Отговори
# 120
Здравейте.Днес си взех поредното изследване - микробиология.За моя радост всичко е наред,всичко е отрицателно.Така че през новата година започвам усилено бебеправене.
Днес майка ми има рожден ден,но не зная как да ви изпратя почерпка,за което съжалявам.
Приятен и слънчев ден ви желая.

# 121
  • На планетата Земя
kup74, браво за изследванията.

А за почерпката ще се включа да ти помогна, защото и моето мило татенце има днес ДЕН ДЕН! Да са ни живи и здрави!

# 122
Много ви благодаря за всички прекрасни пожелания за рождения ми ден! Hug

Илче, честит ви Антон! Да ви е жив и здрав, умен и щастлив!

Миле, да е жив и здрав татко ти!

Хубав ден, момичета и момче!

# 123
След няколко неуспешни опита се надявам последният "експеримент" да е успешен! Весели празници на всички!!!

# 124
Много благодаря за прекрасните пожелания. Много съм щастлива, още ми е даже нереално. Той е ангелче, цока яко, но още няма нищо. От първата секунда ми позна гласът.  Успях да накарам докторите да се потрудят, но всичко е ок.    Сестрите си мислеха,че ще ме минат на една бисквитка след цезаровото, но след като ометох една табла с храна, разбраха , от какво има нужда една бг майка.  Simple Smile

много прегръдки!!!!!

# 125
ИЛЧЕ, честит ти син! Много здраве и усмивки пожелавам на цялото ти семейство, а на теб бързо възстановяване!

Р.Р. Силно ме заинтригува писаното от теб за таблата с храна, защото при нас практиката след секцио е да си на диета, първия ден само вода и малко сок, после постепенно захранване, че и рициново олио дават задължително май.
Честито и на днешните рожденници - таткото на Милето и майката на Куп. Много здраве и късмет и на тях.
Квази, определено липсваш тук, дано скоро си с мобилен нет и се включваш по-често. Специални поздрави за пилето и мамутчето - малко остана.

# 126
Илче, честит Антон, здрав и усмихнат да расте.   bouquet

Честити ви рожденици, честити ви годишнини, именници и каквото друго пропуснах!  Grinning Да сте здрави и всички около вас, другото се нарежа.

# 127
Честито и Наздраве на Рожденниците!!!!

Илче радвам, се че всичко е минало успешно и вече се гушкате с Тони- Бонбони!!!

На ново-дошлите - добре дошли!!!

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОРДИТЕ ВИ РОДИТЕЛИ!!!

ПОЖЕЛАВАМ ПО ЕДНО СЛАДКО ВНУЧЕ НА МИЛЕНИЯ ТАТКО И ЕДНО НА МАЙКАТА НА КУП!!!

# 129
  • София
Куп, да е жива и здрава майка ти! И много се радвам за твоите перфектни резултати. Айде от новата година всичко да върви по вода!

# 130
Прекрасна новина си имаме  в темата!!!

На Илчето честита радост, честито  малко сладко момченце, да расте здраво и палаво, за радост на цялото семейство.

Кари с малко закъснение Честит рожден ден, желая ти повече щастливи мигове, повече положителни емоции и изненади, повече постигнати успехи.

На Милето и Куп честити рожденни дни на родителите.
Куп, аз и не очаквах някакви лоши резулатаи в микробиологията, сигурна бях че ще са наред. Пожелавам ти успешно бебеправене.
Рослемче беше изчезнала по празниците, дано си имала прекрасни дни.
Бънка искам да продължаваш да ни радваш с присъствието си.
Миле липсват ни прекрасние ти поетични рими.
Зазинка  Hug
Квази, макар и да не сме споменавали името ти съм сигурна че всяка от нас влизайки тук търсеше някакво съобщение от теб. Благодаря че ни писа.
На новичките добре дошли.
На всички други, които не упоменах лично- много прегръдки и новогодишно настроение.

Hug

П.с. Ще ви направя снимки на книжката за която ви писах и ще ви постан няколко рецепти, изглеждат ми доста практични и лесни. Аз принципно обожавам такава литература... в забързаното ежедневие , в моменти когато съм много уморена сериозните книги не ми понасят и тогава релаксирам с книги от подобен сорт- готварство цветарство икебана хайку и други. Тази за която ви писах - кулинарната е едно хубаво попадение...

# 131
Илче,честито бебче! радост,здраве и весело детство(пардон - бебство  Mr. Green )  Hug Hug Hug

Момичетааа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
МНОГО ви благодаря за радушното посрещане в темичката! Не очаквах,че има толкова познати "муцунки"....Всички ме бяха наплашили,че по "другите" теми се заяждат лошо и се карат на новите....Пък то само гушки и целувки се раздавали тука  hahaha hahaha hahaha hahaha

Да сте здрави и щастливи всичките до една!!!  Hug Hug Hug Hug

П.П. Яяя,тука една лека закусчица....

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 09:22 от TheNMaster

# 132
  • На планетата Земя
Мастерче, ами да ти се накараме малко, да не разваляме създаденото впечатление:

АБЕ, МОМИЧЕ, какво правиш ти още в тая смотана тема, БЕЕЕЕ!  ЯЯЯЯЯЯ, бързо към отчетни! И какво си заседяла във форума, айдееееее бегом по предназначение!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green НЕ ме бива много по караниците.

И едно да се разберем, черпиш ли нещо, само твои снимки искаме.  Mr. Green Мноу съм нахална. Тя Бъни отново се активизира в кухнята, следя я аз тайно в Готварския. Хубаво е това.  Peace

Прекрасен ден, милички!

# 133
Здравейте дами и господине!!! Още един ден остана и пак ще пада празнуване...сигурно затова сме и по малко активни...всеки тича по задачки... и аз само утре до обед ще съм на работа после имам 4 дни почивка newsm81 newsm81 newsm81...
Ние с момчето ми изкарахме по един бърз грип , но днес сме много по добре...
Пожелавам ви един страхотен ден за да запомните 2009 с добро. Мисля ,че тази година в темата имаше доста успехи (ето ги на първа страница) надявам се другата още по да е успешна ...
Имам хубаво настроение ...предавам и на вас...бъдете много щастливи...обичани...здрави....

# 134
Мастерче, ами да ти се накараме малко, да не разваляме създаденото впечатление:

АБЕ, МОМИЧЕ, какво правиш ти още в тая смотана тема, БЕЕЕЕ!  ЯЯЯЯЯЯ, бързо към отчетни! И какво си заседяла във форума, айдееееее бегом по предназначение!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green НЕ ме бива много по караниците.

И едно да се разберем, черпиш ли нещо, само твои снимки искаме.  Mr. Green Мноу съм нахална.
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Засега само така,само закусчица черпя....Пък за другото кат' стане ще се чуе Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За снимката не разбрах.....Искате моя снимка да ви се покажа ли? Или нещо друго? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт