Доволни ли сте от почистването на снежната покривка?

• 11 154
  • 263
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добре, де, ама по нашата улица спокойно може да мине снегорин, съдейки по огромните камиони, които минават и валяка, който усърдно утъпкваше снега до лед.
То ние и сега сами си чистим пред къщата, до асфалт и тротоарна плочка, за които ние сме давали пари да се положат.

# 121
  • Варна
Добре де, как да влезне снегорин в еднопосочна улица с коли пракирани от двете страни ??
Добре, де, а защо тогава ми събират такса смет?

Такса смет за почистване на снега ли се събира? Не знаех.

# 122
Добре де, как да влезне снегорин в еднопосочна улица с коли пракирани от двете страни ??
Добре, де, а защо тогава ми събират такса смет?

Такса смет за почистване на снега ли се събира? Не знаех.
в гугъл - такса битови отпадъци снегопочистване

# 123
Добре, де, а защо тогава ми събират такса смет? Да ме освободят от данък и няма да мрънкам, сама ще си чистя

айде бе...бетоновози и помпи да изливат нови катакомби на всеки милиметър-могат, снегорин-не можел....хаааааааааааахахаха.А като затрупа колите-еми ще си ги отриете.чий го търсят колите там?

# 124
  • София

Ама то и почистване ли е имало?
Ей, пък аз да не го забележа.
Явно щот' не съм Адски транспорт.

# 125
  • при него
Добре, де, а защо тогава ми събират такса смет? Да ме освободят от данък и няма да мрънкам, сама ще си чистя

айде бе...бетоновози и помпи да изливат нови катакомби на всеки милиметър-могат, снегорин-не можел....хаааааааааааахахаха.А като затрупа колите-еми ще си ги отриете.чий го търсят колите там?

пуста злоба.. и по Коледа дори няма край...

# 126
пиле, де видЕ злоба?Прост Факт е, че бетоновози влизат.Помпи-също.Що да не може снегоринче да се мушне?М?И да-коли от двете страни на улица-недопустомо е.Аз моята кола не ПаркирВам ТЪй.И въпреки това си я отринвам когто се налага, а не мрънкам, че някой ми я е зарил... Laughing

# 127
Eто как изглеждат нашите улици, в краен софийски квартал http://media.snimka.bg/5166/016586997-big.jpg
Снимката е от тази сутрин.

# 128
  • Абсурдистан
При нас пък минаваше машина, за да ги мете. Mr. Green

# 129
Да мете локвите ли?Ще се амбицирам и аз някой ден да снимам "елитен " столичен квартал, да видите за кво се дават по 1000 и нагоре евра за квадратен метър. Crazy

# 130
Как е положението днес девойки? Четох, че два снегорина се въртели в кръгче около общината цяла сутрин. И при вас ли е така?  Mr. Green 

# 131
Положението вместо да се влошава, става безнадеждно.

# 132
Не знам сега как е, но сутринта бул. Цариградско шосе беше като ски писта.

# 133
  • София
Супер е. Сутринта ходих пеша на работа, защото рейсът ме изплю на Дианабад. Закъсал автобус на ГТ, още пет-шест чакащи да дойде пролет и да потеглят, коли, които не могат да тръгнат,лед и псуващи пешохдци. На мен разходката ми дойде добре, обичам сняг. Но ми беше гадно точно преди да ни изостави любимия автобус как шофьорът предотврати сблъсък с предния такъв, пребледня и обясни "Че няма гуми".
Сега се чудя как да изпълзя до Драгалевци...

# 134
Не знам за почистването, но наивно се надявах, че до януари вече всички ще карат с изрядни зимни гуми. Е не би... При 3см сняг движението по "България" сутринта беше пълен ад заради спрели коли и такива с превъртащи гуми.  

"Богатица" пък беше като бобслей, отделни ентусиасти засилваха нагоре с адреналин на макс, а един младеж се кахъреше как да си спусне колата надолу - дали да я засили към паркиралите коли или към дърветата вдясно. Но там наистина беше лед и не съм сигурна, че зимни гуми биха помогнали...

Общи условия

Активация на акаунт