Кюретаж и забременяване след това - 8

• 28 372
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Стели, стискам палци за яйцето. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Аз днес исках пак да гласувам, но не ми даде, явно може по веднъж. newsm78
botzy . Hug

# 631
botzy с теб сме.Ще се нареди всичко, ще имаш бебче, вярвам в това.
Късмет и силно стиснати палци  Hug

# 632
  • София
botzy Hug  ще ни липсваш МНОГО, но това си е твое решение,само ни казвай от време на време как са нещата при теб, кажи кога ще е операцията да сме с теб мислено за леко и успешно преминаване през това препядствие Hug Praynig

Стели- хващайте яйцето, дръж се земльо Стели ... Blush

момичета, аз днес си разгледах генетичните и това за фолиевата пише че съм C/T C677T там с 35%
освен това пише че съм нормален генотип 4G 5G
гледайте какво изрових от един друг форум:

5G/5G нормален
 4G/5G хетероzиготен носител на мутирал ген
 4G/4G хомоzиготен носител на мутирал ген

та това че съм 4G 5G дали се налага терапия..? нали уж нормален...? newsm78

# 633
   Еййй сладури  Hug
  Стели стискам силно силно палчета , дано да стане работата и да сте хванали яйцето !  Hug

Боци , ще ни липсваш определено , но вчера както говорих с един познат , той с жена си 2 бебчета са загубили в 6 и 8 месец /сега имат 2 прекрасни дъщерички/ , ми каза НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ТОВА Е НАЙ - ВЕЛИКАТА МЕЧТА НА СВЕТА , НЯМА ПО ЦЕННО НЕЩО ОТ ДЕТЕТО ! Така че , да не чувам паметници и прочие , всичко ще мине и ще замине , и накрая всички ще се имаме бебочета !

Хубав ден , милички  Hug Heart Eyes

# 634
 botzy,прегръщам те много силно,миличка.Понякога е по-добре да се откъснеш от всичко,да преосмислиш нещата,да се успокоиш.Нека мине операцията,там всичко да е нормално и тогава ще сбъднеш най-прекрасната си мечта.Аз съм сигурна,че ще успееш,ще си много сладка мама,а твоето бебче ще е щастливо,че има точно теб за МАМА.Мечтите винаги се сбъдват,понякога искат повече време,но винаги стават реалност.Нали за това ги има,за да се мотивираме да ги сбъднем.Бебка,това което написах важи също и за теб,гушкам ви и двечките.
mmmStelxen_m ,аз също гласувах Peace,дано да сте уловили яйцето.
Момичета искам да ви попитат нещо.Извънматочната бременност има ли някакви по-особени симптоми и изобщо как се разбира,освен с преглед Thinking

# 635
botzy, стискам ти палци нещата да се развият добре за теб и после всичко да бъде наред.
Стели, хайде и за теб едни стиснати палчета да го хванете това яйце.

# 636
Извънматочната бременност има ли някакви по-особени симптоми и изобщо как се разбира,освен с преглед Thinking
Доколкото знам, от това което съм чула и чела, май няма някакви особени симптоми, от другата бременност, освен по-силни болки в коремната област, затова е и по-трудно да се разбере за наличието на такава бременност. Можеш да прочетеш още за симптомите и тук.

mmmStelxen_m и аз вчера гласувах, но днес не ми дава  Rolling Eyes

Честито и от мен на една от нас да й е живо и здраво бебчето и много да я радва.

botzy, успех, миличка, стискам палци всичко да е наред.  Hug

# 637
botzy, и аз се присъединявам към пожеланията за успешен изход от ситуацията - убедена съм, че и ти скоро ще видиш светлина в тунела и ще сбъднеш мечтата си   ylinfant Не ни забравяй, споделяй ако искаш какво се случва с теб и винаги можеш да разчиташ на подкрепа  Peace
mmmStelxen_m  аз също  гласувах вчера, да се похвалиш като вземеш наградата, всъщност наградите... EFP Hug
toni_St, чудя се какво да напиша...знам че те боли, знам че се бориш... не забравяй че нощта е най-тъмна преди да изгрее слънцето, не спирай да вярваш, довери се на своите лекари, не плачи, а мечтай... Сигурна съм, че ще се пребориш  Praynig

# 638
Здравейте, момичета!!!
Аз бях писала за кратко преди няколко месеца, но имах здравословни проблеми и спрях. Но пък не съм спирала да ви чета през цялото време-радвах се и плаках с вас. Толкова много болка и тъга.... но пък тази година започна много по-добре, с много положителни тестчета и бебчета  Simple Smile
Ние също решихме да подновим "бебеправенето" от тази година. От аборта ми минаха вече 10 месеца и досега все не се престрашавах. А и самият аборт ми се отрази доста зле на психиката и дори ми се наложи няколко месеца да пия антидепресанти. Но да се надявам, че всичко лошо ще остане в 2009, пожелавам ви го и на вас.
Днес или утре трябва да съм в овулация, така че ще започваме маратона  Laughing
Искам да ви попитам и нещо друго. Аз съм от Хасково, но съм чувала страхотни отзиви за доктор Даскалов от Пловдив и мисля в най-скоро време да го посетя. Някой фодил ли е при него и какви са ви впечатленията?

# 639
JennyAta,пожелавам ти 2010 да сбъднеш най-съкровенната си мечта.За д-р Даскалов също съм чувала добри коментари,но не съм ходила при него.Когато се опитах да си запазя час беше в отпуска и не можах.За сега ходя при д-р Петров в 4 дкц Пловдив и съм доволна,но да видим. Laughing

# 640
  • София
Бобинка, не си пълни главта с глупости. Но да кажа, че най-рано може да се диагностицира извънматочна с кръвен ЧХГ тест.
Нюклирче, щом пише нормален генотип, не търси под вола теле. Имаше някаква разлика между хомзиготен и хетерозиготен носител, но не съм много веща. И при мен пишеше 4G/5G, но на консултацията ми казаха, че нма никакъв проблем,  а и в самото заключение на изследването ми пишеше така.
Стелка, стискам палци да сте уцелили момента!
Боци, вземи си почивка и очекваме да се звърнеш с хубава новина.

# 641
И аз знам, че за да се разбере дали една бременност протича нормално е най-сигурно да се направи изследване на ЧХГ и след 2 дни да се повтори в същата лаборатория. Ако се е удвоил, значи всичко е наред и със сигурност не е извънматочна бременност. Бобинка, знам че ти е трудно да не си мислиш за лоши неща, след като веднъж си преживяла този кошмар, но се опитай да бъдеш колкото се може по-спокойна. Това в началото е много важно. А ако искаш наистина да се успокоиш, върви си пусни кръвен тест. Аз съм решила, че живот и здраве ако забременея пак няма да бързам да ходя на лекар, но задължително ще следя как ми расте ЧХГ-то. При аборта ми от там стана ясно, че няма да го бъде.

# 642
jennyalta-аз  също чувам само хубави отзиви за Даскалов,но пробвай да се запишеш от по-раничко доколкото знам е навалица ,мен ме притеснява че не работи със здравната каса,а сега сме на една заплата #Cussing out

# 643
  • София
помощ Shocked

излезнаха ми част от резултата и....

ТСХ ми е 3.630 при реф.0.35-5.00
FT4 Ми е 19.52 при реф 11-22.60
но гледайте какво става сега:

ТАТ ми е 180.90IU/ml                 до 115
МАТ - (TPO)  ми е 39.67 IU/ml      до 34

Прогестерона ми е 40.51
 nmol/l М(0.89-3.88) Ж(фол 0.48-4.45, лут 10.62-81.28, мен. до 2.32)

чета страшни неща

# 644
magnet_for_happiness, завишени са хормоните.Няма ли заключение ?
Аз прогестерона не можах да разбера нещо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт