Жената Лъв - 14-та част!

• 20 575
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
...Нещото интересно, найстина е интересно.  Simple Smile

newsm78

Я кажи за пресата. На суха коса ли само се действа?

# 661
Туй интересното нещо - голяма красота, ама и голяма врътня! Много обичам такива работи, ама да има някой друг да ги прави... Първо времето ми не стига за цъцкане, второ - си е голяма врътня и нЕмам нерви, а трето- ме мързи  Blush Аз съм по бързите работи, ако може за 10-15 мин. и да мяташ във фурната.
За вчера правих един сладкиш с извара, без брашно - отгоре украсих със сметана. Ами за 10-ина мин. се забърква. Ама децата го обичат и върви.

# 662
Миленка, питата дето я правих вчера, се меси, оформя се и чак тогава се оставя да втаса. Т.е. само веднъж. Спестява се доста време, което значи, че може човек да си поиграе с оформянето. Имам мерак, времето малко ми е късе, детето няма кой да ми гледа. Иначе човек ако има фантазия, хубави неща може да измисли Laughing.

# 663
Добро утро момичета кокичета   bouquet

...Нещото интересно, найстина е интересно.  Simple Smile

newsm78

Ставаше дума за тестените невероятни неща  Laughing Копнах си ги да си ги има, видяхте ли има и мойте таралежчета  Heart Eyes

Пол аз след всяко изкъпване я дърпам с пресата и го правя по следният начин: Изкъпване, сушене, мазане с кристали, и вече на суха и чиста коса на малки снопчета коса изправяне, и най - накрая ако съм решила - вафли.........Сега гледам в Метро ( от днешната брошура преса за 10лв  Shocked, някаква такава става за вафли, но тази дето я гледам на брошуврата няма мн приставки и не са и хубави като модел вафлите). Ти взе ли за вафли? Еиииииии ама съм една обяснителна..............с много думи, много нещо  Mr. Green

# 664
Добро утро Hug! Как сте днес Laughing?

Ето една лека закусчица:

Норче, превари ме бре Mr. Green.
Разбрах за пресата. За ФаФли не ми е взел моя, ама аз ще си избера по-нататък. Нямам брошури нови да видя. Обаче пък стават чудни къдрички с тази. Правих малката и много се кефи 4470.

# 665
# 666
Добрьо утро или Добър ден, дами! Как е настроението? Твърдят че денят след празниците бил най-депресиращ... Аз не съм на това мнение, мисля че е най-мързелив и отпочиващ - като пред работа. Ние май ще сме на гости или те ще дойдат, чакам да станат  Mr. Green да се разберем.

Колкото до украсяването на манджите, ако има повод (гости) - да се потрудя, ама вкъщи - никой не гледа вида, лапа се направо от тавата, или се чупи хляба, а понякога и като ги питаш какво са яли на обяд - даже не се и сещат  Mr. Green Абе, ядеше се и свърши! - са най-честите думи. Всеки си гледа някакви свои неща и ако им хареса яденето (десерта) - свършва бързо-бързо. Ако не  - си стои забутан.

Я, да ви питам дали сте изпробвали някоя диета (че с тези празници), да споделите? ДюкЯн-а ми идва вповече с тез меса.

# 667
... в къщи никой не гледа вида, лапа се направо от тавата, или се чупи хляба, а понякога и като ги питаш какво са яли на обяд - даже не се и сещат ...

Е това много ме дразни #Cussing out. Когато просто се "лапа" и никой не мисли как ти си се потрудил да го измислиш, направиш и опиташ да създадеш настроение по този начин #2gunfire. Понякога се чудя защо въобще се моря ooooh!...Ама като ми е кеф Rolling Eyes...

За диета - сещам се само за месо+салата. Много ефикасно. Ама като имам сега и пълнени чушки много вкусни, и разни сладки неща, правя следното: изяждам всичко "забранено" много бързо, за да свърши, за да не го мисля, и зада го няма повече. И спирам да купувам всякакви такива неща. И без това в къщи освен мен, друг не им налита ooooh!...Освен Ник, ама него не го броя Mr. Green. Не му давам.

# 668
Къде сте,бре?
По 1 следобедно кафе или коктейлче.......?

# 669
Дзяяяяк ,ето ме  Hug
Мерси момичета за пожеланията отправени към Васко  Heart Eyes
Днес е св.Силвестър---ако имате някоя Силвия да я поздравите.
Вчера имахме до късно гости ,играхме ,пяхме......днес ме болят ръцете  Rolling Eyes,уж с краката поиграх-защо ръцете да ме болят/може и да си въобразявам./

# 670
Ей ме и мен, ходихме с Калина до Метро да си купя чаши за вино, и си взех от промоцията - 3 вида чаши за вино 18бр. за 24.00лв. Чашите са мн хубави да знаете. Аз няколко дни подред чупя винените чаши и тази промоция ми дойде идеално. У нас съм ги научила - всяко питие да си има чаша. Мн мразя да ми сипват да пия бира, вино във водна чаша...............После пазарувахме, че и подарък трябваше да купя за детето което ще идва довечера. След малко ще почвам да фуча в кухнята ( то аз не съм се спирала , ама............)

M_Nik аз лунувам  Blush Simple Smile само дето проспуснах 24.12 и 31.12 - то не е човешко да се гладува на такива поводи  Mr. Green
Иначе и у нас е така, все лапат................като направя нещо "по-така" и не са мн доволни, тъй че предпочитам да правя - касическите неща, за да се изядат за да не хвърлям после.  Peace

# 671
Куку, аз голямо мързелуване тия дни, чудя се само от къде да се захвана да свърша нещо и накрая се озовавам пред компа  Whistling

Пък като гледам някои 3 дни яли, пили и се веселили. Аз сготвих боба на Пол................докато бяхме навън с мъжа ми. Мамче гледа жужи, а той си откара 2 часа във фурната и като се прибрахме беше се изключил и готов за яденеееееее.

За довечера няма да му мисля, защото сме при майка ми и баща ми, че той има р.д. днес. Остана да измисля само как да изгладя, изпера, подредя, изчистя и сготвя........утре.

Ако не реша какво да правя до 10 ина мин. пак може да пиша.  Hug Hug Hug

# 672
Хелоу!

Някой може ли да ме светне как да си отрежа една снимка, и после бялото изрязано поле да го няма, а да остане само нещото, което искам да се вижда? Дано някой ме разбра Rolling Eyes.

# 673
  • София
Поли, таз работа я правя с Paint-a. Там режа оригиналната снимка, после пействам на празна бланка и си оразмерявам отстрани с плъзгачите, съхранявам и така... Ако не можеш да се оправиш, пусни ми снимката и ще ти я изрежа  Peace.

# 674
Поли, таз работа я правя с Paint-a. Там режа оригиналната снимка, после пействам на празна бланка и си оразмерявам отстрани с плъзгачите, съхранявам и така... Ако не можеш да се оправиш, пусни ми снимката и ще ти я изрежа  Peace.

Венче, тъкмо една приятелка фотаджийка ми я върши тая работа Laughing.
После ще пиша. Не че сте се разписали много... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт