Отговори
# 150

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ !
ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!
НЕКА ВСЯКО НАЧИНАНИЕ ПРЕЗ НОВАТА 2010 г. НИ ВОДИ ДО ОНОВА, КОЕТО  ИСТИНСКО, ДОБРО И КРАСИВО!

# 151
Честита Нова 2010 Година!

Да сме здрави и щастливи, обичани и обичащи!

# 152
Честита да ни е 2010!!!
Нека бъде здрава и много успешна за всички ни!!!
Да сме усмихнати, да имаме много красиви мигове и да успяваме във всяко начинание!!!
Пожелавам на всеки от вас да сбъдне голямата своя мечта!

# 153
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !
Желая ви много здраве, късмет, щастие и едни здрави и карасиви бебчета на финала   Hug  Hug  Hug
На тези, които още чакат - нека това е годината, в която чудото ще се случи  Hug  Hug  Hug
Всичко най-хубаво на вас и вашите семейства.

Поизоставих влизанията си тук, защото няма какво да споделям, тъй като нищо не предприемам по въпроса. Освен обичайното  Grinning

# 154
Честита Нова Година и от мен  Hug Hug Hug.
Само да сме здрави и късмета да не ни напуска. Желая го на всички ни от сърце  Hug.Ако имаме това всичко друго е възможно.
И да не ни напуска вярата.

# 155
  • София
Бъни, радвам се, че се явяваш  Heart Eyes

na_ga, ще се радваме и теб да те виждаме по-често  Grinning

# 156
Добро утро момичета и успешен старт на годината....пожелавам на всички една спокойна и изпълнена с радост и любов 2010....
Бъни, Нада  Hug Hug Hug
Да ви кажа на нова година голямо гърмене падна...не знам при вас как е било , но тука в Плевен бяхме като война...тътени и гърмежи,светлини...хората викаха по терасите...имаше хоро между етажите....много красиво...напълни ми се душата...всички се поздравяваха...колко му трябва на човек...Българина определено знае как да се весели... Laughing

# 157
  • Варна
ЧЕСТИТА НОВАТА 2010 Г!!!

Щастливи мигове и приятни моменти, много пари и любов, както и много бебчета да има през тази година.
Да се обичаме повече и да си вярваме повече, да можем да разбираме и приемаме другите хора такива каквито са. Много е тъжно когато хора се разделят, скарват или намразват само, защото не сме толерантни, не можем да разбираме другите и да прощаваме.
Да сме малко по-отговорни към всичко заобикалящо ни. Голяма част от проблемите ни, от работа до приятели и близки могат да се предотвратят с повече отговорност. Макар и да сме толкова различни хората. Simple Smile
Да си поставяме високи, но реалистични цели. Всеки от нас може да работи за бъдещето си, да се развива и просперира поставяйки си реални цели и преследвайки ги с упорство и труд.

Мисля, че не красотата ще спаси света, а добротата и съзнанието ни. Дано се развиваме в тази посока през новата 2010-та година!

# 158
Честита да е новата година!  Hug Hug Hug
Нека бъде по-успешна от всички досега!  Praynig
Да има здраве, щастие и много усмивки!  Praynig
Сбъднати мечти и детски смях у дома!  Hug Praynig

# 159

Нека Новата 2010 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 14:07 от roslem

# 160
Здравейте ненагледни, празниците полека лека отминават, "захапваме" новата година, дните отново се занизват..

Много ме впечатли пожеланието на Николчето за реалистичните цели ( високи но реалистични) , накара ме за сетен път да се размисля и без това мислите ми се въртят около подобна тематика напоследък. И аз от няколко години насам забелязвам че предпочитам да мечтая за достижими неща, да се прицелвам в достижими цели, да се надявам на неща които има възможност да се сбъдват. Вчера гледахме един детски коледен филм , където коментарът на детето относно пожеланията за подаръците от дядо Коледа беше че това е моментът когато можеш да си пожелаеш нещо вълшебно нереалистично, абсолютно невъзможно...стана ми малко тъжно, дали възрастните сме толкова предпазливи заради възможни разочарования или сме такива просто защото ВЕЧЕ сме възрастни.

Прегръщам ви и ви желая спокойна януарска вечер, аромат на канела и светлина от чаени свещички. Hug

# 161
ЧЕСТИТА 2010-та!!!   

ЖИВОТ,ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И БЕЗМЕРНО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!
НЕКА УСМИВКИТЕ ДА НЕ СЛИЗАТ ОТ ЛИЦАТА ВИ и ТРЕПЕТ ДА ИМА В СЪРЦАТА ВИ!

# 162
Здравейте ненагледни

ето на това му викам аз новогодишен пейзаж, навън е прекрасно, снежецът леко вали, покрил е всичко с бяла пелена, още не дебела но достатъчна да създаде впечателние за белота, чистота , със силното усещане за зима.

С удоволствие бих излязла навън обаче едниния дзвер учи уроците , а другия спи, така че ще се любувам на картината от прозореца, добре че имаме хубава изглед към съседния парк. Като се замисля няма и нищо лошо човек а си е къщи на топло-меко-уютно с чашка топла напитка, книга  и все такива релаксиращи.

ауууууууууууууу забравих да ви пиша за книгата за рецептите които ви споделих, ей сега ще се поправя като ви постна корицата и две три рецепти.

За сега ви прегръщам и ви желая прекрасен спокоен следобед.

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 17:33 от _re_ge

# 163
Ето ме с обещаното материалче:

Корица на книжката:

Ето и двете рецепти избрани от мен:

Лимоново руло с маскрапоне

Инградиенти:
- 6 яйца
- 175 гр. захар
- 175 гр. брашно
- кора на един лимон- настъргана
- кимион по желание- равна чаена лъжичка смлян
- 50 гр. стопено масло

За пълнежа:
- сок от един лимон
- 300 гр. извара - подсладена на вкус
- 250 гр. маскрапоне
- пудра захар за поръсване

1. Загрейте фурната на 200 градуса.Трябва ви тавичка с размер приблизително 27см. на 40 см.покрита с хартия за печене.
2. Разбийте яйцата с захарта 5 минути докато побелеят и станат на пухкава маса. Добавете брашното с кимиона и лимоновата кора, след това маслото. Разстелете в тавчиката и печете 12-15 минути докато блатът се опече но и остане еластичен на пипане в средата на тавичката.Извадете, леко охладете и преместете на поръсено със захар  парче хартия за печене, завийте на руло и оставете на хладно.
3.Смесете лимоновия сок с маскапонето и половината от изварата.
след като навитото руло окончателно изстине, отвийте го и намажете с получеата смес, после намажете с останалата част от изварата и завийте.Поръсете с пудра захар.

Кекс с ананас и бадеми.

Инградиенти:
- 85 гр. Масло
- 85 гр. кафява захар
- 85 гр. печени бадеми филирани
- 1 ананас обелен и нарязан на резени - според мен може да се използват резени от компот от ананас но поизцедени
-  захаросани череши

За тестото:
250 гр. меко масло
250 гр. захар
4 яйца
200 гр. брашно
бакпулвер
50 гр. бадеми смлени
2 супени лъжици сок от ананас или ром

1.Загрейте фурната на 190 градуса. Разбийте маслото с захарта и намажете стените и дъното на тавичка с диаметър 23 см .Посипете печените филирани бадеми на дъното и стените а после наредете резените ананас , като средата им декорирате с черешите.
2.Смесете всички съставки на тестото и разбийте с мискер докато стане еднородно. Изсипете тестото върху ананасите в тавичката и печете 50-мин до час докато стане златисто. 3. Извадете и оставете малко да почине изстине, след това обърнете с ананасите отгоре и нарежете на четириъгълни парчета.

Да ви е сладко ако решите да опитате. В интернет гледах цената на книжлето - май беше по 3 лири , но в бг не знам колко струва.
Прегръщам ви
 Hug

# 164
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Нека 2010 година да бъде здрава,щастлива,успешна.Изпълнена с разбирателство,обич,доверие,сбъднати мечти.
RE GE много апетитни десерти .Моето зайче веднага се заоблизва и поиска да и ги приготвя.Мисля да ги пробвам като си набавя нужните продукти.
За съжаление при нас няма все още сняг.Само духа много силен вятър и създава усещане за студ.
Приятна неделна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт