Желано забременяване след раждане

• 34 005
  • 211
  •   1
Отговори
# 195
относно килограмите,ще ви споделя моя случай,от както се помня съм имала проблем с килограмите,с наднормено тегло съм и то доста и  винаги са ми казвали,че това може да проблем да забременея по лесно и бързо....когато отидох при поредната лекарка  и попитах отново за многото ми килограми,тя само се засмя и ме попита:''е какво,дебелите жени не раждат ли....'',най важното било хормонално да нямам проблеми,а аз нямам такива,просто наследствена обремененост, много стрес и слаба воля разбира сее Embarassedи така след този преглед започнахме с опитите и още на първия месец бях бременна.
Вярно много внимавах докато бях бременна,загубих бебчето си в 8 месец, бях качила само 4 кг. до тогава и си ги оставих в болницата.Първото нещо,което попитах там е дали кг.не са били причина,отговориха ми,че не е и че имало още по огромни мами,родили живи дечица без проблем,а при мен явно причината е била високо кръвно,което съм качвала през нощта,защото през деня винаги беше ок...
Та пиша това,не за да ви успокоя да си стоите дундавки,естествено,че е по добре да ги свалите ако можете,но пък и да не успеете да се отървете от всичките кг,няма да е проблем.Мисля,че лекарите не го казват за лошо,естествено на организма му е по леко с по малко кг.особено при бременност,но все пак това не е някъква причина да отлагате много,още повече както знаем при повечето мами първите месеци от повръщането дори почват да слабеят,вместо да качват...
успех на всички с отслабването,аз отдавна съм се предала Hug

# 196
За съжаление момичета ще споделя с вас пак лоши новини. Миналата седмица си направих тест и беше положителен. Днес ходих на лекар, но ми казаха, че плода няма сърдечна дейност. Ще полудея, имам чувството, че този път няма да издържа.

# 197
Вали Ли, кога ти е последния МЦ?  Rolling Eyes
Твърде рани ми се вижда за установяване на сърдечна дейност, ако съдя по нетърпението, с която всяка от нас цъка тестове. В момента може да се види жълто тяло евентуално.

# 198
За съжаление не е никак рано трябва да съм някъде в 7-ма седмица и лекарите казаха, че е сигурно. Утре ще ходя за още едно мнение.

# 199
Мила,дано да е някаква нелепа грешка-искрено се надявам...Когато бях бременна в 6 гс моя доктор ми показа само жълтото тяло от което се храни бебока,а чак в 12 или 13 гс ходих пак и ми казаха има тонове.Желаяти успех Hug

# 200
Здравейте и от мен!
Ние също започнахме с опитите, но преди няколко дни имах тъпи болки в левия яйчник и отидох на лекар. Там на УЗ видяхме,че имам 2 задържани фоликула и ми би Прегнил, за да се спукат.
Това означава, че не съм имала овулация предните месеци. Каза ми следващия да отида преди датата на евентуална овулация, за да проследим какво става. В същото време имам редовен цикъл и пия дуфастон.
Някой имал ли е подобен проблем?

# 201
За съжаление не е никак рано трябва да съм някъде в 7-ма седмица и лекарите казаха, че е сигурно. Утре ще ходя за още едно мнение.
Мила искрено се надявам да е грешка.
Ето и аз така се надявах на тоя месец, че може нещо да е станало, а пък то ново двайсе.
Успех! Hug

# 202
Vali-li кураж и много късмет ти желая,дано е грешка ,дано всичко е наред !И да пишеш ,че тук всички вече сме на тръни.

# 203
 vali-ly ,надявам се да се окаже грешка!Стискам палци и ще чакам да пишеш,дано са най-желаните новини!Успех и прегръдки от мен! Hug Praynig

# 204
vali-ly, сама казваш,че цикълът ти е станал по-дълъг.Напълно е възможно да е още рано и овулацията да е била по-късно.Според мен изчакай поне още седмица,преди да решите каквото и да е.Стискам палци наистина да е това причината и да видите сърчицето. Hug

# 205
Всичко свърши момичета сутринта ме кюртираха. Просто нямам сили вече. Нямам надежда. Нямам вяра.

# 206
Съжалявам.... Cry дано скоро се похвалиш  Hug

# 207
 Вали, не се предавай миличка! Това, което ти се е случило е ужасно, но още по-страшно е да загубиш вярата и надеждата си!! Сега мъката ти е огромна, но знай, че с времето ще става по-поносима. Сега се отдай на тъгата, но после се изправи, изтрий сълзите и продължи напред - към твоята мечта! Тя те чака и ще се сбъдне, но просто още не е бил дошъл момента за това. Не си задавай въпроси и не търси отговори, не се обвинявай и не проклинай съдбата. Така по-бързо ще постигнеш някакво душевно равновесие и това ще ти помогне много, за да продължиш с нови сили! И аз бях с две поредни загуби и притисната от фактора време ( наближавах 40г. ), но дори и за миг не съм си мислела да се предам. Знаех, че ще опитвам докато мога да зачевам, каквото и да ми костваше това. Прегръщам те силно  Hug Hug Hug и знам, че отново ще си щастлива!!!

# 208
есим,много хубаво си го казала!
Вали драж се мила.
 Hug

# 209
Вали, Марчела, прегръщам ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт