SportsDirect.com - 7

• 35 098
  • 685
  •   1
Отговори
# 540
argun, много си права. нека да се знае, кои са коректни, за да не се страхуват хората и да се доверяват по-лесно.

# 541
  • Дивия Северозапад
След като не си получих поръчката от 30.11 още тогава трябваше да разбера за какво става на въпрос, но не аз мислех че вината наистина не е в нея. Е да ама си е в нея. Защото поръчка за 1200 лири трудно се следи, да не говорим когато няма тракинг номер на едната част.
Писах аз преди време, че някои хора пускат безумно големи поръчки. При такава поръчка не е възможно да не се обърка нещо - или артикулите на хората или от сайта да не изпратят всички неща. Все пак хората плащат лира на всеки 10лири поръчка и е редно да се пускат по-малки поръчки.
А за Stryper две мнения няма по въпорса: поръча ми момичето с нейни пари от Marks&Spencer без да ме познава, на доверие.

# 542
Привет и от мен HugДа си кажа и аз мнението, вече за трети път поръчвам при Гулчи,нямам проблеми,каквото съм казала на момичето че искам,такова е и дошло,доволна съм много.Нито я познавам,нито съм комуникирала по рано със нея,аз съм дори нова в тая тема,но спрямо мен е много коректна.Първата поръчка ми я пусна по пощата,дойде за един ден,утре очаквам втората.Това е което имах да кажа Peace

# 543
За Stryper аз също подкрепям че е изключителен човек. За нея наистина две мнения няма  Hug И на мен ми е пускала на доверие много и благодаря за което. Но аз не съм от новите в този форум  Wink

Също съм страшно доволна и благодарна на Чушливото люте, както и специални благодарности на Chockolina   bouquet ( Светле ти ме зариби на сайта  Wink )

Благодаря ви че ви има, повече няма да ви изневеря с нови образи из форума  Hug Heart Eyes Hug

# 544
Аз също получих няколко поръчки от Гюлчи. Много коректна и точна е била

# 545
Поръчката ни от днес е пусната.Аз приключих за тази година.Весели празници и много поръчки ви желая  madnoel

# 546
  • Варна
Няколко пъти се изказах по темата преди време, но повечето от вас решиха, че реагирам прекалено остро.  Rolling Eyes
Точно това имах предвид - не сте ли се питали защо само в тази тема и за този сайт постоянно има подканящи за пускане на поръчки?! От едни и същи хора, не става въпрос за активност във форума или не. Става въпрос за това, че повечето пускаме поръчки за около 300-400 паунда, за да може таксата от 1 паунд на 10 паунда поръчка да покрие общата доставка, но няколко човека пускат поръчки от по над 1000 паунда най-редовно. Това са, гребо казано, поне по 70 паунда печалба на поръчка.  Rolling Eyes
Просто е безумно, невероятен наивник трябва да си, за да смяташ, че при такава огромна поръчка (от сайт, в който повечето неща струват под 20 паунда), няма да има обърквания и грешки. Не е коректно спрямо всички поръчващи, които вече месец си чакат нещата, а явно няма и да ги получат.  Tired

# 547
Еми и аз ще изкажа мнението си:имам 3 поръчки при Гюлчи,не съм имала никакви проблеми,много бърза и приятна посредничка!Много съм доволна от комуникацията си с нея,поръчвала ми е преди да и изпратя парите(дори в момента аз и дължа 6 лири)  bouquet  Също съм доволна и от Sun flower и La chiquita linda

# 548
От Папитууу сме много доволни, сега от gul4i -  2 неща поръчахме, но не ми се вярва да има някакви проблеми.  Peace

# 549
Чета от одеве и най-накрая с малко повече време да попиша и аз. Нямам голям опит има-няма и 2-3 пъти съм поръчвала. От една страна това с подканването на всяка страница е леко досадно, но за хора, които знаят кой прави общи поръчки, първият път, когато влезнах в темата, макар и прочела първата страница, "поканите" за поръчка ми бяха ориентир. Дори Гюлчи ми писа, но тъй като исках ха от сега за утре, а тя имаше намислена пърчака за по-натътък случайно разбрах от друг пост по-късно в темата за Патитуу. Писах и на момичето, тя мн търпеливо ме изслуша, дори коментирахме размери, накрая нацелих какво искам...и да не си мислите, че за стотици лв съм поръчвала, нямаше и 100. Пратих паричкички, като ме изчака до обяда, че нямаше как по-рано да излизна, поръча, после вероятно я "тормозих" дошла или не поръчката от нетърпение, прати ми я момичето и всичко беше 6. Тъй че един + за Патитуу от мен.
Втората поръчка реших да я направя чрез Гюлчи, тя беше писала, че ще пуска, пък и първия път ми помагаше със съвети за размери, момичето ме изчака така на следващия ден да преведа пари, пусна ми поръчката, дори и %та намаление включи (че в интерес на истината, като нищо можеше да си го прибере, да не мислите, че всички са наясно със сайта кога къде дават намаление  Crazy ) ....няколко дни по-късно ми скимна да пусна още няколко неща дребни пак към Гюлчи, прие поръчаното, едното за съжаление се беше изчерпало, поръчала го е и втори път, но пак не дойде, което не зависи от нея...и за да си спестя 2ната доставка на нещата бях я помолила 1вото поръчано да стои у тях, докато дойдат и останалите неща и така да ми ги изпрати наведнъж, така направи момичето...парите, които трябваше да ми върне и казах да ги задържи до следващо поръчано нещо и така си намерих нещо дребничко за сумата, което ми трябваше на момента и го поръча, чакам си да дойде 1 фланела.. с една дума и ог Гюлчи оплаквания нямам, благодаря и за поръчките..и за Гюлчи + от мен.

