САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 601
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Impala,благодаря за снимките!

Поръчка ча 69 евро можели да се намали с нещо, всичко е от новата колекция, с 57592 само подаръка дава, всичко е prix mini Praynig
Чакай да хвърля боба... ooooh!

23493 е за БД при покупки за над 30Е от новата колекция -
Точно така,и кодът си работи идеално и на акаунт с 15 поръчки!

Моля ви някой да пусне отново линка за търсенето по цени/например от 1-5 Е/,че не мога да го намеря.... PraynigБлагодаря Hug

http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx

Hug Hug Hug Hug Hug HugHug Hug
Какво общо имаха тези три поста с КОДОВЕТЕ???

Както и в другата тема се правят забележки,така и аз ще помоля да се придържате към съдържанието и!  Naughty
Че и без това на нищо не прилича вече!  Tired

# 706
А тези дали могат да се намалят с някакъв код ? http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-porsche-design … &numberpage=1

# 707
То се видя, че няма отърване от мен днес...
Керамичният сервиз за кафе (tasse et sous tasse цвят gris, rose, prune), който дават кодовете за Anne Weyburn, май пак е стар подарък или поне много ми прилича на този.
PS. Eva, като гост едва ли имам право да Ви давам съвети, но все пак ще си го позволя веднъж – НЕ хабете излишно нерви. Откакто съществуват темите за Ла Редут се призовава да се пишат само полезни или поне смислени постове. Да, ама не. Винаги е имало и ще има такива, които не четат и искат всичко наготово, тук и веднага. По тази причина много от хората, които създадоха и правеха темите, вече въобще не ги ‘виждам’ тук. Това е и причината за решението ми да не се регистрирам – би ми било неудобно да не отговоря на някого, който се е обърнал лично към мен. Според мен безсмислените постове просто трябва да се подминават без отговор или коментар. Ще има ‘самоцитиране’, ‘побутване на питането’, но накрая човекът все ще се сети да се върне и да прочете, за да намери отговора или пък ще опитва, докато не го открие сам. Желая Ви всичко най-добро и още веднъж Ви моля, не се ядосвайте за глупости.

# 708
Ето снимки и на червената чанта с шалчето.

# 709
Не следя темите, затова ако вече е станало на въпрос, извинете.
Ползвах от тук код за това , а вместо него днес получих много сладурски дамски часовник.

# 710
  • Пловдив

супер си е за който харесва големи чанти и аз си я поръчах имам едни червени сандалки ще ми пасне супер

# 711
  • София
Момичета, надуваемия дюшек  доставят ли го още?!
На нито един от акаунтите ни кода с дюшека  не се хваща, нов направих - същата история!

Благодаря предварително и приятно пазаруване! Simple Smile

# 712

супер си е за който харесва големи чанти и аз си я поръчах имам едни червени сандалки ще ми пасне супер

Не я снимах отстрани , но е и доста широкичка, около една педя. Наистина който обича големи чанти ще му е идеална.

# 713
  • Пловдив
Не следя темите, затова ако вече е станало на въпрос, извинете.
Ползвах от тук код за това , а вместо него днес получих много сладурски дамски часовник.
и други писаха,че вместо тази завивка са получили часовника  Peace
Момичета, надуваемия дюшек  доставят ли го още?!
На нито един от акаунтите ни кода с дюшека  не се хваща, нов направих - същата история!

Благодаря предварително и приятно пазаруване! Simple Smile
не го доставят,кода е доста стар.

# 714
Иванка, Hug.
Понеже не видях снимка при другите подаръци, реших, че може да е от полза моята Peace.

# 715
  • Пловдив
Иванка, Hug.
Понеже не видях снимка при другите подаръци, реших, че може да е от полза моята Peace.
може,аз го получих преди месец с оферта за Рожден ден го изпращаха.  Peace Имам снимката в албума

# 716
Пуснах поръчка с розовите пътни чанти, но така и не знам как изглеждат.
Може ли да помоля за снимка  Grinning

# 717
упсс.Грешка

# 718

Заповядай: http://media.snimka.bg/5276/016807801.jpg Peace

pollin_a, часовника и аз го имам и го обожавам Heart Eyes . Само да знаеш, че каишката му е малко кекава, не го стягай прекалено Peace .

# 719
Заповядай: http://media.snimka.bg/5276/016807801.jpg Peace
Това   ли е кода?Че не ми се хвана и с условието  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт