Доволни ли сте от почистването на снежната покривка?

• 11 150
  • 263
  •   1
Отговори
# 105
Повече от доволна съм! Имам високо проходим джип и остри забиващи се в снега токчета! А пък факта, че кметицата г-жа Фандъкова е глобила почиствашите фирми толкова много ми стопли душата, та чак се компенсирах духовно за пропуснатите ползи вседствие на не толкова проходимите коли по софийските улици и респективно създалите се от тях задръствания.

# 106
Не, разбира се. Улиците в кварталите не са почистени. Както винаги.

# 107
Не, разбира се. Улиците в кварталите не са почистени. Както винаги.

Тях чакаш ли ги изобщо? Rolling Eyes

# 108
Вчера ми се наложи да мина няколко пъти по бул. България и Евлоги Георгиев. Спирките бяха в обичайното отвратително състояние, избирателите газеха в киша до коленете, за да се метнат в претъпканите автобуси, на слизане изгазваха калищата и снеговете около тротоарите. За сметка на това обаче, десетки мургави труженици почистваха снега по велоалеята по канала, за да могат гражданите, тръгнали на -10 градуса и 30 см. сняг с велосипедите си, да се придвижват като европейци.
Евала на лицето, разпоредило почистването на велоалеята. Такава мисъл, такъв смислен труд и похарчени пари, да се възхити човек.

# 109
мда, кметът трябва да забрани зимата.

# 110
мда, кметът трябва да забрани зимата.

мда - точно по този начин е решил проблема си и кметът на Москва, забранил е зимата. Защо ли само докато живях там 24 часа в денонощието се движеха почистващи коли, без значение дали вали или снегът е спрял и се почиствха абсолютно всички улици без оглед дали са квартлани или централни

# 111
  • София
   Днес по маршрут Красна поляна- Орлов мост- Красна поляна пътувах точно два часа с такси, от 16-до 18 ч! Confused

# 112
  • София
  Днес по маршрут Красна поляна- Орлов мост- Красна поляна пътувах точно два часа с такси, от 16-до 18 ч! Confused

Успяла си да хванеш такси, радвай се. Не е лесно, повярвай ми #2gunfire Досега ги псувах, от сега нататък още повече ще ги псувам.

# 113
  • София

Успяла си да хванеш такси, радвай се. Не е лесно, повярвай ми #2gunfire Досега ги псувах, от сега нататък още повече ще ги псувам.
След час и половина звънене, на всички таксиметрови фирми, които намерих в нета.

# 114
Гледам, че няма тема  newsm78 за кварталните улички е ясно - оправия няма, питам за големите булеварди и улиците, по които върви градския транспорт?

За това,което питаш - да доволна съм. По маршрута, по които аз се движа - е добре изчистено. Автомобилният път. Тротоарите на места - които излязъл и си почистил - чистое, които не еринал - лед.

Вътрешнокварталните - да, не са пипани, лед са. Аз и не очаквам да ги чистят. То в много от тях машина не може да влезе. Аз гледам при нас и пред входа никой не понечи да изчисти, ни график направиха, нищо. Дреме им. Пък нали техните деца излизат и се трепят на мозайката.

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 09:17 от SmaRt

# 115
При нас пък за първи път и кварталните ни улички очистиха. В неделя вечер имаше един снегорин, такова чудо по уличката не съм срещала. Иначе главните са си разчистени. Тротоарите са проблем, но това мен почти не ме касае.

# 116

Вчера по маршрут Хладилника-Красно село/за незнаещите-5-4-5 спирки градски транспорт разстояние/един чассссссс.Едва взех детето от училище.Едва се върнахме на работа.Тръгнахме си рано-рано уж, в 4 следобяда, същото трасе, с прибиране на малката от яслата-2 часа.Мммммм, чакам с удоволствие утрешния ден, когато клоаката ще е празна.Въпросът тогава ще е-от къде мога да си купя хляб, защото народа ще се е юрнал да пазарува като за последно и в магазините ще са километричните опашки.

# 117
Re: Доволни ли сте от почистването на снежната покривка?

Разбира се, че не. Искам кметицата да дойде да ми покаже, къде в квартала ми е чистено... пълни глупости. Малките улички никога не са били почиствани.... За тротоарите да не говорим ...ама там голяма вина имат и живущите. На нашата улица единствено пред нашия блок си почистихме... иначе е ледена пързалка.

Ха...да не говорим за подлезите ... всеки ден минавам по няколко пъти през подлеза на спортната палата... не само че не е почистено изобщо ами и малко химикал пръскат и е просто приключение да слизаш по стълбите. Гадно ми е като гледам възрастни хора да мъчат ...абе луда работа. Дразни ме най -много това , че ми набиват в главата, че всичко е почистено ...е аз да не съм луда и да не виждам #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 118
  • при него
Добре де, как да влезне снегорин в еднопосочна улица с коли пракирани от двете страни ??
Дори и да успее да влезне въпросната машина и да почисти, ще избута целия сняг върху колите и после няма излизане. Булевардите и централните улици са почистени. За тротоарите сме си виновни сами. Може би вместо да плюем и мрънкаме трябва първо да си погледнем собствената "градинка". И по въпроса за трафика - задръстванията си ги имаме и без да има сняг по улиците, а и не забравяйте че сега много хора са се юрнали на предКоледен пазар и затова има повече коли.. айде стига с това "Общината е виновна", "Фъндъкова е виновна"... Голям град - голям трафик. (точка)

# 119
Добре де, как да влезне снегорин в еднопосочна улица с коли пракирани от двете страни ??
Добре, де, а защо тогава ми събират такса смет? Да ме освободят от данък и няма да мрънкам, сама ще си чистя

Общи условия

Активация на акаунт