Отговори
# 615
  • Русе
Квази, честита принцеска! Да е здрава, щастлива, красива и умна! Да ви носи само радост!   ura newsm32

# 616
Квази, честито ви малка принцеса, много щастие и радост на цялото ви семейство! Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 617
КВАЗИ честита принцеса и много да ви радва

# 618
Честита рожбичка Квази!!!
Нека винаги носи полъха на Пролетта в себе си!!!
Нека бъде огнена и напориста, както в този прекрасен ден!!!
Нека бъде слънчева и усмихната, какъвто беше деня днес!!!
Нека бъде обичана и обградена от щастие и топлина през целия си живот!!!

Бързо и леко възстановяване на Пилето!!!

# 619
Квазимодооооооооооооооо  Hug Hug Hug.
Ма как ме разревахте сега ти и Норчето с новината за най прекрасната мома Hug Hug Hug.
Страшно се радвам и си поревах от умиление.
Да расте малкото момиченце здраво, щастливо и с късмет в живота.
Да ви донесе само радост и гордост.
Да е нежна, истинска дама и да среща само добри хора по пътя си.

Специални поздрави на Норчето  bouquet  bouquet  bouquet
Оле боже не остана Shocked Shocked Shocked

# 620
Оххх... Blush аз докато се натуткам по болници и хиляда други задачки и сте ме изпреварили с новината Hug

Страшно много ви благодаря, пилета Hug Heart Eyes Hug
Огънчето Heart Eyes се роди тази сутрин тежи 2850гр и е дълго 50см Mr. Green Хубостница като майка си е и се надявам да е долу-горе толкова откачена Mr. Green
Всичко мина наред, въпреки малките препатсвия и опитите на Огънчето да ни изненада в последната секунда ooooh!

Права е Хера Hug имам си вече две пилета и съм най-щастливия човек на света Joy Joy Joy
Вече по-големичкото ми пиле Heart Eyes малко страда, защото я боли от операцията, но и тя е невероятно щастлива и до преди 15 минути си беше с Огънчето Heart Eyes Почти един час разговаряхме и ми предаваше репортаж на живо, какво прави Огънчето hahaha

Огънчето е Огънче, защото името и е Огняна Heart Eyes

Страшно много ви благодаря за пожеланията и за положителната енергия Hug

Хайде Заяц Heart Eyes Стягай се, ти си наред Praynig Heart Eyes Praynig

# 621

Хайде Заяц Heart Eyes Стягай се, ти си наред Praynig Heart Eyes Praynig
Ох стягам се Shocked Shocked Shocked.
Тренирам положителна психотерапия както сте ме учили тука Hug Hug Hug.Къде помага къде не ooooh!
Тъкмо щях да питам що така Мамутчето скоропостижно стана Огънче пък то момата с такова хубаво име Огняна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Огнена хубавица ще да е Hug Hug Hug
Представям си какво ти е сега на душицата - да литнеш нали?

# 622
  • Варна
Честито Огънче, Quasimodo! Нека радва и топли сърцата ви винаги, поздрави на цялото семейство!  bigdance2

# 623
И ти ще литнеш Заяц Heart Eyes Като онова зайче с карираните уши hahaha Още малко търпение и смелост Hug Heart Eyes Hug

Благодаря ти, Малина Hug

# 624
Предполагам и тук сте съгласни, че този прекрасен нов татко си заслужава темичка с честитки, заповядайте - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481636.new#new.

# 625
Ах, толкова хубаво име скоро не бях чувала!  Crazy Ама кой го измисли бре? Само като го произнасяш и някак ти става . . . абе огнено!  Wink

Желая на Огняна да се сбъдне всичко, което и орисаха днес момичетата-орисници от форума!

Да е жива и здрава, много гушкана и слушкана от мама и тате! Да има добро сърце и да среща само добро!!! Това ще да е огън момиче!  Hug

# 626
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА, КВАЗИ! Пожелавам ви много здраве и щастие с малката принцеса с прекрасно име! Бързо възстановяване на мама!

# 627
Квази, честита ви огнена принцеса! Нека расте здрава и весела! Да носи много радости и усмивки на мама и тати! Бързо възстановяване на мама  Hug

# 628
И тук да ти честитя Квази,и на твоята смела принцеса.Пожелавам ви много щастие и приказни мигове с мъничето и много да я нагушкаш от нас

# 629
Привет на всички бъдещи и настоящи мами! Честито и на най-новото бебе! Аз може би съм с "най-прясната" регистрация сред вас, затова ви моля да ме извините, ако не върша нещата както трябва Embarassed Надявам се да ме приемете сред вашите редици

Общи условия

Активация на акаунт