На коя дата ви превеждат майчинството?

• 159 764
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив

Да, но там излизат само първата представена декларация след първата годинка на детето. След това не излизат Sad

след първата годинка на детето е ПОСЛЕДНАТА декларация.какво друго трябва да излиза ???

а преди това излизат ли , защото проверявам , но нищо ново не излиза освен инфо за последния болничен

излиза всичко-болничните и двете декларации
чакаш да ти излезнат

# 451
Благодаря , в предвид че се опитаха да ме уволнят от фирмата , в която работех и не сме в цветущи отношения тук много ми помагате.

# 452
  • София

Да, но там излизат само първата представена декларация след първата годинка на детето. След това не излизат Sad

след първата годинка на детето е ПОСЛЕДНАТА декларация.какво друго трябва да излиза ???

а преди това излизат ли , защото проверявам , но нищо ново не излиза освен инфо за последния болничен

излиза всичко-болничните и двете декларации
чакаш да ти излезнат

Ами не се ли подава тази декларация всеки месец? На мен така ми обясниха. И в зависимост от това кога е подадена за месеца, след това се превежда майчинството. Този месец яко закъснява и ще се разправям.
Аз също съм в ужасни отношения със счетоводството на службата ми и тук много ми помагате. Благодаря!

# 453
  • Пловдив
Ами не се ли подава тази декларация всеки месец? На мен така ми обясниха. И в зависимост от това кога е подадена за месеца, след това се превежда майчинството. Този месец яко закъснява и ще се разправям.
Аз също съм в ужасни отношения със счетоводството на службата ми и тук много ми помагате. Благодаря!

Декларациите,които се подават всеки месец,не се виждат в сайта на НОИ.Да,от тяхното подаване ти зависи кога ще ти преведат майчинството.
В сайта ти може да виждаш болничните,декларацията 135-410 дни и декларацията за отпуск за гл на дете до 2 г т.е за втората година.Друга декларация не може да видиш
Проверявай си социалното осигуряване.Като ти излезе за предния месец скоро ще имаш превод.Сега следиш за месец юли дали ти е излезнало социалното

# 454
  • София
Благодаря ти!

# 455
  • София

Последния ми болничен е до края на юни както вече писах и освен него наистина друго още не ми е излязло Sad значи кои знае кога ще преведат нещо

# 456
  • Пловдив

Последния ми болничен е до края на юни както вече писах и освен него наистина друго още не ми е излязло Sad значи кои знае кога ще преведат нещо

Провери с пик дали няма забележка някаква
Пиши мейл до НОИ дали има проблем някакъв

# 457
Здравейте , днес ми излезе в сайта на НОИ първата декларация за периода от 135 до 410 ден , но няма инфо за парични преводи , та исках да ви попитам понеже пише за начална дата на обезщетението 19.07.  , това значи ли , че до 5 септември ще получа парите за юли и август ? И всеки месец ли се изплащат до 5 число ?

# 458
  • Пловдив
Здравейте , днес ми излезе в сайта на НОИ първата декларация за периода от 135 до 410 ден , но няма инфо за парични преводи , та исках да ви попитам понеже пише за начална дата на обезщетението 19.07.  , това значи ли , че до 5 септември ще получа парите за юли и август ? И всеки месец ли се изплащат до 5 число ?

предполагам,че докрая на август ще имаш превод за юли
след това до 5 ти число за целия предходен месец,да

# 459
Много благодаря , а да питам обвързано ли е изплащането на майчинството през този период с внасянето на осигуровките от работодателя , в смисъл , ако работодателя внесе декларация номер 1 по късно и превода от НОИ да бъде с по - късна дата ?

# 460
  • София
Подали са ми първата декларация на 7 - ми август (за Юли) днес(23,08,2012) най накрая получих превод!

# 461
  • Пловдив
Много благодаря , а да питам обвързано ли е изплащането на майчинството през този период с внасянето на осигуровките от работодателя , в смисъл , ако работодателя внесе декларация номер 1 по късно и превода от НОИ да бъде с по - късна дата ?

през периода 135-410 дни обезщетението не е обвързано с осигуровките.превеждат го до 5 то число

# 462
Както казахте Elfita , излезна ми превод за остатъка от юли , който ще получа до края на месеца , предполагам , че за август ще има превод до 5 септември . Благодаря ви !

# 463
Запис и от мен!И аз съм на майчинство вече-от 22.08.2012 ми е декларацията.Кога да очаквам постъпление?На 12 .09.2012 са занесли декларацията.

# 464
  • Пловдив
Запис и от мен!И аз съм на майчинство вече-от 22.08.2012 ми е декларацията.Кога да очаквам постъпление?На 12 .09.2012 са занесли декларацията.

до 15 работни дни от 12 ти септември

Общи условия

Активация на акаунт