Отговори
# 135
  • София
Мастер, Милето имаше предвид да снимаш твоите кулинарни творения и тях да ни показваш. Пък ако искаш и твоя снимка, сложи  Wink

Дани, радвам се, че си в отлично настроение. И да се оправяте, ей, че здрави да посрещнете новата година  Heart Eyes

Реге  Hug

# 136
Здравейте.От толкова тичане по задачки чак сега се включвам,а то стана за добър вечер вече.
Благодаря на всички за прекрасните пожелания.
В понеделник бях на гости у една моя приятелка,която има бебче на 1месец.Толкова сладък бебок,толкова малък,а толкова съвършен.И като си представя,че и моята дъщеря е била толкова малка.Много бързо се забравя колко минниатюрни са били дечицата.Пожелавам на всички през новата година да гушкат здрави бебоци и да усетят топлината,уханието и спокойствието,което излъчват те.
Искам да ви предам усещанията и емоциите си от тази среща.

# 137
  • На планетата Земя
kup74, мерси за пожеланията. Дано скоро имаш възможността да гушкаш свое бебоче.

Мастерче, правилно е уточнила Зази - имам предвид творенията ти, не теб.  Laughing

# 138
Добро утро ненагледни
много сте мълчаливи днес, едва аз съм първата която се е излюпила в темата...
Преполагам тези от Вас които ще празнуват в къщи последно преглеждат списъка с нещата за подготовка по масата за празника, а тези които ще празнуват някъде няма да са на линия ближайшите дни.

Правя сега по едно чайче  ( зелено с мента) ви каня всички да го пийнем преди да запретнем ръкави.
Ние сме неоринетирани къде ще празнуваме тази година но така или иначе където и да сме на този празник старата година ще си отиде, а новата ще дойде- такъв е кръговрата.

На всички ви желая чудесен ден днес, намерете време и за себе си и за любимите ви хора, изкарайте прекрасно на празничната трапеза, изпратете с песни старата година, посрещнете с надежда новата 2010 - нека ни е здрава , късметна, благополучна и успешна, малко по-спокойна, много по-обилна.

На всички вас ненагледни в личен план пожелавам на тези които очакват бебета, новата година да е незабравима, на останалатите девойки - сбъдване на голямата им мечта.

Прегръщам ви и утре хайдеееееееееееееееее на СУРВАКИТО и баницата с късмети ...

# 139
Весело посрещане на новата година!  Hug

# 140
И от мен весело посрещане на Новата 2010 година  Heart Eyes

# 141
  • На планетата Земя
РЕГЕ,

благодаря ти за милите пожелания. Да ти се връща и на теб, весело посрещане и сбъдване на всичките мечти.

Момичета, желая на всички усмихната, светла, ведра празнична нощ!  Heart Eyes

# 142
  • София
Весело посрещане на Новата година и от мен!
Нека 2010-та бъде по-добра, по-късметлийска от старата и да донесе на всички здраве, любов и успех!

# 143
Зази ,да имаш повод да почерпиш днес,а?
Ако да  ,да си жива и здрава ти желая!  bouquet

# 144
ЧЕСТИТА НОВАТА 2010

# 145
Честита нова 2010 година!
Да ни донесе здраве, късмет и сбъдване на най-съкровените ни желания!

# 146
Честита Нова Година!

Нека тя ви донесе щастието, което заслужавате!

# 147
МИРНА , СПОРНА И ЧЕСТИТА ДА Е НОВАТА ГОДИНА!!! МНОГО ОБИЧ И СЛАДКИ ЗДРАВИ БЕБОЦИ ЗА ВСИЧКИ НАС!!!

# 148
Честита Нова Година!!!
Да бъде мирна и спорна!!!

# 149
  • София
Честита Нова година! Много здраве, обич, късмет и сбъднати мечти ви пожелавам от сърце!

Вали, нещо не разбирам.... Нямам повод да почерпя, даже напротив  Sad Но ще сложа кафенце за разсънване с пожеланието толкова разнообразна, но винаги приятна на вкус и аромат да е новата година.....

Общи условия

Активация на акаунт