Доволни ли сте от почистването на снежната покривка?

• 11 144
  • 263
  •   1
Отговори
# 150
Аз имам ски. Ще си спортувам, вместо да се мъча с колата. Мда Whistling

# 151

Все пак, при тези "апокалиптични" условия - цели 2 см снежна покривка, януари месец, не спира да вали вече половин ден... Ще оцелеем, може би...

Не е заради снега...и повече сняг е имало и не е имало проблем...обаче е страхотен лед и не се кара ...на всеки два метра има катастрофа...

# 152
Madam Stasita, жалко, че не си снимала снегорина с вдигнатото гребло.

# 153
  • София
Мъжът ми катастрофира тази сутрин заради лед Confused Ниска скорост, поднасяне, буууум Crazy Няма ранени и пострадали, слава Богу, но колата е със сериозни поражения, за неговите нерви дума да не отварям...Вече 4 часа чака КАТ, после предстои Пътна помощ, защото колата не е в движение, разправии със застрахователи и пр...Ужас!
Внимавайте много! Sad

# 154
Иска ми се да псувам, ама няма...само на ум!  #Cussing out
Т'ва е ненормална история бе! Идеше ми да сляза от колата и да пищя. Гумите са и зимни, и хубави...но не помагаха - отдолу е супер скапан лед... Въртяхме се за кой ли път. Не е от липса на умения, не е от кофти кола. Та милото се чудеше колата ли му е скапана и не струва или пътищата са си ... майката окончателно. Аз залагам на второто...

Гледах по новините преди месец и други държави закъсват така с почистването, което не ме топли много! Ставаше въпрос за Полша, Унгария, Чехия, Англия... изглеждаха по същия начин  ooooh!

пп - на миналия снеговалеж на семинарията се удари, нямаше спиране и този срещу него и той не е успял да спре. Днеска не знам как успяхме да се приберем до нас, но повече няма да изляза - добре че не ни се налага. Това ли е решението - да спрем да работим, да излизаме, да пазаруваме - да си стоим вкъщи?!

Мъжът ми катастрофира тази сутрин заради лед Confused Ниска скорост, поднасяне, буууум Crazy Няма ранени и пострадали, слава Богу, но колата е със сериозни поражения, за неговите нерви дума да не отварям...Вече 4 часа чака КАТ, после предстои Пътна помощ, защото колата не е в движение, разправии със застрахователи и пр...Ужас!
Внимавайте много! Sad

КАТще чака до по тъмно...да не те разочаровам  ooooh! Моя беше чакал КАТ, съвсем скоро за гореспоменатата случка на Семинарията, 6 часа. Пораженията не бяха големи, но пък бяха за бая пари - алелуя за Каското.

# 155
Преди един час мъжът ми тръгна за х-л Хемус от кв Стрелбище
За този час е изминал пътя от Гимназията по полиграфия до централния вход на Южен парк
На бул Арсеналски е тапа, не помръдва!
Води се централна улица, по която минава градски транспорт
Нямам думи Close

# 156

Все пак, при тези "апокалиптични" условия - цели 2 см снежна покривка, януари месец, не спира да вали вече половин ден... Ще оцелеем, може би...

Не е заради снега...и повече сняг е имало и не е имало проблем...обаче е страхотен лед и не се кара ...на всеки два метра има катастрофа...

Именно. На миналогодишния снеговалеж осъзнах, че никакви гуми не те спасяват пързулнеш ли се по леда.

# 157
Във фейсбук има група: "Сняг се сипе на фандъци". Великолепна е!

# 158
Първото, което ми идва наум е: Съд за малоумниците и Няма да плащам данъци Crossing Arms
Зная, че е утопия, но понякога крайните ситуации изискват крайни мерки. А улиците са само върха на айсберга. Confused

# 159
  • Абсурдистан

Гледах по новините преди месец и други държави закъсват така с почистването, което не ме топли много! Ставаше въпрос за Полша, Унгария, Чехия, Англия... изглеждаха по същия начин  ooooh!

Когато даваха по телевизията, че Германия е закъсала - аз бях там.
обаждаха ми се да питат как е положението.
Идеално беше положението. Почистени улици, редовен транспорт, никакви проблеми.
Да сняг имаше, много сняг имаше. Не като този тук. Там наистина валеше обилно, ама толкова обилно, че не можеш да видиш сградата, която е на 50 м от теб.
Имало е периоди, в които наистина се блокираше движението, но за не повече от 2 часа. В момента вече 10 час е блокирана София. Чакайте да видите какво ще стане към 5 часа, когато е час пик.
А утре ще се наводним. защото при 10 градуса този сняг изведнъж ще се превърне в много вода.

Преди години пак бях в Германия, когато бяха ураганните ветрове. Имаше много щети. Градския транспорт закъсняваше, на на таблата пишеш точно с колко закъснява и колкото пишеш толкова и беше.

# 160
  • София
Оф, то да е само това, на китка да го боднеш...Дайте да не се сравняваме с германците, че трябва да се самоубием от мъка...
Аз все по-сериозно и сериозно се замислям за емиграция. Достигнах точката си на кипене Close

# 161
  • Абсурдистан
Оф, то да е само това, на китка да го боднеш...Дайте да не се сравняваме с германците, че трябва да се самоубием от мъка...
Аз все по-сериозно и сериозно се замислям за емиграция. Достигнах точката си на кипене Close

права си.
Въпросът е, че постоянно ни се тика в очите и ушите, че и тези страни закъсват, което е силно изопачено и невярно.

# 162
От 6 г. живея тук и днес видях чудо - по обяд - пълен паркинг! Явно хората са разумни ...
http://media.snimka.bg/5256/016768256.jpg
http://media.snimka.bg/5256/016768257.jpg
След малко трябва да излизаме, умирам от страх  Tired

belinda, дано всичко се оправи по най-добрия начин Hug

# 163
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Явно не съм само аз с мъж претърпял ПТП!Слава богу без жертви,скандали и с минимална скорост!Никой не е виновен,освен ..снега естествено и зимата-тя всяка година ни изненадва все повече! ooooh!

# 164
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Писна ми от БОЙКОВИТЕ  изгъзици!!!! Sick!И Станишев не беше цвете за мирисане,ама тоя ни е..а майката/не само заради непочистените улици/!!!

Общи условия

Активация на акаунт