Отговори
# 675
Дани,тва мрънкане е кофти.То и времето е лошо и не може да се излезе-един вятър духа,ще ни отнесе

Ох, Ели винаги е така, когато около нея е имало много хора-после аз не съм и достатъчно забавление Laughing
И ние ще купуваме столче тези дни -къде в Пловдив има най-голям избор - Вис Виталис предполагам?
А за времето нямам думи-исках днес да водя малката в работата да я видят, обаче с този вятър май вкъщи ще тъпеем.  Sad

# 676
  • Пловдив
Дани,във Вис Виталис има доста столчета и в Джъмбо също,но там сякаш са по-неизвестни марки.Нашия го взехме от Вис Виталис на 6 ти септември

# 677
ЧРД на Лукрециана и niunia, бъдете живи и здрави nbirthday newsm67  Gift

Термометър ние ползваме живачен, температура меря под мишницата.

# 678
Добро утро  Hug

Лукрециана, Niunia, честит рожден ден, момичета Simple Smile Бъдете много щастливи и обичани!
Теди, защо ти е легнало положение. Дори и да й се доспи на малката, не е много удобно да спи в столче, вече е голяма  newsm78

Толо, прекрасна е малката  Heart Eyes

Аз много се страхувам от живачните термометри, да не се счупят  Embarassed затова използвам дигитален под мишничката, пък дори и да има някакво отклонение, то детето направо си пари  Confused като бях в болницата, там признават само живачните, винаги ми е объркано  Confused

Елфи, 36.9 не е температура за притеснение. Дори и до 37.5 не е чак толкова притеснителна, стига да не я поддържа с дни де...

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 12:04 от GALL78

# 679
Благодаря Елфи   bouquet само трябва да видя къде във Варна можем да намерим такова  newsm78

Юли ЧРД , много , много здраве , щастие и любоооов   bouquet

Галче трябва ми, защото много пътуваме и трябва да му е по -комфорто на дЯтето а няма къде другаде да спи като сме на път  Peace

# 680
  • Пловдив
Теди,Хиполенд сигурно имате-там може да е изложено.В Джъмбо май също го имаше

# 681
Lukrecciana,Niunia,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да сте живи и здрави и много да ви радват близките ви хора и приятели!

# 682
  • Пловдив
Елфи, 36.9 не е температура за притеснение. Дори и до 37.5 не е чак толкова притеснителна, стига да не я поддържа с дни де...

благодаря за успокоението
ще я следя температурата

# 683
Честит рожден ден Лукреция и Ниуниа.

Елфи,аз от дигиталния не съм доволна(Mikrolife е марката),показва с до 1 градуг разлика от живачния.

Ние днес следобяд сме на консултация да видим пораснал ли е Бледоликия  hahaha(прякор измислен от кака ми)

# 684
  • Пловдив
Раде,а твоя термометър много го хвалят в нета.Ако е постоянно отклонението,поне се знае и си го смягаш.Сега съм в търсене на читав термометър.Живачните вече не ги продават,а те са най-точни.

# 685
  • Sofia
Привет!
Честит рожден ден на Лукрециана и Нуня! Simple Smile)) Да сте живи и здрави, момичета!   bouquet   bouquet   bouquet

Аз ползвам термометър на Чико, ето този http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3585 Живачен нямаме вече, изпочупиха ги децата, а не се продават никъде. Знам, че по принцип дигиталните дават отклонения, но досега не съм имала проблеми. Меря в дупето, става за 3-4 секунди и няма проблем.

И аз съм в издирване и чудене за столче за кола  newsm78 Май към Чико се ориентирам засега, брат ми ползва този http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3419 и са доволни, но май аз се ориентирам към Key1 засега....
Щеше ми се някой от Рьомер или Макси Кози, ама доста са скъпи пущините  Confused

Хубав ден на всички!

# 686
Привет и от нас.
Lukrecciana,Niunia,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Ако знаете колко ме е яд за пловдивската среща, но нямах избор, че и шофьор бях,всички си подпийнаха само аз не, иначе се видяхме с роднините, хапнахме и се прибрахме.
Термометрите-аз съм най-доволна от живачните и все още успявам да й измеря Т в дупето.Имаме и този като биберон, но и Жанет като Боянчо не го иска, а дигиталния винаги дава отклонения.
 Хайде и ние да се покажем.

Хубав ден, отивам да чистя.

# 687
Зитка,много е сладка малката мислителка !  Laughing С това пръстче на бузката ...А на теб много ти е хубаво с тази прическа!

# 688
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУКРЕЦИАНА И НИУНИА! Да сте живи, здрави, щастливи и много обичани!

Уау, много е хубава Жани! Кукличка! Двете сте прекрасни!  Heart Eyes

Много са сладки и Бела, Раличка, Майчето и плодвичанки (дано не пропускам някого)! Страхотни сте! Добре сте си изкарали! Hug

Май, всички сме в процес на търсене на столче за кола. Аз си поръчах евтинко   Embarassed и практично (9-36 кг) и днес чакам да ми го донесат!

За термометрите- имам и живачен и дигитален, но повече вярвам на живачния! Меря в дупето с много зор и малко рев  Confused !

Миме, благодаря ти, че питаш за Зари! Още е болна, но кашля по-малко! Но откакто пие антибиотика има разтройство и се обрина със ситни пъпчеци по цялото тяло, постоянно плаче без причина и не спи по цяла нощ! Направо ни побърка и тримата (мен, тати и баба).

Лори и всички останали болнички- бързо оздравяване! Praynig

Пин2, добре дошла!  Hug

Мечиии, как си? Направили си кръвния тест?  baby_neutral

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 13:48 от dideroncho

# 689
Диде, Жанет също се обриваше от АБ, педи каза, че защото се чисти-каквото и да означава  newsm78, даже като го спряхме, 10 дена след това имахме, най-много на дупето.
Лори, бързо оздравяване.
Пин2-добре дошла.
Мерси за комплиментите.И аз колкото повече се гледам с тази прическа все повече се харесвам  Laughing  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт