Отговори
# 210

И намен ми липсва Бъни
Не мога да те оставя да страдаш Hug.
Чета ви.Добре съм.

забелязах че Водната душа нещо се губи, Нора не наиминава , както и куп други стари членове на форума.
Не всички, но......доста от старите членове.
Защо така в крайна сметка винаги така се получава тук не знам Rolling Eyes

# 211
Здравейте милички!!!
Фъни, честита ти радост...да са ти живи и здрави дечицата и  винаги си добре дошла тук.
Бънка, много се радвам ,че си добре...какво става с готвенето...помня ,че ти е страст или си си дала заслужена почивка?
Куб, ако е много не равно ще ти трябва замазка , но ако има само малки неравности им слагат с дунапренче отдолу...
Ники,  Hug
Рослемче , много си мила!
Ренка, много си права за рекламата ...ние като всичко друго все сме на обратната , но всеки си знае как да се предпазва ...
Днес няма да слагам кафенце ,че закъснях много само едно по мъничко да не "пририта" kaffeetrmker_2 някой

# 212
Добър ден на всички.
ФЪНИ да е живо и здраво детенцето ти,да расте спокойно,щастливо и много да ви радва.
ДАНИ замаската няма да ни се размине.Много сладко кафенце си приготвила.
Да ви призная след толкова много празници и вкусно ядене,познайте какво следва.Много излишни килограми.Сега се опитвам да вляза във форма.Правя редовно коремни преси.
Денят е дъждовен,но аз ви желая един успешен и усмихнат ден.

# 213
Здравейте момичетааа  Hug Hug Hug Hug Hug

Фъни,честито малко мушмороче!Да е здраво и спокойно !

Аз още се възстановавам от гадната болест...Кашлям кат' магаре още,но...Дано мине скоро....

# 214
Добро утро момичета в петъчния ден...да се стягаме да изкараме работния ден , а утре до късно ще спим ...после кафенце в леглото ...екстри разни Heart Eyes
Мастерче, оздравявай !!! Доста време кашляш намъчила си се сигурно... Cry
Куб , значи минаваш към диета...и спорт ...похвално! Аз все се каня да си правя някакви упражнения  и почвам за един ден ...после все отлагам... Blush
Рослемче, не искам да те разочаровам затова слагам и кафенце!!!

Виенско е да ви е сладко!!!
Реге, Бъни, Фъни,Николче, Дара ... Hug Hug Hug

# 215
Добро утро  Hug

Дани сладурка си ми ти  Heart Eyes Да си призная аз хич не обичам чайове. Сега докато бях болна си правих, ама хич не ми се нравят. Взех си едни плодови /тях повече ги понасям/ и ги пих с мед. Виж кафенце си обичам. Него си го пия с кеф със сметана или мляко. И това, което си ни предложила е супер.

Мастерче, оправяй се по-бързо Hug При мен вече и кашлицата отшумя.

Куб наистина тези празнични похапвания ни дойдоха доста. Ама нали и ние си тачим празниците, та и хапването и пийването покрай тях. Та няма начин да не лепнем нещо. Браво на теб, че си се заела сериозно със задачата да свалиш някое и друго килце. Аз всяка сутрин си правя поне 10-минутна гимнастика, ей така за тонус. Чувствам се много добре след това. Много обичам и да ходя пеша и да плувам. Лошото е, че сега денят е къс и рано се стъмва. Чакам с нетърпение да се запролети, денят да стане по-дълъг и да е подходящо за разходки след работа. Иначе когато мога ходя и плувам.

Бъни радвам се, че си добре  Hug Дано е така до края  Praynig

Фъни да са ти живи и здрави дечицата  Hug И ти ли си от нашата възрастова група  newsm78

Пожелавам ви лек петъчен ден   bouquet И аз се радвам, че утре е събота и ще си поспя повече  Grinning

# 216
Добър ден.
ДАНИ както винаги кафето ти е прекрасно.Започнала съм "уж" с гимнастика и лека диета,но от скоро и няма никакъв резултат.
Стискам палци за всички денят да мине безпроблемно.А утре ни очаква почивка.
Надявам се всички непишещи да са добре и скоро да се похвалят с нещо хубаво.
РОСЛЕМЧЕ браво на теб.Радвам се ,че вече си по-добре.Поздравления и за твоята разтоварваща спортна програма.

# 217
Здравейте ненагледни

Благодарности на Данито за кафето точно навреме ми идва че моето време за лафе е след 18.И аз ("ние") като Рослем не пием билковите запарки, на мъжа ми му напомнят за детските му болести, а в къщи с родителите ми никога не сме пили подобни затова не искам да създавам у децата подобни стериотипи,.Като са болни (което се случва рядко да чукна на дърво пият мед с лимон) . Но в къщи сме любители на чая -черния и зеления - от всякакъв произход и с всякакви добавени аромати. Предполагам понеже той също е с много кофеин кафето никога не ми действа изнерявщо и рядко ободряващо- по скоро ми доставя наслада като вкус и аромат.Та да се връна към началото именно затова чсовете след 18 са ми часовете за чашка ароматно кафе - така да се каже между първа и втора домакинска смяна. Понеже обичам и да е с каймак или пяна това на картинката ще ми дойде Супер.

Освен това не бих се отказала и от нещичко към кафето- като кроасанче-  бисквитка и други. КУПче не се втелявай за натрупаното по празниците, ей сега ще се запролети, ще се "хванем" за зелено и бързо че възвърнем старите си финни пропорции. Аз не съм се качвала на кантара от лятото не искам да си стресирам душичката.Но одобрявам физическата ви активност- много е здравословна и заразна- ето като ви чета си мисля че е време да обуя старите маратонки и да се поразкърша на стадиона.

Кашлящото магаре чак тук  се чува кашлицата ти  - хайде издравявай вече стига болежки.

Рослем е права че като се позатопли човек го тегли малко да поспортува, има някак повече тонус, желание ентусиазъм а сега с тези гадни и студени дни нямаш желание за нищо.

Бънка благодаря че ни даваш знак че си добре, като ни четеш удря по едно "запис".

ДО всички непишещи по различни поводи и прочини- надявам се да сте добре, ако обаче не сте добре ви пожелавам бързо нещата да се обърнат в добра за вас посока.

Прегръщам ви и ви пожелавам приятни почивни дни - аз пак ще има ангажименти - каката е на олимпиада, после имат представление , вечерта са на кино с татко си, дано в неделя и аз отморя като един бял човек.

целувки

# 218
Добро утро момичета...уж до късно да спим днеска , а с момчето ми станахме в 6  Shocked навици какво да се прави , но кафето беше в леглото...с цигарка...(така  и не ги спрях  Embarassed)...
Сега мисля да се позабавлявам в къщи... wash hang newsm79 и подобни и след обед да гледам телевизия...книжка ...нещо такова...
Слагам кафето със закуска  да подслади Реге...

Има и чай да ви науча да пиете... Mr. Green
В къщи пия аз и синът ми ...с лимонче ( не винаги с мед)...билков ...липа , лайка...такива подобни...харесва ми!
Мисля ,че не е неподходящо (много) да по любопитствам как вървят нещата с  fertilization...
Хубава почивка ...

# 219
Добър ден на всички в съботния ден.
ДАНИ браво на теб за кафето и чаят.Аз също рядко пия чай,само когато съм болна го пия в големи количества.Обичам повече плодовите.Подслаждам с мед,слагам лимон.Дъщеря ми обаче , обича много чай.
Винаги ти се радвам за ранобудието ти,дори и в почивните дни.Аз съм от късно лягащите и късно ставащите.Обичам сутрин да си поспивам до по-късно.
Относно ''неудобният ''въпрос при мен няма развитие.По усърдно и надявам се успешно през февруари,март.
Програмата ми за днешния ден е същата като твоята.
Засега казвам чао,до по-късно след изпълнението на задачките.

# 220
Добър ден на всички!
Наистина тук напоследък писането е понамаляло - мислех си, че няма да ви изчета, като не съм влизала от известно време, а то само няколко странички.
Пожелавам бързо оздравяване на всички болнички и леко и безпроблемно на бременните!
Нови бомбички не видях някой да е пуснал за съжаление.
При нас този месец също нищо ново, но и покрай обикалянето по болници във връзка с майка ми не сме се постарали особено.
Най-сетне се организирах и си записах час за гинеколог на 25.01., така че после ще докладвам.

# 221
Здравейте  bouquet!
Още не съм чела назад, но до колкото разбирам и от заглавието пишещите в тази тема сте в процес на бебеправене и сте над 35г. Понеже  и аз "отговарям на условието" реших да се включа.Ще се върна да прочета назад до колкото ми позволява времето, но определено всичко няма да успея.За това моля предварително да бъда извинена ако задам някой въпрос, който вие вече сте обсъждали.
Може би трябва да разкажа за себе си.Имаме две/малки/деца, но много ни се иска още една душичка да расте в нашето семейство.Сериозно мислихме по въпроса  и имайки пред вид, че имаме много малко време решихме да "правим" вместо да мислим повече дали е разумно.И така около 6 месеца.Не правим нищо специално, нарочно или в точно определено време. Просто "без мерки".Ами в общи линии - това е.

# 222
Ненагледни
минавам в летеж преди дасе пльосна на кревата с кафето- ще ви направя и на вас по едно ако сте навити...
сега няма да ви пиша , че искам малко да поотпусна пара от всички грижи днес, но утре съм на линия
Прегръщам ви
 Hug

Шанел добре дошла

# 223
  • София
Момичета... Rolling Eyes аз не помня дали съм писала в предните теми. Явно изкуквам вече  Rolling Eyes
Искам да ви питам нещо, ама няма да ми се сърдите, защото тоя въпрос или по-скоро въпроси ужасно ме тромозят. Не се ли разколебавате заради възрастта? Embarassed Във всички аспекти имам предвид. Правим с мъжа ми опити за второ бебе. Първото си стана от раз, от първият месец. Да, обаче сега не се получава, от лятото пробваме. Е, някои месеци така се стичат обстоятелствата, че най-вероятно не уцелваме момента. Ходих си на профилактичния преглед при гинеколожката, гледа ме жената с вагиналния ехограф, ми всичко си ми е ОК. Дори фоликула видя. Мерих Т, тестове правих. Всичко излиза да е ОК. Аз не съм се вманиачила за бебе, ако стане, стане. Да, обаче имам проблем психологически и за мен той сега излиза на преден план. На моменти се парализирам от страх, чувствам се ужасно несигурна и през главата ми минава какво ли не. Другият месец ставам на 37. Дали не закъсняхме прекалено с мъжа ми. Причини си имаше да не пробваме по-рано. Да, обаче сега не се получава, а времето напредва. Страх ме е от това дали всичко ще е ОК, бебето, бременността. Дали ще се справям (това не мога да повярвам, че го казвам... Tired). Наесен имам първокласничка. Дали ще успявам да й помагам.. Ей тия неща ме тормозят. Знам всичко, което ще ми кажете и въпреки всичко съм на път да се разколебая  Embarassed

# 224
Vache , същото е и при нас, само дето аз съм с няколко години по-големичка.Хем искам да оставя нещата да се "случат", хем всеки месец наново премислям като за първи път.Казвам си ,че човек като много желае нещо не го претегля толкова, желанието го заслепява.Да, ама пък нали вече сме много зрели и обмисляме от всички страни решението си.А здрави ли ще сме след 10 години, ами след 15? А ако се случи бременност, но не завърши успешно, готови ли сме и искаме ли такъв риск?
Всеки път най-накрая си казвам, че каквото има да става ще става / и то през следващите 5,6 месеца/.
Vache, а ти действай смело!Да знаеш колко по-пълна и весела става къщата с две рожби!

Общи условия

Активация на акаунт