SportsDirect.com - 7

• 35 077
  • 685
  •   1
Отговори
# 555
Деси, по телефона и аз си говорих с тях. Тя написа, че ТЕ са й се обадили по телефона.
Ти знаеш колко се чака докато се свържеш с тях. Вие сте номер 10 в опашката, изчакайте.
А и те махнаха номера си в сайта преди много време. Навсякъде в help-a пише да им пишеш имейл, не си дават телефона там.

Просто смятам, че нещата, които написа не са 100% така.

Гулчи винаги е била много мила и готова да помогне. Според мен няма нищо лошо в това, че е изкарала пари от поръчките. Знам много добре какво напрежение е. Точно затова аз не искам в момента да правя поръчка. Последните поръчки ми дойдоха в повече.

Но все пак - нека не пише неща, които не са вярни.

# 556
О аз не помня случай до сега да е имало те да се обадят Joy
Имах и аз две загубени поръчки още в началото за 230 лири ,то не е гаранция за колко ще ти се изгуби ,но си ги намерих след няколко разговора с тях Simple Smile

# 557
  • Балчи-Варна
Е, и аз не можах да повярвам като ми се обадиха,но го НАПРАВИХА,а на телефона който е даден в началото на темата след около 7-10 минутки чакане вдигат телефона и си споделяш дерта и после чакаш да ти отговорят на мейла...Разговорите  до Англия ги провеждаше юрист,който е работил там и знае какво и как да говори и им знае езика с точката и запетаята{ дето се вика}.Едната част дойде на 10.12 месец и от тогава чакам и другата,и все ги подканвах да я намерят...та така с тая моя поръчка стана прочута
Наистина спирам да пиша за това,защото не смята че не съм я търсила,или че пиша нещо което не съм направила....Парите са отразени по сметката ми вече,точно както днес ми обясниха от банката ми.....утре правя и последната за тази година поръчка -с артикулите на тези дето им върнаха парите от спорта.И въпроса за поръчката ми от 30.11 приключва за мен...
Пожелавам на никой да не се случва!

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 02:03 от gul4i

# 558
Гулчи, ще цитирам твое старо мнение относно изгубената поръчка:

Предните поръчки-в понеделник ги чакам{тъй като са почивни дни до края на седмицата}...днес пуснах поръчката,дано всичко е ок....а за частта от поръчката от 30.12-днес ми звъняха от англия ,но нещо не можахме да се разберем....утре като разбера всичко с подробности ще пиша тук и на всички......
а за светещите маратонки-погледни малко по-нагоре има едни ботички-на тях  на динозавърчето му светело очото,а има и същия модел,но нисък вариант-като маратонка....

Този сайт НЕ СЕ ОБАЖДА ПО ТЕЛЕФОНА НА КЛИЕНТИТЕ СИ.  Камо ли 2 пъти.
Ти не разбираш английски.

Защо продължаваш да лъжеш?
Сега остава и майка ти да ми се обади по телефона и да ми вдигне скандал.
Защото отговора е - това е начин да печелите. Първата ти поръчка е от 28-30 Октомври.
За по-малко от 2 месеца са направени 10-15 поръчки.
При този обем няма как да няма грешки.

За мен е рисково да се поръчва при човек, който  дори, когато се доказва, че лъже, той продължава.

# 559
  • Балчи-Варна
Ето за невярващите {двама,трима},дето думите ми не са 100%
28.12.2009   487002xxxxxx0602  ВЪЗСТАНОВЕНА СУМА ОТ ТЪРГОВЕЦ  23.12.2009 00:00
Авт. код: 733972   826 ONLINE STO SPORTSDIRECT.COM
на 23.12 е пусната от там и тази вечер е отразена по сметката ми.И писмото от търговеца което съм получила,за възстановяване на парите и за това че щяха да я дадат на куриер ги има публикувани по-назад в темата.Съжалявам,но разпечатка от телефонните си обаждания няма как да копирам тук.Мислех да не пиша повече по тази тема,но....Стипер ти нямаш нищо общо с тази поръчка и не знаеш как точно стоят нещата и не мога да разбера как вземаш отношение по въпроса,след като не съм ти писала на тебе лично нищо по тая тема.Всички,които имаха отношение с тази част от поръчката,знаят за какво става дума и никой не се отнесе с недоверие и изчакаха да се решат нещата.На всеки съм писала и съм обяснила за какво става дума и разбраха.DeCuTa също ме бе разбрала в началото и каза че ще чака и дори беше готова да помага ако има нужда.Незнам какъв й е проблема на нея точно?на скайпа из ония ден ми се репчи,докато й обяснявах какво става с тази поръчка и с тази от 11.12.която днес й дадох,за приятелките й.Объркала номера на обувките тя и аз бях пак виновната?Нито веднъж не съм й се репчила и винаги съм й обяснявала като човек на човек,но какъв е бил ефекта незнам?Била замръзнала да чака на автогарата,за да си вземе нещата?а кой поиска да й ги пратя с автобуса?А да не казвам аз колко пъти  съм я чакала да дойде да се видим някъде из мола,за да си вземе нещата,но за това сигурно пак аз съм виновна?Правя й услуга-а излизам пак виновна...значи винаги аз съм виновна-сигурно съм виновна че й поръчвам..ОК така да е -нали винаги трябва да има един виновен.Утре ти превеждам парите Деси с разликата която имаш ти да ми даваш-и да не забравиш да го отразиш тук,..с това слагам край на този случай-и нека пишат хора които са засегнати,които съм излъгала,та да се види колко съм некоректна.И не мисля че към теб по някакъв начин съм била некоректна.Стига спамя темата-тя е за друго

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 03:05 от gul4i

# 560
  • Балчи-Варна
Ами явно на мен ми се обадиха...май ще трябва да потърся да си намеря разпечатка на входящите повиквания та да докажа...английски разбирам,но предпочетох с тях да говори човек,който знае какво точно да казва...а що се отнася за майка ми-не разбрах на кого се е обадила по телефона и е вдигнала скандал? newsm78
На DaCuta  или на теб е звъннала да вдига скандал?я да видим кой си ги измисля сега-вдигала скандал?
И ти не говори неща които не са на 100%-не се обаждал сайта на клиентите си....ами обажда се пак ти казвам....За поръчките 10-15...я виж малко по-малко са не си ги преброила точно.Я кажете сега кое е проблема ,че съм направила 10 поръчки?,че ми се е загубила поръчката,която касае мен?или че и аз не знам???айде стига вече ставаме смешни..хора четат....при първи случай ще намеря как,но ще кача да се види кога и в колко са ми звънели от там....
и наистина аз повече по тая тема няма да пиша...не искам ти да ми вярваш...те тези които трябва знаят-което ми е пре -достатъчно

# 561
Не обичам лъжите. В 2 от мненията си, ти написа нещо, което е абсурдно и не е вярно. Лъжеш хората, които са участвали в тази поръчка.  В самите ти коментари за тази поръчка има несъответствия.

# 562
Разбира се, че като имам проблем с поръчка при теб ще го напиша тук. А това какво ще правя довечера не е свързано със спортс директ така че ще го спестя на съфорумките. И не се притеснявай получа ли си парите веднага ще го напиша тук. И не се тревожи не се мъча да ти секна бизнеса а просто исках да спреш да лъжеш и да ми върнеш парите или да си получа поръчката. Отказах се да ти помагам защото казваш лъжа след лъжа. И като не ти харесва да чакаш на мола, пиши че си от БалчиК а не от Варна и че Варна не е мястото от което човек може да си вземе нещата  Peace

Мисля, че се разбрахме ОК ?

Успех на всички поръчващи и чакащи поръчки ! Дано няма повече недоразумения  Peace

А и Гулчи да се обърна директно към теб - престани да надписваш етикети и кутии, много от нещата са за подаръци а и да не са, си длъжна да ги дадеш в добър търговски вид. На всичките си роднини ще подаря подаръци с ника ми изписах на кутиите да не забравят от кого е  Peace
За да не са празни думи http://ivanova124.snimka.bg/other/sportsdirect-com.455319.16623085

A относно викането майка ти крещя до теб докато ти говори с мен по телефона !!!и много добре го знаеш  " таз какво иска, тя е ненормална, няма да се занимаваш повече с нея, тя е ненормална и т.н. !

Хайде стига вече, пусни ми парите и ми изтрий координатите!!!

# 563
Някой ще поръчва ли скоро за София?

# 564
Някой ще пуска ли утре поръчка, че съм харесала някои неща?

# 565
Гулчи е страхотна.И аз имам 2 поръчки при нея и съм много доволна от комуникацията с нея.Намираме най добрия вариант за доставка до града.Момичето не е искало да и се случи всичко това.И много интересно за 98% от всички поръчващи при Гулчи са супер доволни ,а само едно момиче и една защитничка НЕ СА ДОВОЛНИ.Развалихте празниците на момичето. Cry

# 566
И какво му е интересното, моля ви се? Че не смеете да си влезете през профила - това ли?
Очаквам сега да се нароят десетки анонимни гости.

# 567
Естествено че ще се включа да защитя Гулчи не съм анонимна досега никога не бях писала в темата само я четях ,но след тези коментари просто не издържах. :ooooh:s

# 568
Кой както си постели, нали се сещаш...
Не може на някоя майка й да крещи обиди по хората и те да продължават да са доволни.

# 569
получих емайл в който първо пише , че ми отказват 2 продукта  после табличка с изпратени 8 неща и накрая таблица която е чакаща и там е цялята ми поръчка , обувките и маратонките само не са пратени но не пише да са отказани как да процедирам ? дали ще ми ги пратят отделно?

Общи условия

Активация на акаунт