Отговори
# 75
Привет празнуващи.
ИЛЧЕ стискам ти и аз палци.
Спокоен неделен ден.                                  

# 76
Илче, стискам палци и те мисля за утре! Дай Боже всичко по вода да мине! Praynig
 Hug

Честит Стефановден! Да са живи и здрави всички именици!

# 77
  • Пловдив
Честита Коледа на всички Simple Smile!
Много здраве, късмет и сбъдване на всички желания!
За тези, които си спомнят за мен /защото съм новичка тук/ имам тихичка новинка:
тази сутрин видях двете чертички!!!
Ужасно съм щастлива Simple Smile!Исках да споделя Simple Smile Не мога да повярвам... след толкова години пазене и веднага да се получи... Дано всичко да е наред!
Имам много въпроси към вас, но за сега първия ми въпрос е: Преди 10 години беше друго.Сега какъв е реда, при Джипито ли да отида първо или какво...!?
Нямам гинеколог, не съм ходила на такъв доста отдавна.Ще се радвам ако ме насочите,  та живот и здраве след Нова година да знам какво да предприема...
Хубав и усмихнат ден от мен Simple Smile

# 78
Здравей ILIK123 разбира се ,че те помня.
Първо поздравления.Много се зарадвах и се развълнувах за теб.Пожелавам ти успешна бременност и здраво бебче на финала.
Наистина трябва да помислиш за добър гинеколог от Пловдив.Той трябва да те види на ехограф,ще ти обясни какво да правиш.При кого си раждала първият път?Ако си останала доволна можеш да се обърнеш пак към него.
Също така трябва да се обадиш и на джипито си.Той трябва да ти даде и нужните направления.
Аз съм избрала една лекарка от ВМИ.При нея си правя всички предварителни изследвания.
Тук във форума има бели и черни списъци на лекари от Пловдив,но не знам доколко можеш да се довериш на тази информация.Решението кого да избереш е само твое,защото трябва да имаш доверие на лекаря си.

# 79
  • Пловдив
Много благодаря kup74:)!
Първия път бях при Д-р Малинова във ВМИ.Нямам представа дали още е там.Тогава бях много доволна.Всички приятелки разказваха, че са раждали при акушерки, а при мен Д-р Малинова беше през цялото време, макар, че нямах никакви проблеми.И дори никакви пари не и бях давала предварително.Но тогава само раждах при Д-р Малинова, а бремеността ми беше проследена в женска консултация, тогава беше така, нямаше Джипита... Simple Smile Ти при коя докторка ходиш във ВМИ, ако не е тайна Simple Smile?
Предполагам, че като взема направление от Джипито мога да отида при кой да е Доктор?!

# 80
  • На планетата Земя
ЧЕСТИТО ilik123!

Желая ти много лека бременност!

# 81
  • София
ilik123, браво, момиче! На хубав празник си видяла двете чертички, дано имаш една лека и безпроблемна бременност!  Hug

# 82
ILIK123 и аз съм ходила при доц.Малинова.Тя е много добър лекар и когато март месец бях бременна тя ми помогна всичко да мине по най-добрият начин за мен.Няма да изпадам в подробности.Аз съм и много благодарна.Проследи всичко до край.Мога да ти дам нейни координати.Лошото е,че тя не работи със здравната каса и всичко при нея се заплаща.Това е и причината да потърся лекарката,която бе с мен при предишната ми успешна бременност(финансова).Но мисля,че доц.Малинова е много добра при проследяване на проблемни бременности.Има и добра техника.В момента се консултирам с д-р Е.Учикова. 

# 83
ilik 123 , с теб сме мила Hug , стискаме палци всичко да е на добрата страна и без проблеми , само спокойствие до края!!!

Ама как само лекичко по пантофки влезна в темичката и ХОП Wink , хайде сега хубавичко провлачи краченца ,  че да се навървим след тебе Praynig baby_neutral Grinning

че и на хубав ден бе- пу пу пу да не урочасаме Two Hearts , и сега да станеш най-редовна тук mobilephone

# 84
Илик 123
мисля че всички тук те помним,  а знам че беше и в темата за овулационните тестове- дано и там сме помогнали.

Но сега към най-важното- честит ти положителен тест, желая ти лека и безпроблемна бременност. Тук имаме няколко прекрасни момичета от Пловдив и разбора се Деми по чиито стъпки в момента вървиш , смятам че ще ти помогнат със съвет и информация.

Илче - споко душице, какво да му мислиш, вие вече сте го измислили по най- прекрасния начин, остана още едно зрънце време и...

Деми мерси за кафенцето - нареждам се да си сръбвам.

Един от подаръците ми е книга на BBC books с най-добрите рецепти на сладкиши, кексове, мъфини, курабии, сладкиши, торти  и други лакомства за следобедните чайове и кафенца. Та сладкиша на снимката на Деми  ми заприлича точно на нещо такова. Сега чета и се прехласвам , да видим кога ще спретна нещо от там, но снимките в книжлето са прекрасни, Зайо като ги види и примлясква- мммммммммм вкус ( в превод означава  - много вкусно ).

Прегръщам ви и ви желая лека спокойна и поредна празнична вечер.
 Hug

# 85
  • Варна
ilik 123 Честито  EFP мила Hug Hug До края, успешна и безпроблемна бременност. Доста неща са се променили от преди 10 години ,дано намериш добрия доктор.
Честит празник днес. И много здраве на всички именници!!! Tada  bigdance2
Илче с теб сме утре.  fingerscrossed fingerscrossed Силно стискаме палци. Hug Hug
Регеее защо не ми отговаряш?  newsm45

# 86
Ilik - УРАААААА, толкова се радвам за теб!!!!!!! ЧЕСТИТО!!!!!! Hug

Много благодаря на всички за подкрепата !!!   Hug

# 87
Николче , писах ти на лични.
 Hug

# 88
Илик 123 тихо, тихо пусна бомбичкаааа newsm44 Честито миличка!!! Не се тревожи толкова за лекари, ще ти помогнат момичетата от Пловдив...Радвай се сега, тихичко или пък шумно - това е голяма новинаааа и късмет от празниците!!!!

Илчееееее с теб съм утреееее!!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Реге честито ти подаръче- книжка!!! Приложими ли са тези хубави рецепти? Питам, защото понякога има много рецепти с продукти като от пиле мляко и обикновенно си оставам с гледането на картинки.....но ако си е хубава и проложима книжката да я потърся...

Деми благодаря за кафенцето!

# 89
Нека се научим да прощаваме .Нека бавно остаряваме.Нека повече да се обичаме на себе си да приличаме.Нека бъдем по-добри не само в такива дни .ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА.

Общи условия

Активация на акаунт