Отговори
# 105
TheNMaster ,добре дошла при нас и много скоро да видиш двете чертички!!! Hug
Аз се радвам,че още една изявена кулинарка ще се включи в редиците ни! Wink
Ееее,,благодаря за милите думи....От твоята уста звучи много ценно това мнение  Hug Hug Hug
Благодаря за подкрепата!  bouquet

# 106
Каритас,
Честит рожден ден миличко приятелче!!!
Желая ти много здраве, любов и късмет през следващата година!
Бъди усмихната и следвай мечтата си защото 2010 е твоята
Heart Eyes Hug Heart Eyes

Илик - Честито миличка!!!   bouquet

TheNMaster - добре дошла! Пожелавам ти скорошен късмет! Peace

# 107
Каритас честит рожден ден! Желая ти много здраве, късмет и сбъднати мечти!

Илик123 честито  Hug Радвам се, че увеличаваш групата на успелите момичета. Пожелавам ти лека бременност! И аз съм от Пловдив, но все още не съм стигнала до етапа на търсене на лекар за следене на бременност. Все още съм на етапа среща с гинеколог от клиника по стерилитет.

TheNMaster добре дошла сред нас! Пожелавам ти и при теб чудото да се случи толкова бързо както и при Илик  Hug

Никол и аз я мисля Илчето. Дано всичко се развива добре  Praynig

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 16:49 от roslem

# 108
  • Пловдив
Хей, момичета, прекрасни сте Simple Smile!!!
Благодаря roslem, Lennyh,  TheNMaster !
Благодаря Fior  !За мен ти си много "ценна".Когато влязох за първи път във форума, прочетох за теб и бебока!Ти ме накара да се размечтая, особено нежно ....!Тогава не посмях да ти пиша, сякаш нямах право Simple SmileНека сега, понасъбрала кураж, да ти пожелая да са ти живи и здрави слънцата и много да ви радват!Прекрасно семейство сте!Мечтая и ние да станем четирима Simple Smile
Хубава и усмихната вечер на всички Simple Smile!

# 109
Хей ,тук няма ли някой да уведоми народа за новото попълнение??? newsm78
Мама Илче си има бебе Антон!!! newsm44 newsm44 newsm44

Цитирам от другия форум:

Имаме си вече още едно момче:) Казва се Антон. 3750 г 51 см, роден в 13:32 местно време. Има черна косичка и в момента лежи върху мен и си смуче пръстчето. Чакаме още Илчето от операционната. Сега казаха че всичко върви добре. Поздрави на всички! Тони и Милен

Да им е жив и здрав и много да ги радва!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 110
Честит син на мама Илче!!!
Расти здрав и силен мъничък Антон!!!
Бъди здрав, усмихнат и дано късмета не слиза от рамото ти!!!

# 111
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАРИТАС!!! МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ

ИЛЧЕЕЕЕЕ
ЧЕСТИТА РОЖБА!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ АНТОН!!!

============================================================

ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ МИМИЧЕТА!!! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!! НЕКА ВСИЧКО ЛОШО ОСТАНЕ ЗАД ГЪРБА ВИ!!!
НА ОЧАКВАЩИТЕ МОМИЧЕТА- ЛЕКИ И БЕЗПРОБЛЕМНИ ОСТАВАЩИ ДНИ И ЗДРАВИ И ПУХКАВИ БЕБОЦИ!!!
НА ЧАКАЩИТЕ ДВЕ ЧЕРТИЧКИ- МНОГО СКОРО ВСИЧКИ ДА ЧУЯТ БЛАГАТА ВЕСТ!!!

# 112
И ТУК МНОГО ГУШКИ ЗА МАМА ИЛЧЕ И БЕБЕ АНТОН!!! ЗДРАВИ , РАДОСТНИ ,ЩАСТЛИВИ!!!

# 113
Честито на мама Илче и на сладкато бебче Антон  Hug Hug Hug.Илче бързо въстановяване и много хубави моменти с новия член на семейството.
Ей Мастерче Hug Hug Hug много се зарадвах да те видя тук  Hug Hug Hug

Аз се радвам,че още една изявена кулинарка ще се включи в редиците ни! Wink

Четери май станахме  Wink.Много се зарадвах Hug
Кари Честит Рожден ден.Пожелавам ти само 2010 година да е твоята година  Praynig Praynig Praynigвъв всяко едно отношение.Целувки Hug
ilik123 честито за прекрасната новина.Вълшебни 9 месеца ти пожелавам Hug

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 20:27 от Хъни - Бъни

# 114
Паааааа...
Ето ме и мееееенннн... newsm47
Май малко ви стреснах, а smile3506
Виждам, че не сте ме позабравили, макар че честно казано не бих се изненадал Rolling Eyes
"Учение, труд, жизнерадост и дръзновение" е девизут, който ме търкаля напред през последните 30-40 дни. Е, наблягам най-вече на труда, че то моята корава глава отдавна не е за учение, а жизнерадостта и дръзновението ги изхабиха мама и татко по Ленинските съботници, та за нас не остана множко Crazy

Аз какво да се изненадвам, след като не съм влизал от сума ти и време, но да отбележа - имаме си нова "бомбичка" Heart Eyes
ilik123 Hug Честито, пиле Heart Eyes Дано следващите девет месеца преминат неусетно и дано са изпълнени само с положителни емоции и в радост от очакването Praynig
И нови пилета си имаме Party На пръв поглед забелязвам няколко, но по спомен сякаш само на Мастерчето не съм казал Добре дошла Hug Тук сме от кулинар нагоре Mr. Green Дори и аз, който съм безкрайно скромен Crazy мога да сложа половината Кулинарна тема в джоба си, та какво остава за другите пилета Mr. Green Оставяй лъжиците и точилките настрана и се залавяй за съществената работа Heart Eyes Ние ще те покриваме на кулинарния фронт, докато ти ни готвиш една вълшебна изненада, за която всички ти стискаме палци да се случи съвсем скоро Praynig

Заяц Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes нещо се е вълнувала прекалено напоследък, но аз така най много си я обичам Heart Eyes с накукушинени от вълнение уши и наточени, бунтовнически мустаци Mr. Green

При нас нещата са добре Praynig Е, имаме си тревоги, но... не можем да се оплакваме Naughty Мамутчето Heart Eyes расте със спринтьорски темпове Mr. Green Преди седмица беше наваксало лекото изоставане в растежа си Mr. Green и към днешна дата продължава да изпъва корема на Пилето Heart Eyes със светлинна скорост. Честно ви казвам Crossing Arms не виждам накъде повече ще им расте коремът Thinking Страховита работа Rolling Eyes

Аз тези дни отново ще се сдобия с мобилен интернет, който очаквам от 10-на дни и докопам ли се обещавам да съм много по-редовен Mr. Green

# 115
КАРИТИС Честит рожден ден!Желая много здраве и сбъднати мечти!
Честито мила ИЛЧЕ!Да е живо и здраво бебчето !Да расте щастлив,умен,здрав и силен!Много да ви радва и късметът да е все с него.
Добре дошла на TheNMaster в нашата тема.

# 116
  • На планетата Земя
OoooooO, Master-че, много се радвам да те видя тук. Голям пример си ми в Готварския, така да знаеш. Добре си се ориентирала коя е темата за теб. Тук кулинарките имат огромен успех - я гледай Бъни и Фиор.  Peace Така че навивай ръкавите, приготвяй съставките и туряй манджата да втасва - поне 9 месеца.  Mr. Green

Илче, честит бебок! Да е жив и здрав! Да ви направи много щастиви и тримата - теб, Адаша и "моето момченце".

# 117
  • София
Илче, и тук да те поздравя - честит син, честита радост! Нека малкия Антон бъде здрав, да слушка много и да е късметлия в живота! На теб пожелавам бързо възстановяване!

Добре дошла на Мастер и скорошни 2 чертички!

Бъни  Hug

# 118
Илче, smile3525 newsm20 easter да е здравичко и палавко новото пиленце!
Бънка  dancing
 Embarassed Добре дошни на всички нови момичета,и честити две чертички на мама Илик 123! sling

# 119
Илче, с риск и аз да се повторя в пожеланията си, честито ви ново попълнение в семейството. Нека малкият Антон расте здрав и да има едно прекрасно безгрижно детство.

Бъни, Реге  Hug

Общи условия

Активация на акаунт