. Още от снощи от както са ги въвели има проблем и немогат да се поръчат, но пък бяха хубави. Нищо да видим другите дни какви изненади ще има  Hug

# 527
  • Дивия Северозапад
Някой поръча ли това долнище на Umbro,ако може да ме насочи за размери?

http://www.sportsdirect.com/umbro-polyester-pant-mens-504014?colcode=50401422

От това долнище имам S: талия-31см, дължина на крачола-106см, от чатала-80см
100%полиестер. 

# 528
  • Дивия Северозапад
Ето малко снимки, последните две страници са нови. http://sportsdirect.snimka.bg/sports/sportsdirect-com.438260.all.8

# 529
моля gul4i  да си из4исти кутията

# 530
  • Кюстендил
Момичета, тези ръкавици:   http://www.sportsdirect.com/barbie-ski-mitt-infant-908103    се коментираха съвсем скоро,но не намирам коментара,та да ви питам ще станат ли на 4 годишна кльощава госпожица и дали наистина стават за сняг.  Благодаря предварително на отговорилите

# 531
Момичета искам да ви споделя какво ми се случи преди малко. След като се видях да си взема поръчката от gul4i освен че едни обувки са ми объркани , един бански го няма а тя ми каза че са 2, а той си е един и се обадих да и кажа , ами без коментар съм . Освен че ми крещя какво съм била искала, навсичкото отгоре майка и крещеше отстрани и ме обиждаше, била съм ненормална и някви такива куп обиди. Момичета аз съм просто бясна , освен че получих обиди, получих объркана поръчка. А и да ви споделя че отдавна си чакам поръчката от 30.11 която така и няма да дойде. Понеже тя така и незнаеше къде е втората част. Днес ми каза, че от ДСК и казали че спортс пуснали парите обаче те щели да и бъдат налични след 2 дни. Това беше върха на изпълнението. Неможела да тегли от картата защото пуснала поръчка и утре пак щяла да пуска, абе въобще ви казвам наистина съм разочарована.

След като не си получих поръчката от 30.11 още тогава трябваше да разбера за какво става на въпрос, но не аз мислех че вината наистина не е в нея. Е да ама си е в нея. Защото поръчка за 1200 лири трудно се следи, да не говорим когато няма тракинг номер на едната част.

Неисках да ви въвличам в това , но представяте ли си как се чувствам когато си искам парите от неполучена поръчка, искам си нещата които точно съм поръчала и да ме обиждат и да ми крещят че съм ненормална. Искам да подчертая че аз говорих с нормален тон !!!

Била дала 20 лв за гориво да ми ги донесе, ами аз и казах да ми ги прати по автобуса и ще си платя , не съм я карала да идва а и нали се е писала от Варна, Варна друг път.

Въобще много съм обидена чесно ви казвам, немога да повярвам какво ми се случва, НИКОГА не съм попадала в подобна ситуация!!!

Надявам се да си получа в най кратък срок парите от неполучената поръчка!!! И просто си изтривам всякакви нейни координати и ще я помоля и тя да направи същото!!!

И само ще ви кажа от тук нататък да внимавате с нея , аз се опарих дано да си остана само аз  Peace

Възрастна жена крещи и ме обижда, майка и, това е върхЪ  #Crazy #Crazy

# 532
 Thinking
в горния десен ъгъл като пише `SALE` с червено,означава ли,че го нямат в наличност?А като пише `Must go` с жълто-го имат? Все си харесвам с червено,които са и се чудя  newsm78 Embarassed

# 533
И двете ги има - ако може да го сложиш в кошницата - има го.

Гулчи, оправи кашите от изгубената поръчка и тогава организирай нова.
Не е честно спрямо хората, които са ти се доверили преди 1 месец!

# 534
И двете ги има - ако може да го сложиш в кошницата - има го.

bouquet

# 535
ако някой от вас продава тези балеринки независимо какъв цвят номер 6 да ми пиши на лични
http://www.sportsdirect.com/puma-prance-ladies-272100?colcode=27210027

# 536
  • София
Момичета, тези ръкавици:   http://www.sportsdirect.com/barbie-ski-mitt-infant-908103    се коментираха съвсем скоро,но не намирам коментара,та да ви питам ще станат ли на 4 годишна кльощава госпожица и дали наистина стават за сняг.  Благодаря предварително на отговорилите
аз питах преди време, но не проетох отговор. Ще следя сега, че и аз искам!

# 537
Значи преди малко като се видяхме каза, че неможе да тегли пари защото пуснала поръчка днес, че от ДСК казали незнам си какво за след 2 дни. Сега ми се обади и ми каза че можело след малко да ми пусне парите. Значи е трябвало да пиша в темата !!!

Нека ми преведе парите и да приключа с нея!!

Ще ви уведомя !!!

п.п. за пумите аз съм писала 5.5 вместо 5, но в момента на лични ме атакуват че съм паднала долно и че не са за моите кирливи 70 лв Peace

Да и ми пуска поръчка за 3 път, едната не дойде, втората слава богу с един анцунг дойде ( мръзнейки един час на автогарата да я чакам) , и третата за един бански се циганим Peace и отнесах хиляда обиди !

Аз не споря, аз разказвам ситуация в която съм ужасно обидена!!!

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 21:22 от DeCuTa

# 538
  • Балчи-Варна
Значи,първото което ще кажа е че на DeCuta-маратонките не са объркани дала съм и това което,ми е поръчала-просто тя е объркала номера а не аз-нали така?
За поръчката от 30.11-нещата дето ги няма -съм казала на всички по отделно-дори някои които искаха съм ги пуснала на ново.....Това е което имам да кажа....
Нито съм крещяла по телефона,нито нищо......На DeCuta-не й пускам за пръв път-и не съм объркала нищо до сега-само това което се получи с поръчката от 30.11-за което нито ще я завлека с пари ,нито нищо.......
нека да си кажат и другите хора мнението ,които поръчват чрез мен....
Аз спирам с теб да споря....

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 21:08 от gul4i

# 539
Хубаво е да се пише кой от кого е доволен и от кого - не, защото така предпазва и други потребители от проблеми.
Аз досега не съм имала проблеми, дори Страйпър ми е връщала пари, които според мен не трябваше да ми връща  Peace Също и в другите сайтове - не съм имала проблеми с момичетата, които поръчват. Но пък и аз се пазя - предпочитам да не поръчам, отколкото да трябва да се доверя на някой непознат, т.е. някой с когото не съм комуникирала достатъчно във форума.... та така.

Общи условия

Активация на акаунт