SportsDirect.com - 7

• 35 049
  • 685
  •   1
Отговори
# 615
Striper не съм майката на Гулчи ако искаш пиши на лични за да ти се представя по подробно....

Гостите не могат да изпращат и получават лични  Wink май забрави каква версия даде една страница по-назад?

# 616
Никой насила никого не кара.Въпрос на късмет.Който си го има си го има. Hug

# 617
  • София
Никой насила никого не кара.Въпрос на късмет.Който си го има си го има. Hug
То рано или късно късмета изневерява тогава...?

# 618
Аз имах късмета да си поръчам и да ми пристигне поръчката без проблем.Това имах предвид.

# 619
Това,което се плаща 1 лира на 10 лири поръчка до адреса на общата поръчка ли е или до адреса на крайния получател?

# 620
Преди час си взех поръчката от пощата. Всичко е според очакванията ми. Благодаря на Петлето за коректността!   bouquet

# 621
Аз също мога да пускам поръчки за Хасковска област,нека ме добавят на 1-ва страница

# 622
Съвсем случайно открих GUL4i  писах и , х пратих парите на доверие. От тогава до сега имам 4 или 5 поръчки за месец , като и аз съм поръчла на въпросния 30.11. Една чанта ми нямаше  ,  за което момичето ми писа че паричките ще ми бъдат върнати.Не мисля , че е по нейна вина , но и да е ... ми хора сме голяма работа , ще ви върне паричките ............Едва ли ще печели от нашите загуби
Аз съм доволна от нея  коректна е и точна , надявам се и занапред да е така. А това , че си изкарва по някой лев от поръчката ми няма лошо, все пак се ангажира с много време , нерви и щракането по клавиатурата. Никой не е накаран насила да поръчва , всеки знае риска от онлайн пазаруването.
GUL4I  мила ,  благодаря ти за отнощението и коректността към мен. Пожелавам ти ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ Heart Eyes

# 623
  • София
Съвсем случайно открих GUL4i  писах и , х пратих парите на доверие. От тогава до сега имам 4 или 5 поръчки за месец , като и аз съм поръчла на въпросния 30.11. Една чанта ми нямаше  ,  за което момичето ми писа че паричките ще ми бъдат върнати.Не мисля , че е по нейна вина , но и да е ... ми хора сме голяма работа , ще ви върне паричките ............Едва ли ще печели от нашите загуби
Аз съм доволна от нея  коректна е и точна , надявам се и занапред да е така. А това , че си изкарва по някой лев от поръчката ми няма лошо, все пак се ангажира с много време , нерви и щракането по клавиатурата. Никой не е накаран насила да поръчва , всеки знае риска от онлайн пазаруването.
GUL4I  мила ,  благодаря ти за отнощението и коректността към мен. Пожелавам ти ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ Heart Eyes
Нещо много ГОСТИ се навъдихте , до сега къде бяхте?

# 624
Ами гостите досега само ви четяхме сега взехме и да пишем,то не се издържа много хулите бе хора.

# 625
  • София
Хора,Коледа е все пак.Сгига негативно настроение.Весели празници на всички!!!

# 626
Хубаво е да знаем на кого може да се разчита

# 627
Хубаво е да знаем на кого може да се разчита

мдам,това е идеята на цялата врява,подкрепям напълно  Peace
и за да не е само спам,нареждам се на опашката от правещите поръчки за Бургас  Hug

# 628
  • Балчи-Варна
Да кажа,че поръчката която беше за днес е пусната.

# 629
как могат да ме включат в списъка че правя поръчки за хасково и областта
Моля остави някакви координати. Аз съм от Кърджали и с удоволствие бих поръчала с теб.Весели празници на всиички.

Общи условия

Активация на акаунт