Отговори
# 90
ilik123 честито!!! радвам се за теб!!!

Наздраве на всички именници!!!

Нека Рождество донесе в душите ни мир и любов!

# 91
  • На планетата Земя
Реге, честита книжка. Добре пита Йосинка, ще чакам с нетърпение да кажеш дали рецептите са изпълними. Аз получих за рождения ден подобно книжле на Рийдърс Дайджест - Да печем с любов- наистина е практична.

Илче, чакаме поредното сладко бебче с нетърпение!  Peace

# 92
Добро утро!

Няма спасение от тия празници, ей - вчера Коледа, вдругиден Нова година, а днес моят рожден ден! Wink

По този повод, освен кафенцето и закуската, си позволявам да сервирам и още нещо, за да се почерпите.

Хубав ден, момичета и момче!

Илче, всички палци са стиснати!!!

# 93
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН,  КАРИ  Hug
СЛЪНЦЕ ДА ИМА В ДНИТЕ ТИ, СВЕТЛИНА В ОЧИТЕ И ЛЮБОВ В СЪРЦЕТО!

И, РАЗБИРА СЕ, НАЙ-ВЕЧЕ  ДА ТИ СЕ СЛУЧИ ЕДНО МАЛКО ЧУДО

Илче, палчетата са стиснати и чакаме прекрасната новина  Hug С теб сме, крушке  Heart Eyes

Хубав ден със слънчево настроение ви желая, милички  Hug

# 94
  • На планетата Земя
Кари, честит рожден ден!  Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Илче  Praynig Praynig Praynig

# 95
  • София
Кари,  Hug Hug Hug
Честит Рожден Ден. Пожелавам ти да си много здрава и щастлива и всичките ти скъпи хора с теб. Да ти се сбъднат най жадуваните мечти.
Весел празник.  Hug

# 96
КАРИТАС, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожалавам ти много любов и щастие и сбъдване на съкровенните ти мечти!
ИЛЧЕ стискам палци да мине леко важния днешен ден!
Илик123, честито-о-о! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!

# 97
  • Пловдив
Благодаря момичета, страхотни сте Simple Smile!!!!!
Бъдете уверени, че вие сте част от моя успех Simple Smile!
Да _re_ge помогнахте ми много и с овулационните тестове и при графиките на температурите и точно тази тема, тук, която ме накара силно да мечтая и да желая.....!!!Старателно четох, запаметявах  и действах Simple Smile  
Да, много още предстои, но малката важна първа крачица е факт!
Благодаря на момичетата от Пловдив kup74 и matreva!
Да, nikol7972, със сигурност нещата са доста по-различни от преди 10 години ...
dara26, със сигурност ще съм редовна тук, та вие сте прекрасни Simple Smile!!!Искрено се надявам да провлача крак на сбъднатите желания...  Praynig
Илче, благодаря и на теб!Стискам палци и аз  Peace !Ние сме малко адашки Simple Smile
Благодаря и на всички останали  Heart Eyes !!!
Весели празници и щастлива Нова Година!!!

# 98
Кари честит рожден ден и тук

# 99
Кари, честит рожден ден!!!! Heart Eyes Да си жива, здрава, много обичана и скоро да ти се сбъдне това, което си си пожелала Heart Eyes Heart Eyes

Стискам палци за Илчето  Hug

# 100
Момичета,здравейте!
Приемате ли новички? Embarassed
Ми аз...Таковата....Ще ми е за първи път.На 36 години съм...Още не съм бременна,но викам да се обадя и да попрочета,та да съм в час.....Очаквам всеки момент да видя две чертички(а,дано!).....
Та така....приемате ли ме? Rolling Eyes Embarassed

# 101
  • Варна
TheNMaster добре дошла във нашите редици. Успех ти желая до заветната цел  newsm10
Някой знае ли за Илчето ?? newsm78  Вече нямам търпение дали роди?? Доста време мина.
Кари искам да ти кажа, че хората от твоята зоидя  са ми любими и големи приятели. Макар ,че милото понякога с рогата напред действа ,но аз такъв си го обичам. hahaha

# 102
  • Пловдив
Момичета,здравейте!
Приемате ли новички? Embarassed
Ми аз...Таковата....Ще ми е за първи път.На 36 години съм...Още не съм бременна,но викам да се обадя и да попрочета,та да съм в час.....Очаквам всеки момент да видя две чертички(а,дано!).....
Та така....приемате ли ме? Rolling Eyes Embarassed
Привет  TheNMaster!
Добре дошла си тук!
И аз съм новичка още Simple Smile Пожелавам ти да повториш моя път. Преди по-малко от месец се включих, с огромното желание... И аз съм на 36. И вчера успях да се похваля с най-хубавата новина: двете чертички!Хубавко прочети темите!Много са полезни!Ако имаш въпроси, питай, винаги ще ти отговорят!И подкрепата, която е много нужна ще я получиш тук  Simple Smile
Успех и много усмивки!

# 103
ilik123 Еййй,браво! Честито!  Hug Hug Hug Hug

Благодаря за радушният прием!  Blush

Сега пия фолиева киселина....И чакам чудото да се случи  Flutter

# 104
Някой знае ли за Илчето ?? newsm78  Вече нямам търпение дали роди?? Доста време мина.
И аз съм нетърпелива!Дано всичко е минало добре,пък ние ще си чакаме.Моята операция се проточи по дълго от
определеното заради срастванията от преди.Тя ще се включи при първа възможност-сигурна съм!!!
TheNMaster ,добре дошла при нас и много скоро да видиш двете чертички!!! Hug
Аз се радвам,че още една изявена кулинарка ще се включи в редиците ни! Wink И
ilik123,честито и от мен и ти желая лека и безпроблемна бременност!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт