Доволни ли сте от почистването на снежната покривка?

• 11 171
  • 263
  •   1
Отговори
# 15
  • out of space
Стига бе Никол, как я виждаш тая работа ти да бързаш за работа в задръстването и да ти се мотат снегорини. На всички булеварди колите бяха повече от всякога, клаксони, светофари и какво....на цялата невротия ти се мотат танкове....

Ако изчистят тази нощ- моля, бира пия всякаква. Ако не- връщам си думите назад.  Simple Smile

# 16
...
Ако изчистят тази нощ- моля, бира пия всякаква. Ако не- връщам си думите назад.  Simple Smile

Не знам, цял ден минаваха снегорини ( с вдигнати чистачки Joy) по Сливница Joy Joy Joy
Иначе вино пия, че пак започна да вали, дано помогна с нещо  Mr. Green

# 17
Стига бе Никол, как я виждаш тая работа ти да бързаш за работа в задръстването и да ти се мотат снегорини. На всички булеварди колите бяха повече от всякога, клаксони, светофари и какво....на цялата невротия ти се мотат танкове....

Ако изчистят тази нощ- моля, бира пия всякаква. Ако не- връщам си думите назад.  Simple Smile
Сутринта в 8 срещнах снегорин, кога да мине, при положение, че вали? Кел файда да чисти в 3 през нощта, като няма жив човек,след като в 7, като наизлезе народа пак ще е наваляло?

По темата- не, не съм доволна.

# 18

То по твоите думи изобщо не трябва да се чисти....щото кога ще минават тия снегорини, да ти се мотат покрай колите...

# 19
  • София
Нощ-ден,вали-не вали,тая София трябва да се чисти-недопустимо е централни улици в София да са непочистени,и снега не е бил 2см,а 15-мисля,че разлика има,и то огромна.И мисля,че много добре знаете,че като насипят от ония химии върху настилката,след това снега се топи и не се заледява...

# 20
по темата:НЕ ,не съм доволна!Дори главните артерии не бяха почистени.С нови зимни гуми съм ,но това не ми попречи да отида на работа в 10:30,поради простата причина,че висях с часове в задръстванията.Да ви кажа,нямаше да е зле вместо аварирали Икаруси в задръстванията да има и някоя друга почистваща машина. Sick

# 21
  • Варна
Не.Преди час се прибрах и никъде във Варна не се чистят или лугират булевардите.За Гръцката да не говоря- тук сме трета глуха откъм почистване, ама за другите неща....айде, че глупости ще пиша!
На същото мнение съм, доста обикаляхме с колата през деня, никъде не видях почистващи машини. Може ли основният път за един от кварталите на града да бъде затворен с часове, защото чакат луга?? Shocked

# 22
Дали съм доволна?
По Околовръстното в района на Драгалевци тече ремонт, стоежи и т.н., затворено е и основният трафик минава през Драгалевци, Бояна, Симеоново!!! И тези пътечки, шото това не са пътища, не са пипнати грам, да не говорим за бул. България, където минава онова подобие на президент - Първанов. Километрични задръствания, опасни условия, ад. Тръгвам в 7 часа за работа и стигам в 9, при други обстоятелства пътят ми е 7 минути!!!! 7 минути срещу 2 часа!!!

Вчера на бул. България вместо снегорин една ромка изриваше снега с лопата! С лопата!!! Аз съм сигурна, че ако ще и чудо да стане, та в Африка да натрупа сняг, веднага ще намерят снегорин, да, по-скоро това ще стане, от колкото тука да реагират адекватно!
Безхаберници!

Неприятната Фандъкова нямала да почиства кварталните улички??!! Ами ако за нея булевардите са кватални улички, то тогава явно и е тясно у нас - нека да емигрира там, дето има аутобани с по шест платна, призовавам я, заедно с всичи недоразумения в настоящата управа на България!

Няма да се извинявам за обобщението - в тая държава остана само прост народ!
Да, и аз съм проста, щото имах възможност да се махна.

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 09:37 от NinoTino

# 23
  • Абсурдистан
Доволна съм!
Нямам оплаквания!
Заслужаваме си го напълно!
Даже ни е малко!

# 24
  • гр.Варна
Че какво и има на Варна ,все пак е декември. Даже и сняг няма. Главните пътища са мокри, малките имат лед ,но карайки внимателно няма проблем. Виж за пешеходците е хлъзгаво, но какво да се прави скова за час,преди това валя дъжд.

# 25
Е стига сте плюли,той снега ни изненада  тази година Stop.Де се е видяло декември сняг?Кой е очаквал такова нещо?За това не ги съдете толкова строго,просто хората не са очаквали такава природна аномалия.Сняг през декември #Crazy

# 26
  • София
Съседка съм на Нино-Тино - 2,25 минути до Сточна гара вчера.....  ooooh! Тоест, егати и почистването...

Но за да не съм обвинителна само към общината - в Синя зона на главните булеварди и на някои улици отдолу на табелите има поставена една голяма снежинка. Забрана за паркиране при снеговалеж, за да минат снегопочистващите машини. Не видях вчера някой да ги е спазил - имаше паркирани коли там. Също така минах по доста тротоари с магазини - т.е. минах по улиците пред тротоарите, защото бяха по-проходими. Тези от магазините не си бяха дали зор да поразчистят, па белким някой се обърка и влезе притях да си купи нещо. Ама то така е - всеки народ си заслужава управниците  Rolling Eyes

# 27
Ами мъжа ми излиза рано за работа(6.30ч.),каза,че по Вапцаров е било нещо страшно-88 и 120 не могли да тръгнат от спирките,поради поледицата,съответно се нагъвали като хармоники-така е сигурно,защото цяла нощ са почиствали и пръскали с препарати... ooooh!

Колежката се оплака-повече от 2 часа се е придвижвала до офиса.А същата тази снежна покривка е Малка, не е натрупало много...Фандъковата каза,че не били изненадани, и така е-какво има да се изненадват-сняг като сняг, април ще се стопят коловозите и всички ще забравим. Whistling

# 28
Тази зима съм доволна. Излизам с децата сутрин в 7.45 и улиците са разчистени и опесъчени, не се пързаляме и не затъваме. Пропуснах- не обсъждам София.

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 09:39 от Judy

# 29
и аз бях на коледно парти предната нощ, в центъра, прибрах се по главните булеварди- не беше чистено изобщо, нито на сутринта, нито днес
Навсякъде е лед, а е така, защото снега не се почисти преди да се вледени
Сега само ще чакаме да се стопи  Tired
и разбира се, нямам претенции за малките улички, а за основните булеварди

Общи условия

Активация на акаунт