Отговори
# 195
  • На планетата Земя
Ами то едното на другото не пречи.

# 196
Здравейте ненагледни

TheNMaster, пожелавам ти скоро изплуване от болестта, съжалявам че се е наложило прибягване до антибиотик, но когато нещата се влошават сериозните лекатства са необходими. А фолиевата киселина продължавай да си я пиеш щото ние си знаем...

Рослемче много грижи си имала по празниците и тежки работни дни преди тях, затова те е и съборило. Обикновенно силните организми болестта ги мори бавно но като ги измори става страшно. Поддръжай се сега с плодове зеленчуци витаминки, и се пази да не повтори.

Миле как е на Пампорово?

Даненце това за тема с обичаите е много интересно но трябва някой да я контролира, попълва, рови изнамира публикува - ще имали някой време защото в нея всички ще сме едни обикновенни ползватели и читатели. Освен това дали ще има развитие подобна тема вс епак обичаите се завъртат в една година. Може би ако всеки споделя какво е направил може да има продължение...

Куп съгласна съм с теб колкото и да те тъжно да разваляме елхата все пак другата година пак ще ни радва - живот и здраве.

За празниците и подаръците уж и ние имаме лимит уж това уж онова, дори тази година бях казала никакви подаръци освен на децата. Сестра ми обаче като се тръшна- не можело така те се били подготвили, ходили-избирали не можело без дребни знаци на внимание и така, завъртяхме пак същата песен.

Днес тук времето беше дъждовно влажнио...
Прегръщам ви ненагледни- лека и спойкона неделна вечер.

# 197
Добро утро момичета и успешна нова седмица!!!
Мастерче, скорошно оздравяване и си пии лекарствата ще помогнат...неприятна е кашлицата и екстрите на пневмонията , но се надявам до няколко дни да се оправиш.Късмет!!!
Ленка, много си наплашена от тези майстори...добре ,че всичко е свършило.Как са юнаците?
Куб , казаха ли нещо интересно в предаването?
Ренка, права си за темата...може и тук да си пишем ...има някой обичаи ,които са характерни само за даден регион...и всеки да разкаже...и така става Hug

# 198
Здравейте.
Предаването бе на Димитър Цонев.Беше поканил лекари гинеколози,акушерки,специалист по проблемите при мъжете,доц.Щерев,една жена родила третото си дете в къщи(имаше дискусии на тази тема).Говориха за инвитро метода.Имаше анкети по темата.Дадоха църквата св. Богородица в кв.Горно Воден по повод празникът Златната ябълка,който тази година е на 20 март.Той винаги зависи от Великден и е седмица преди Цветница.
МАСТЕРЧЕ оздравявай по-бързо.
ЛЕНИ браво,че си приключила с ремонтите,знам колко е неприятно да се разправяш с майстори.На мен ми предстои ремонт в спалнята,ще слагам ламинат като се стопли,но не го мисля от сега.
Лека работна седмица.

# 199
Здравейте!
Защо стана тук толкова пусто  newsm78 Sad....................???
Желая ви хубава и спорна нова седмица! Hug

# 200
Здравейте  Hug

Аз днес съм по-добре и съм отново на работа. Останала ми е една остатъчна кашлица, но се надявам в скоро време и тя да отшуми. TheNMaster надявам се и ти днес да си по-добре  Hug.

Дани това за обичаите наистина е интересна тема. Хубаво е наистина всеки да споделя как се празнува по техния край.

Куп за съжаление предаването го хванах накрая. Видях кой е д-р Щерев, но не хванах нищо от темата. Казаха ли нещо интересно  newsm78

Лени дано не ви се налага да се срещате с майстори в скоро време. Ние само веднъж сме пускали майстори в къщи и още на вторият ден мъжът ми ги изгони. Добре, че той има златни ръце и всичко прави сам в нас. Това бяха минути за реклама  Laughing.

Регенце винаги ми е приятно да ти чета постовете  Hug.

Ние в нас още държим украсата. Обикновено я разваляме след 20 януари. Това е и предимството на изкуствената елха - можеш да я държиш колкото си искаш.

Бънка пиши два реда как си  Heart Eyes

Аква също се позагуби. Какво става с теб  newsm78 Да не ни готвиш бейбиизненада  newsm78

Никол, Деми как сте момичета  Hug

Фиорка расте ли малкият юнак  Hug

Очаквам с нетърпение първата бомбичка за 2010-та година  Hug Ще се радвам ако гръмне още през януари  Hug

Пожелавам ви лека седмица   bouquet

# 201
Ехоооу......Кашлящото магаре е на линия Joy hahaha Joy hahaha

Здравейте!
Защо стана тук толкова пусто  newsm78 Sad....................???
Ха де.....И аз това се чудя.....От вчера ви дебна(нали си стоя вкъщи заради болестта),ама много рехаво нещо..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 202
Здравейте! Успешна седмица на всички. Радвам се да ви видя   bouquet! Аз нямам с какво да се похваля или оплача - понякога и това е хубаво  Grinning.

# 203
 newsm50

изпаднали сме на втора страничка.... Sad ..издръп   ribolov .......     33uu

всички   Bulb ли luvbed или просто Sleeping

newsm78

# 204
Добро утро момичета!!! Заради болните тази сутрин ще сложа чай...

Момичета наистина темичката е по пуста от обикновено , но не мисля ,че това е драма...нека всеки да пише ,когато и за каквото има нужда...може би една бомбичка ще оправи нещата...ако е януарска още по добре...
Куп , за ламината няма какво да се тревожиш .Става изключително бързо (ако ти е свестен майстора за часове) , а после ще се родиш направо хем хубаво, хем лесна поддръжка. Peace
Приятен ден куклички !

# 205
Добро утро  Hug

Данито се грижи за всички както винаги  Hug Благодаря ти  Heart Eyes

И аз не мисля, че това че в темата се пише по-рядко е някаква трагедия или драма. Наистина една бомбичка би пораздвижила редиците  Hug. Стискам палци да е януарска  Praynig

Лек ден на всички   bouquet

# 206
Здравейте.
Аз също си мислих, защо е това мълчание.Сигурно сме пред затишие,защото очакваме следващите празници или наистина се готви някаква хубава бомбичка.
ДАНИ зная,че поставянето на паркета става много бързо,но при мен трябва да се направи и замаска,панеже подът е с много бабунки.И като си представя,че ще изнасям всичко от спалнята,ще спим известно време в детската,ще чакам да изсъхне та чак тогава ще слагаме паркета,направо ми настръхва косата.Все още не го мисля е поне докато дойде лятото.
А чаят ти е направо великолепен,изглежда много ароматен.
Успешен ден момичета.

# 207
  • Варна
Да видим коя ли ще е първата бомбичка????? newsm78
Данито мерси за чайчето.  А мед как обичам, но истински. Чакам една приятелка да ме снабди,че моят свърши.
Фиорче как сте ти и бебчо???

# 208
Здравейте ненагледни
харесвам си темичката дори и да е на втора страница пак ще си я търся. Аз лично не съм влизала от доста време, все ангажименти, задължнеия- това да направя другото да не забравя, часовника тик-така, бележко за напомняне ме преследват ... дори съм обещала отговор на Никол и Прасковката по дискусия в една друга тема и не намирам време да им го драсна, пък ако са само два реда без аргументи става някак несериозно. Обещавам да съм по последователна ид  апиша в нашата темичка поне по един пост на ден !

Ето сега между две здачи ви драсвам от моите си два реда ( Joy) и тичам нататък.

На Данката мерси за чйчето веднага го претоплям че го обичам вряло и го пийвам без мед или захар, истинския кафеджия както и истинския любител на чая ги пият без захар- да не развалят вкуса.

рослемче радвам се да те видя отново здрав ана линия, повдигай духа ни и ободрявай темата.

Мишанка беше повече от кратка, знам че няма нищо ново но то май няма никъде ( за сега !!! ), пък и ние се радваме на всякави новини не само на щъркелски.

Куп , понеже съм с доста опит от ремонти ти казвам че замазката съхне много бавно ако искаш да е качествено, горе-долу по 10 на един см, т.е. ако сложиш замазка 3 см ще чакате 30 дена. Това е за да не се натрупа влага под нея, иначе бързо се смухлясва. Ние нашата си я чакахме 30 дена защото беше много неравен пода и се изравняваше в две помещения. Иначе ламината си е песен но има един лош недостатък стъпиш ли с бос крак си личат следи и аз се дразня, а на паркета не стават.

И намен ми липсва Бъни, както и аз забелязах че Водната душа нещо се губи, Нора не наиминава , както и куп други стари членове на форума.

Да споделя нещо извън темата - аз каквто винаги съм малко ОФФ-Топик. Ходихме на Нашия варненски МОЛ почивните дни и в тоалетната на всяко стъкло видях реклама на някакво лекарство за след секс. Не ми хареса посланието в смисъл че никъде не става ясно на децата дето го четат че по хубаво е да мислят "преди" отколкото да уповават на "след.". Напълно съм съгласна че по добре едно лекарство след отколкото нежелана бременност, но все пак смисъла на посланието не съдържа намек за опасностите и проблемите които те спохождат от подобни лекарства.Така че от рекламното послание звучи сякаш е като да пийнеш бомбон ...Мъжът ми твърди че се "втелявам" ,,че производителя на лекарството е заинтересуван от подобна лека дезинформация но все пак някой я разрешава тази рекламна дейност.

ами това е от мен
прегръщам ви

bouquet

# 209
И аз да се запиша в темата въпреки, че туко що родих 2рото ни дете , но пък все още ми се струва, че беше вчера, като го бебеправехме ...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт