SportsDirect.com - 7

• 35 046
  • 685
  •   1
Отговори
# 600
http://www.sportsdirect.com/nike-dart-vi-leather-129103?colcode=12910303
 Момичета някой поръчвал ли е от тези ? Интересува ме 43 номер на какво отговаря на 8 и половина ли, защото 9 отг на 44 номер Rolling Eyes

# 601
Order Reference:
 3008605384

Our Reference:
 14816692

Customer Details

Delivery Address:

, unfortunately the items listed below are temporarily not in stock. As a result we have had to cancel these items and cancel the payment authority on your card. You will not be charged for any of these items.

Cancelled - Temporarily out of stock,  these items have been cancelled from your order.
Ordered Qty Cancelled Qty Description   Price Total
1 1 Lonsdale 2 Pk Trunk Snr90 Black X Large £0.00 £0.00
    Product Code: 422079/03/370    
1 1 Propeller Knit Hat Sn 94 Black One Size £0.00 £0.00
    Product Code: 904219/03/000    

Despatched - Not yet Despatched  
Ordered Qty Despatched Qty Description   Price Total
1 1 Karrimor Boulder Snr 93 Black/Grey 11 £18.00 £18.00
    Product Code: 183019/22/310    
1 1 Nike Unstruct Swsh Cap 93 White/Black Mens £6.99 £6.99
    Product Code: 391025/30/050    
1 1 Lonsdale Single Tee Snr90 Black Extra Lge £3.99 £3.99
    Product Code: 424004/03/470    
2 2 Lonsdale Single Tee Snr90 Black X-X Large £1.99 £3.98
    Product Code: 424004/03/510    
1 1 Airwalk Band OTH Ld92 White 12 £10.00 £10.00
    Product Code: 664031/01/390    
1 1 Puma V5.08 Large Bag 91 Black/Blk/White Large £16.99 £16.99
    Product Code: 700034/40/050    
        Sub Total: £59.95
        Delivery: £29.95
        Grand Total: £89.90

Awaiting despatch  
Ordered Qty Awaiting Qty Description   Price Total
1 1 Rockport Clarksdale SnC93 Black 9 £40.00 £40.00
    Product Code: 110248/03/290    
1 1 Puma Voltaic WP Snr 92 White/Met Gold 11 £32.00 £32.00
    Product Code: 127056/90/310    
1 1 Karrimor Boulder Snr 93 Black/Grey 11 £18.00 £18.00
    Product Code: 183019/22/310    
1 1 Nike Musique VI Lds93 Black/Whte/Pink 5.5 £28.00 £28.00
    Product Code: 272026/40/255    
1 1 Nike Unstruct Swsh Cap 93 White/Black Mens £6.99 £6.99
    Product Code: 391025/30/050    
1 1 Lonsdale Single Tee Snr90 Black Extra Lge £3.99 £3.99
    Product Code: 424004/03/470    
2 2 Lonsdale Single Tee Snr90 Black X-X Large £1.99 £3.98
    Product Code: 424004/03/510    
1 1 Airwalk Band OTH Ld92 White 12 £10.00 £10.00
    Product Code: 664031/01/390    
1 1 Puma V5.08 Large Bag 91 Black/Blk/White Large £16.99 £16.99
    Product Code: 700034/40/050    
1 1 Karrimor Liner Glv Sn94 Black Large £2.99 £2.99
    Product Code: 908167/03/120    

от тук разбирам, че са ми отказали 2 неща от поръчката , но не са ми пратили обувките и маратонките(дали ще ми ги пратят като втора пратка?) и къде е кода за проследяване

# 602
  • Дивия Северозапад
http://www.sportsdirect.com/nike-dart-vi-leather-129103?colcode=12910303
 Момичета някой поръчвал ли е от тези ? Интересува ме 43 номер на какво отговаря на 8 и половина ли, защото 9 отг на 44 номер Rolling Eyes
UK8.5=43 стелка-27,5см Гледам, че има и UK9.5, но стелката ще е 28,5см. Хубави са, естествена кожа, леки.

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 15:53 от Петлето

# 603
Благодаря ти Hug

# 604
alextinct, ще получиш друг имейл, даже би трябвало да получиш още 2 имейла. Всичко е наред. Само изчакай 1-2 дена.

Ще ви кажа защо участвах в разправията с Гулчи.

На нито един човек, който е поръчвал в този сайт не са му се обаждали по телефона. А ние поръчваме от година. Имали сме и проблеми и загубени поръчки. Ако не е така - нека някой пише. особено момичетата, които пускат редовно поръчки.
Тъй като нейната поръчка е била загубена, за да не се притесняват хората, тя два пъти пише, че са й се обаждали по телефона.
За да не се безпокоят хората и да продължат да поръчват.
Тя започна с поръчките преди по-малко от 2 месеца. Направи поне 10 поръчки една след друга и се разбра, че сумите са големи.

Дано никога да не се случва, но както излъга за телефонните разговори, така може да излъже и за друго. Ако направи 2-3 поръчки по 1000 лири и в един момент й хакнат картата? Или нещо подобно?

Гулчи, не е лично към теб. Това, което се случва - че толкова бързо правиш такъв огромен брой поръчки и най-вече лъжите ме правят подозрителна. Все пак е интернет.

А госта, който те е защитил 2 пъти си е майка ти Simple Smile Поздравления, че се занимава с интернет. Моята гледа да седи настрана от компютъра.

Днес има намаление на кожени маратонки Рибок. За утре се очакват долнища Рибок по 5 лири.

# 605
...
Днес има намаление на кожени маратонки Рибок. За утре се очакват долнища Рибок по 5 лири.

Къде ги виждате тези неща? аз нещо не мога да се оправям със сайта май.

# 606
момичета, аз съм нова и боса в темата. де четах, де не. ама да попитам. в момента правят ли се поръчки или кодът беше до 27.12.? и кога ще се правят нови поръчки с намалящ код? интересуват ме конкретно за маратонки?

# 607
...

Къде ги виждате тези неща? аз нещо не мога да се оправям със сайта май.
Да,наистина как разбирате какво ще има утре?

# 608
  • София
alextinct, ще получиш друг имейл, даже би трябвало да получиш още 2 имейла. Всичко е наред. Само изчакай 1-2 дена.

Ще ви кажа защо участвах в разправията с Гулчи.

На нито един човек, който е поръчвал в този сайт не са му се обаждали по телефона. А ние поръчваме от година. Имали сме и проблеми и загубени поръчки. Ако не е така - нека някой пише. особено момичетата, които пускат редовно поръчки.
Тъй като нейната поръчка е била загубена, за да не се притесняват хората, тя два пъти пише, че са й се обаждали по телефона.
За да не се безпокоят хората и да продължат да поръчват.
Тя започна с поръчките преди по-малко от 2 месеца. Направи поне 10 поръчки една след друга и се разбра, че сумите са големи.

Дано никога да не се случва, но както излъга за телефонните разговори, така може да излъже и за друго. Ако направи 2-3 поръчки по 1000 лири и в един момент й хакнат картата? Или нещо подобно?

Гулчи, не е лично към теб. Това, което се случва - че толкова бързо правиш такъв огромен брой поръчки и най-вече лъжите ме правят подозрителна. Все пак е интернет.

А госта, който те е защитил 2 пъти си е майка ти Simple Smile Поздравления, че се занимава с интернет. Моята гледа да седи настрана от компютъра.

Извинявам се ,но сега реших да пиша! ГУЛЧИ и мен излъга!!! След като бях си платила всичко, даже и доставката с Еконт, вчера тя ми иска адреса за да ми прати поръчката и ми каза , да чакам днес в 10 часа ще пристигне на адреса ми . При  което днес получавам съобщение на телефона , че поръчката ми се намира в офис на Еконт и трябва да ида за да си я взема. Питах Гулчи защо и тя ми отговори, че било по евтино! Трябвали да чакам и после да обикалям цяла София , защото и е по изгодно!? Със същият успех може ще изобщо да не ги прати. Та нали си е взела парите , какво я интересува?! Хора не поръчвайте при Гулчи !!! Тя МАМ #Cussing out #Cussing out #Cussing outИ!