# 550
Подкрепям мнението за големите поръчки, пускала съм един единствен път поръчка за около 1000 лири и това беше втората ми поръчка.Но стана така защото взимах не лира на десет а по 10 лв на човек и хората поръчваха на воля.От тогава край,значи първо поръчката се бави ,второ доста неща имаше изчерпани дори объркани.От тогава взимам лира на десет и пускам до 400 лири,идват за седмица-до 10 дни и почти няма липсващи или объркани неща.С изключение на 2 поръчки преди празниците но тогава е ясно защо така се получи.Едно не ми е ясно обаче,ГюЛЧИ,защо не си потърси поръчката след като е за такава огромна сума и я няма един месец вече?И как можеш да пускаш толкова поръчки след нея,по твои думи по 2 на седмица?Намери си първо тази звъни на хората говори с тях,че са смахнати от сайта,вярно е но това са много пари те са подсъдими направо как ще ги оставиш един месец и не я търсиш?

А сега за поръчките,събирам нова поръчка,взимам лира на всеки десет,изпращам по поща и куриер,пишете ми на лични Peace

# 551
  • Балчи-Варна
И на мен това ми беше ЕДИНСТВЕНАТА голяма поръчка...тя се затри само една част от нея...и вече това ми е обица на ухото...и ги разделям .
за тези 20 дни знаете ли колко пъти съм звъняла до Англия,колко мейла съм писала-все ми казваха че я търсят в техния склад и ми казваха че ще я намерят и ще я пратят частта,която са забутали някъде.....и след тези 20 дни им казах че не може да ни въртят така и си искам парите поне...на всички съм писала и знаят и в темата бях писала...И точно преди коледа,от Англия ми звъннаха да ми се извинят и да ми кажат че ще ми възстановят парите.Получих писмо че ще се отразят по сметката до 48 часа.Тъй като минаха тези 48 часа  от тогава,днес звънах в банката и казаха че щом са пуснати по празниците-няма как да се отразят-не са работили и ми казаха че до утре трябва да се отразят.Така,че за тези 25 дни изхабих доста нерви.И вече знам.
та това е за тая поръчка от мен.
Разпределих нещата от поръчките,които дойдоха днес...

# 552
Гулчи, имам 2 изгубени поръчки.

Този сайт нарочно си изтриха номера - не може да го откриеш в сайта, за да не им се обаждат по телефона. Те не звънят по телефона. Пишат имейли.

Ако не искат да отговорят - просто не пишат нищо.

Досега винаги си била много мила. Не се излагай. Не вярвам, че си престанала с големите поръчки. Но проблема за мен не е в това, а във факта, че сте вдигали скандал на Десита и много дълго време не си направила нищо за изгубената поръчка.

Опитай се да го приемеш като приятелски съвет -   не се карай с майките и не доукрасявай истината.

# 553
  • София
За месец декември имам 6 поръчки при gul4i  и съм доволна.Много коректна ,точна и разбрана.Благодаря ти gul4i.

# 554
По телефона можеш да ги откриеш винаги.Не знам само на мен ли се случва ,но почти винаги ми теглят парите по два пъти за една поръчка .Имам си и приятелка вече на телефона им Сам се казва най често с нея си говоря Rolling EyesНе обичам да коментирам но ще се изкажа и аз понеже ме нападнаха и мен миналата седмица.Поръчката дойде на 23.12 /след обяд/момичето преди Коледа си иска нещата предния ден ми дава адрес аз искам и телефон интересно искам и телефон а не се сеща че ще и ги пусна с куриер.Чувал с кутии и обувки ме кара да ходя да и пускам на поща тежащ 7 кг ами съжалявам ,но у нас стана пак-етажен цех ConfusedНикога не съм отказвала да пускам по пощата за да е по евтино но то си има граници едно е да пуснеш малък пакет друго е голям колет.Що се отнася до Гулчи мен ми е писала на лични да не пиша в темата кога ще пускам поръчка ,защото се обърнало на търговия тука Laughing,но то се видя кой е търговеца Stop

Общи условия

Активация на акаунт