Доволни ли сте от почистването на снежната покривка?

• 11 181
  • 263
  •   1
Отговори
# 75
Не знам как ще се оправяме, ама мисля след малко да тръвам за работа, та утре към 8.30 да съм на линия  Laughing

# 76
Не знам как ще се оправяме, ама мисля след малко да тръвам за работа, та утре към 8.30 да съм на линия  Laughing

Аз почвам да обмислям същия вариант?
Утре дали ще се стига нормално - в голяма чуденка съм  ooooh!

# 77
Зимата може и да не ги е изненадала, но сега релефът бил проблемен. По наклонени улици по-бързо се заледявало. Аман от малоумни оправдания. Днес ми се наложи да изляза - главните улици въобще не са почистени.   

# 78
Зимата може и да не ги е изненадала, но сега релефът бил проблемен. По наклонени улици по-бързо се заледявало.   
Хехехе, те откриха топлата вода ooooh! Много са ми интересни как всяка зима измислят все по-оригинални и същевременно наивни оправдания.

# 79
А във Вашингтон е по-зле...казаха...ние тук се оплакваме. Crazy

# 80
много съм доволна. в мюнхен е чисто Wink.
 нашият кмет, другарят кристиан уде, е пич и ни чисти добре. затуй и винаги си го преизбираме. и зимата никога не ни изненадва.

стига сте се жалили, хората в африка сняг нямат, ама не се оплакват, нали.........хващайте се да правите снежни човеци.

# 81
Доволнали? НЕ!  Досега не бях играла кючек с "Пежо" , и не само , изобщо на колела! Sick

# 82
  • Абсурдистан
Не знам защо по телевизията ни дават такива апокалиптични картини за Европа.
Аз се връщам от Карлсруе.
Там температурите са много по-ниски от тук.
И сняг има, не е да няма.
Еми няма такова нещо. Всчико е почистено, няма заледени пътища.
Да не говорим, че не видях никъде градският транспорт да буксува и да не може да тръгне от спирките.

# 83
Аз от 10 години карам, такова чудо при толкова малко сняг не е било никога. И не е като да не съм подготвена, с чисто нови зимни гуми съм. Нито магистралата, нито Цариградско, а за Младост да не говориме, беше изчистено.

# 84
  • София /Абсурдистан
Няма как да съм доволна. Не се чисти изобщо.  В Младост 4 е затрупано, а  Околовръстното е като ледена пързалка. Налагаше се днес след обяд да ходя до Банкя, еми там пързалките са още по-големи, изобщо не е чистено, едвам се добрах. / ББ сигурно се прибира в къщи с хеликоптер/. Ако не си с джип, направо си е приключение. На връщане по Околовръстното как не се претрепах не знам, ледена пързалка, неопесъчено и нито един снегорин не видях.

# 85
Хаха, днес, в Иван Вазов (София), по Витошка минаваха едни лели от общината, и плашеха собствениците на магазини с актове. Всички ги псуваха, но чинно извадиха метли, лопати, ледоразбивачи, сол и т.н. и цял ден чистеха тротоарите пред магазини (забавлявах се със зяпане на класически мутренски образи, които трошаха лед пред магазини тип "пералня за пари"  Mr. Green).
И в един момент, се оказа, че тротоарите са по-чисти от самата Витошка и от второстеренните улици (които са изцяло в лед и сняг, коловози, недостъпни тротоари...). "Безстопанствените" тротоари (на крстовища, които не са непросредствено пред блокове или магазини) също бяха обледени и тотално непочистени.
И се чудя и се мая, с какви очи общината гони жителите на града да ги глобява, че не изпълняват еди-коя-си наредба, при условие, че самата тя не изпълнява своите задължения, и кой, по дяволите, ще състави акт на общината за това?  newsm78 ooooh!

# 86
Днес с целият си акъл отидохме до Метро Люлин, разбира се така и не успяхме да се върнем  Joy обърнахме и обиколихме през Констинброд - да ви успокоя, там е същото, като и в столицата, което не говори добре за нея ... отсечката до София е проходима само е едната лента, носихме се като народна песен, колата направо си вървеше, на където иска  ooooh! поне да опесъчават!!! Един Петрохан, който е на много по-високо е по-безопасен и лесен за минаване от тези улици.

Кварталните ни улици с градски транспорт още не са чистени. Май и няма да ги почват, ще чакат да си мине зимата  Tired

# 87
Добре, че се очаква малко затопляне  Simple Smile иначе не ми се мисли с тия поледици.

# 88
И аз не съм доволна от Софийските улици. Днес такъв страх брах, колата ни поднася на няколко пъти, а е с чисто нови зимни гуми. Утре ще ходя пеша, лека-полека дано се добера жива и здрава до работа и обратно.
За почивните дни ходихме с приятели около Панагюрище, събота вечерта започна да вали доста стабилно и да трупа. Е, на другата сутрин, като тръгнахме да се прибираме, пътят беше разчистен и опесъчен и си се минаваше съвсем прилично. Явно и тук по-силно си е валяло, но просто се изненадах колко бързо се бяха организирали там хората да почистят и хвърлят пясък навсякъде.

# 89
Хаха, като сте си купили "чисто нови зимни гуми" сякаш сте хванали Св Петър за скоростния лост.
Остава и книжка  да сте си купили. Така се става шофьор, през лятото и баба знае да се държи за волана.
Хората в Канада пътуват по замръзналите реки, да не би някой да им ги размразява?
Има сто вида зимни гуми, има за 70, има и за 110, има и с шпайкове. Като сте си ги купували, никой не ви е обещавал, че ще си житкате както през лятото.

Общи условия

Активация на акаунт