# 609
Striper не съм майката на Гулчи ако искаш пиши на лични за да ти се представя по подробно.Но вкрайна сметка и ти си клиент като мен така че не съм длъжна да го правя.Аз съм Светла от Добрич и не искам да ме замесваш повече в твоето негативно настроение.Мислех че вече сме приключили темата.И между другото ако майката на Гулчи е на "ти"с интернета шапка и свалям.P.S току що си получих поръчката си всичко е ок за което огромни благодарности на Гулчи.Спокойна нощ.

# 610
  • София
Извинете ако не съм разбрала нещо но Гулчи е в провинцията нали , а защо момичета от София поръчват при нея - не се ли получава скъпо да ти се препраща пратката после???? Или тя ползва някакви специални отстъпки???
iankampanova няма ли момичета от София, които да поръчват??? В какво се стои проблема с поръчването - видях че доставката е сериозна сума /и разибрам защо се комбинират хората/, кое друго е проблем??? Карта, език - кое??? Извинете но не успях да изчета цялата тема.
Аз искам да си поръчам - харесах си няколко чифта маратонки и разни други нещица за детето и мъжа, но не искам да ги поръчвам на някого във другият край на страната, най-много да е в София и да отида да си ги взема лично
Или в крайна сметка да взема аз да изчета изписаното по въпроса и аз да спретна поръчка  newsm78

# 611
 От новаците съм тук, но досега имам една поръчка при Гулчи и вс беше ок днес е дошла и втората поръчка Момичето е много коректно и точно - пише като дойдат разбираме се как да ги прати След като не сме пускали сами поръчки мисля че е по-добре да се обърнем към някого от поръчващите

# 612
dioni,рекна си го и ти.Аз приключвам с темата.

# 613
Извинете ако не съм разбрала нещо но Гулчи е в провинцията нали , а защо момичета от София поръчват при нея - не се ли получава скъпо да ти се препраща пратката после???? ...

Ами явно не им излиза много скъпо, те са си направили сметката. Аз също поръчвам чрез момичета от Варна, веднъж от Пловдив (за други сайтове става дума) - никакъв проблем не е имало с поръчките или доставките. То и да сте двете от София - ако едната е в Дружба, другата - в Бояна, пак ще си ги пускате с поща или куриер.

# 614
  • София
Извинете ако не съм разбрала нещо но Гулчи е в провинцията нали , а защо момичета от София поръчват при нея - не се ли получава скъпо да ти се препраща пратката после???? Или тя ползва някакви специални отстъпки???
iankampanova няма ли момичета от София, които да поръчват??? В какво се стои проблема с поръчването - видях че доставката е сериозна сума /и разибрам защо се комбинират хората/, кое друго е проблем??? Карта, език - кое??? Извинете но не успях да изчета цялата тема.
Аз искам да си поръчам - харесах си няколко чифта маратонки и разни други нещица за детето и мъжа, но не искам да ги поръчвам на някого във другият край на страната, най-много да е в София и да отида да си ги взема лично
Или в крайна сметка да взема аз да изчета изписаното по въпроса и аз да спретна поръчка  newsm78
Просто само Гулчи правеше в момента поръчка, а аз исках много ботушите на ПУМА! Питах Stryper , но тя любезно ми обясни , че при нея е запълнено да питам друг и Гулчи и  desita12341 ме побъркаха на скайпа.Сега сама си поръчах на адреса на Чоча и нещата са пристигнали. Вече трудно ще се доверя на хора които искат да забогатеят бързо , но за КРАТКО!

Общи условия

Активация на акаунт