Доволни ли сте от почистването на снежната покривка?

• 11 159
  • 263
  •   1
Отговори
# 135
  • Абсурдистан
Положението вместо да се влошава, става безнадеждно.

Joy
Точно.
Аз в момента все още съм в колата.
С мъжът ми пътуваме от 9,30. По скоро седим на едно място. На пазара Иван Вазов заседнахме към 9,50 и сега сме малко след южния парк
Обмисляме да направим обратени да се върнем, но не можем.

П.С. И ще ме прощавате, но не е от липсата на зимни гуми.
По пътя са аварирали рейсове, които би следвало да са оборудвани с идеални гуми.
Други аварирали коли са с очевидно идеални зимни гуми.
Не знам защо миналата година не беше така. И тогава имаше сняг, даже повече от този.

# 136
На всякъде сутринта беше ад. Абсолютна пързалка. За 12 години активно шофиране, за първи път ми се случи абсолютно да загубя контрол над колата. Снегът не е проблем, но под него е чист лед. С хубави гуми съм.

# 137
Такова като днес не е било  ooooh!

# 138
На всякъде сутринта беше ад. Абсолютна пързалка. За 12 години активно шофиране, за първи път ми се случи абсолютно да загубя контрол над колата. Снегът не е проблем, но под него е чист лед. С хубави гуми съм.

Идентично и при мен! Барабар с шофьорския стаж.
На бул. България колата ми изигра балет - завъртане с неизвестен край, троен аксел и четворен тулуп със завъртане.  Добре, че нямаше коли, а булевард широк. Можех да се повъртя спокойно. Хем бях спряла и само отпуснах спирачки, за да "сляза" от Бояна на булеварда.

Пишман!

# 139
  • при него
Днес вали много силно... иначе аз забелязах няколко участъци, които бяха добре изринати... за Бул. "Тодора Александров" говоря и за част от Бул. "Христо Ботев". Лошото е,  че има много тарикати, които непрекъснато се предреждат, спират на средата на кръстовището и препречват пътя на другите, да не говорим как по "Арсеналски" около Сити център имаше цяла 3-та лента от коли в насрещното...

# 140
  • София
Аз бях така, на предишният снеговалеж(когато стана -11 о[/size]С).При толкова активно шофиране,колата на два пъти ми се завъртя на 180 0,на Денси-центъра в Студ.град и на OMW -Дървеница.
Днес съм почивка,и не ми се е налагало да излизам.
Днес докато пушех на терасата по нашата улица мина снегорин,но не знам ,защо си беше вдигнал греблото.Става въпрос за ул. Йерусалим.
Цитат
И ще ме прощавате, но не е от липсата на зимни гуми.
Определено,не е.Аз също съм със зимни гуми,но това не попречи колата ми да се завърти като пумпал.Пред мен също имаше един бус на Технополис,който се унасяше на платното.А е тежък и доста по-стабилен  от моята кола.

# 141
Локалното на Цариградско беше абсолютно заледено. Гладък дебел лед - абсолютно необработен. Бяха се и ударили няколко коли. Аз с малкия танк с тесните гуми едвам издрапах, предвидливо зарязах голямата кола защото щяхме да потанцуваме неминуемо. На жълтите павета ги гледах колегите - балет, красота....

# 142
Днес докато пушех на терасата по нашата улица мина снегорин,но не знам ,защо си беше вдигнал греблото.Става въпрос за ул. Йерусалим.

Да не си го хаби.

# 143
  • Абсурдистан
Днес вали много силно...

Аз не виждам да вали много силно.
Какви силни снеговалежи съм преживявала.
Нормално зимно време.

# 144
Вали си много, снегорин не е минавал все още. Вероятно за луковите глави, няма смисъл. Confused
Да вадим ските и шейните, а?

# 145
Такова като днес не е било  ooooh!

Все пак, при тези "апокалиптични" условия - цели 2 см снежна покривка, януари месец, не спира да вали вече половин ден... Ще оцелеем, може би...

# 146
  • при него
Днес вали много силно...

Аз не виждам да вали много силно.
Какви силни снеговалежи съм преживявала.
Нормално зимно време.

Аз сутринта излезнах около 8 часа, първо изчистих предното стъкло и докато се завъртя да изчистя и другите, то отново беше затрупано. Едва ли имаше и 5 минути. Затова казвам че беше силно, поне по мое мнение.

# 147
Чакай сега да се уточним, моля. Какво друго освен главната улица трябва да е почистена? Искате кварталните пресечки да ви изглеждат все едно е лятно време? Ми няма как да стане, поради милион причини. Някой да помни през целия си живот да е виждал такава картинка в БГ? Еми няма такъв филм. Паднал малко снежец и айде вече паника, ми зима е! Хващате с съседи лопатите и си изринвате уличката. Или може би снегорина и пред входа трябва да ви дойде  Whistling

Ами аз имам претенции и извън главните улици - искам поне един от подлезите на "Ботевградско шосе" да бъде изчистен, защото ако застудее още мъничко, се превръщат в ледени пързалки. Като се добави и това, че няма нито една лампа, защото са изоставени от кметството като нерентабилни, положението става трагично. Евентуално може да се изпързалям надолу с количката, когато отида да си прибера детето от яслата и ще си остана там в непрогледен мрак, защото няма никаква възможност да мина "на другия бряг". Може би трябва да спра да работя, докато общината си влезе във функциите?

# 148
  • София
Ето зимната"идилия",която се вижда от нас Mr. GreenЗа справка,на едната снимка е Цариградско шосе "идеално" подготвено за зимни условия към 13.00
http://media.snimka.bg/5256/016767343.jpg
http://media.snimka.bg/5256/016767345.jpg

# 149
Няма значение силно ли е или не, това в крайна сметка е един мижав сняг, който блокира целия скапан град. Няма готовност за реакция в каквито и да било различни, дори не критични, моменти. Като завали малко по-силен дъжд - наводнения, защото каналите са запушени. Като завали малко по-силен сняг - бедствие. А ако натрупа един метър? Животът в София ще спре ли? Никаква готовност, за нищо. Аман!

Общи условия

Активация на акаунт