САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 612
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
И аз получих МП3 и часовника. Часовникът нещо не ми работи обаче иначе е красив с камъчета и  2 каишки.  Peace

# 601
  • София
И аз получих МП3 и часовника. Часовникът нещо не ми работи обаче иначе е красив с камъчета и  2 каишки.  Peace
Работи си часовника...ама като му махнеш пластмасовите предпазители,които спират  да не се хаби батерията. Whistling

# 602
Имам една нахална питанка, ама Laughing Laughing Laughing Колко mb е мр3-то?

# 603
[и за да не оспамвам съвсем - получих МП4-ката, супер е, остава да я пусна в действие, макар че веднага ми я приватизираха Mr. Green
още се терзая дали да пусна ютията, да не я откажат като хлебопека newsm78

И аз съм доволна т Мп 4-и поръчах напоразия Joy от нея-с какви ли не вече акаунти-ама като отворя нов акаунт с нова поща САМО мп4 ми се хваща ,без този часовник
Както и да е.....
Само че Паметта и е много малка-едва 128М
като качих 5 песнички и пет снимки...и се напълни
В брошурката си пише.... А и на самата Мп4 си има отвор за карта-за допълнителна памет
В брошурката си пише,че може  да се сложи карта от сайта на Ла редут
мини карта е само тази обаче

http://www.laredoute.fr/vente-carte-micro-sd-4-go-adaptateur.asp … &numberpage=1

нещо скъпичка ми се види...
Вчера не се стърпях и е пуснах-като и метнах кода със БЗ и олекотената завика-ще пиша като дойде !

Евче-Привет......нищо ново под Слънцето SickАз обаче...Слухтя за новости Mr. Green и кодчета

# 604
  • Пловдив
100 пъти се каза, ама айде пак - като сложиш нещичко от най-новата колекция ще ти даде и часовника

# 605
  • София
Имам една нахална питанка, ама Laughing Laughing Laughing Колко mb е мр3-то?
128.

# 606
Evа, merci, а от поста на dala виждам, че работи с micro SD, така че може да се купи и от БГ. Grinning

# 607
досега пуснах 4 поръчки от 2 акаунта, за всичките ползвах кода за завивките  Peace хващат ми се без проблеми, по принцип правя малки поръчки за да не отиват на митница, обаче нещо се чудя, а май не съм срещала коментар за това, дали завивките които са подарък, ако въобще сложат завивки ще дойдат отделно от поръчката или заедно. Поръчвала съм завивки и са идвали отделно, но тези като подарък знаете ли как идват  newsm78

# 608
irim, отделно идват олекотените завивки, които се поръчват от сайта, тези, които са подарък са тънички и леки, едва ли са повече от 400 гр

# 609
момичета имам едно въпросче,   Embarassed нова съм , чета всичко уж,ама не разбрах,сега има ли код за бд и с подарък раничката на найк или с онези сакове различни размери,мисля,че ги видях черни в албума с подаръците... или подаръците в момента са завивките,червена чанта,мп4 и часовник.. благодаря предварително   bouquet да не спамя после  Peace

# 610
  • София
кой беше кода за мп4  ,мп3 да опитам Rolling Eyes

# 611
irim, отделно идват олекотените завивки, които се поръчват от сайта, тези, които са подарък са тънички и леки, едва ли са повече от 400 гр
anny   bouquet и аз четох че са тънички, но ако ги опаковат поотделно ще трябва няколко пъти x2 да ходя да си прибирам нещата  Laughing

# 612
 и аз имам сега едно въпросче като си взема нещо за 10 евро и ползвам кода за мр4-ката маха ли ми доставката или само мр4 подарък ми дава и като взема някой подарък отделно ли трябва да плащам доставка за него само това не ми е ясно

# 613
  • Варна
кой беше кода за мп4  ,мп3 да опитам Rolling Eyes
на мен ми се хвана 57185........макар че не съм нов клиент, та сега незнам дали това ще ми пратят  newsm78 Имам един референтен номер в потвърждението, но нищо не открива с него търсачката.

# 614
Момичета кода за мп4 ми се приема и часовник дава,  имам   и 2 неща от новата колекция, но ми пише това..Pour bénéficier de l'offre parrainage, veuillez vous identifier?
Какво иска? 

Общи условия

Активация на акаунт