Доволни ли сте от почистването на снежната покривка?

• 11 162
  • 263
  •   1
Отговори
Гледам, че няма тема  newsm78 за кварталните улички е ясно - оправия няма, питам за големите булеварди и улиците, по които върви градския транспорт?

# 1
  • София
Ами мъжа ми излиза рано за работа(6.30ч.),каза,че по Вапцаров е било нещо страшно-88 и 120 не могли да тръгнат от спирките,поради поледицата,съответно се нагъвали като хармоники-така е сигурно,защото цяла нощ са почиствали и пръскали с препарати... ooooh!

# 2
Не.Преди час се прибрах и никъде във Варна не се чистят или лугират булевардите.За Гръцката да не говоря- тук сме трета глуха откъм почистване, ама за другите неща....айде, че глупости ще пиша!

# 3
И големите булеварди не са чистени,а задръстванията-километрични. Tired

# 4
Не.
Всеки ден ми се налага да пресичам с количката булевард на пешеходна пътека без сфетофар. Правя го като самоубиец - чакам колите да спрат, но тъй като това не се случва правя крачка да има покажа, че независимо дали ще ме газят мисля да минавам. Та това е обичайното, но днес заседнах и в пряспа по средата на булеварда. Става въпрос за "Ал. Малинов".

# 5
От какво питаш дали сме доволни?  Mr. Green

# 6
Тъкмо си мислех, че само на мен ми прави впечатление, че ма нахокаха вече, че това били чисти улици....

Ами днес в София беше ад - ако ще е така за напред, по-добре да кажат че няма да чистят, да не ме заблуждават  ooooh!

# 7
  • out of space
Тъкмо си мислех, че само на мен ми прави впечатление, че ма нахокаха вече, че това били чисти улици....

Ами днес в София беше ад - ако ще е така за напред, по-добре да кажат че няма да чистят, да не ме заблуждават  ooooh!

Нахокала? Така ли го възприе?  Shocked Само казах, че има 2 см сняг и това, че някой не си е сменил гумите със зимни не е причина денонощно да се прескачаме със снегорини. Снегът заваля към 1 часа слабо и веднага се топеше, към 6 сутринта почна да вали стабилно. Бях на коледно парти и цяла нощ наблюдавах какво се случва. Нали никой не си представя как сутрин в най-пиковия час снегорини щъкат по Цариградско например?

Мента, глог и валерян...и да не се плюе за щяло и нещяло  Tired

# 8
И аз съм на мнение, че има 2 см. сняг, обаче фандъка е свикала кризисния щаб..   Mr. Green и щяла да дежури нощеска  Laughing

# 9
Ох, съчувствам на девойката, която пресича Ал.Малинов. Пълен ад. Tired
Ерика, трябва да ми дойдеш на гости. Тук си има преспи, единствената главна улица е почистена, обаче комините димят, коледните лампи блещукат и народа е спокоен. Направо Коледна приказка. Flutter

# 10
Erica, главните булеварди трябва да са излизани, няма значение кога, а за края на деня е направо неразумно да е такова състоянието на улиците Tired все пак сме средата на декември newsm78

В 10 ч. сутринта Сливница беше смешна, нищо общо с булевард: http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/66.jpg?t=1261170407, 300 метра след кръстовището с Константин Величков, което съм снимала, платното откъм Шела въобще не беше пипнато  Shocked заради мантинелата не успях да го щракна, но едва ли само аз съм го видяла  Laughing

В 18 ч. улицата до нас, по която върви градски транспорт беше цялата в лед, въобще не беше минавал снегорин, легналите полицаи не рабрахме къде са, пешеходните пътеки естествено изчезнаха мистериозно.

Защо така? Предишните години, колкото и да ни изненадваше снегът, никога не е било чак толкова зле ...

# 11
# 12
  • out of space
Ерика, трябва да ми дойдеш на гости. Тук си има преспи, единствената главна улица е почистена, обаче комините димят, коледните лампи блещукат и народа е спокоен. Направо Коледна приказка. Flutter

Чакай сега да се уточним, моля. Какво друго освен главната улица трябва да е почистена? Искате кварталните пресечки да ви изглеждат все едно е лятно време? Ми няма как да стане, поради милион причини. Някой да помни през целия си живот да е виждал такава картинка в БГ? Еми няма такъв филм. Паднал малко снежец и айде вече паника, ми зима е! Хващате с съседи лопатите и си изринвате уличката. Или може би снегорина и пред входа трябва да ви дойде  Whistling

# 13

Ами днес в София беше ад - ако ще е така за напред, по-добре да кажат че няма да чистят, да не ме заблуждават  ooooh!

Нахокала? Така ли го възприе?  Shocked Само казах, че има 2 см сняг и това, че някой не си е сменил гумите със зимни не е причина денонощно да се прескачаме със снегорини. Снегът заваля към 1 часа слабо и веднага се топеше, към 6 сутринта почна да вали стабилно. Бях на коледно парти и цяла нощ наблюдавах какво се случва. Нали никой не си представя как сутрин в най-пиковия час снегорини щъкат по Цариградско например?

Мента, глог и валерян...и да не се плюе за щяло и нещяло  Tired

А не, Ерика. Не ставаше въпрос за теб  Laughing Един познат се заговорихме и така ми се спона, че това били много добре почистени улици, това че имало некадърни шофьори  Tired За мен това не са почистени главни улици - много моля!

# 14

Чакай сега да се уточним, моля. Какво друго освен главната улица трябва да е почистена? Искате кварталните пресечки да ви изглеждат все едно е лятно време? Ми няма как да стане, поради милион причини. Някой да помни през целия си живот да е виждал такава картинка в БГ? Еми няма такъв филм. Паднал малко снежец и айде вече паника, ми зима е! Хващате с съседи лопатите и си изринвате уличката. Или може би снегорина и пред входа трябва да ви дойде  Whistling

Ти май не схвана. Не се оплаквах, а описвах идилична гледка. Grinning
Ние живеем на тази главната улица, та ми е екстра.
Релакс Hug

Общи условия

Активация на акаунт