Отговори
# 495
Vache, страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност и накрая прекрасен пухкав и послушен бебок! Hug Hug Hug
ilik123 честита ви двойна радост. Дано да прихванем от твоите вирусчета. Лека и безпроблемна бременност !
Със закъснение и аз се присъединявам към пожеланията за вчерашните празници! Нека мечтите ни се сбъднат!

# 496
Здравейте всички тук! Включвам се и ставам редовен участник в темата. Искам да ви разкажа моята история. За първи път станах майка на 23 г., а за втори на 30 г. Имам прекрасни син и дъщеря. От една година в нашето семейство всички говорят как едно бебе ще се отрази пекрасно на всички ни. Това ми изглеждаше като едно добро пожелание, но по някаква причина не ми изглеждаше реално, аз съм на 41, мъжа ми на 38, а децата на 17 и  10. И ето, че този месец разбрах, че съм бременна. Всички вкъщи са много щастливи, а аз много объркана. Страхувам се как ще понеса физически и психически бременността и раждането. Не знам дали възрастта ми е подходяща да стана майка още веднъж. Нуждая се от вашата подкрепа, защото в крайна сметка няма нищо по-истинско от това да дадеш живот.

# 497
иренас ,здравей!
След три месеца ще навърша 40 и съм бременна в началото на 4 месец.Само мога да кажа ,че съм щастлива от този факт.Тази бременност е много по-различна от предишната в положителна насока.Чувствам се добре и физически и психически.Така , че от твоя страна е  нужен кураж и надежда ,че всичко ще бъде наред.Имаш подкрепата на всички нас  Peace.

# 498
иренас първо добре дошла сред нас   welcome Мога само да ти кажа, че факта че си бременна трябва да те прави най-щастливата жена на света  newsm74. И аз съм на 41, но при мен нещата не се получават вече няколко години и преминавам през какво ли не само и само да осъществя мечтата си. И въпреки всичко още не съм се отказала. Така че имаш и моята подкрепа  Hug
benita707 лека бременност и щастлив финал  Hug

# 499
Благодаря за подкрепата, страхотни сте!
Roslem, пожелавам ти с цялото си сърце да се сбъдне мечтата ти. Не се отказвай! Ти имаш ли друго дете?

# 500
Здравей Ирена,   bouquet
Добре дошла, настанявай се удобно  Hug тук си на сигурно място. Мога само да ти кажа че 40 години е една прекрасна възраст да дариш живот. И усещането няма нищо общо с по-ранните майчинства. Прекрасно е - ще видиш  Hug
Бенита, добре дошла и на теб  Hug, радвам се че има нови личица в темата ни, значи има и други мислещи като нас  Peace
Рослемче Heart Eyes Hug

# 501
  • София
Ирена, пожелавам ти лека бременност и едно живо и здраво бебе на финала! А че ще бъдеш безкрайно щастлива, съм сигурна. След време ще се чудиш защо изобщо си имала притеснения за майчинството на 40.

Бенита, всичко хубаво и на теб! Момичета, давате ни много кураж и надежда!

# 502
Благодаря за подкрепата, страхотни сте!
Roslem, пожелавам ти с цялото си сърце да се сбъдне мечтата ти. Не се отказвай! Ти имаш ли друго дете?

Благодаря ти за пожеланието  Hug И аз се надявам да се сбъдне тази година  Praynig Да, имам си и син на 17 години, в подписа ми е  Hug

# 503

Аз, момичета съм добре... Мислех да поизчакам до началото на март, но ще ви кажа, защото сърце не трае. Видях двете чертички сутринта след рожденния си ден. На самия РД не исках да взимам тест, за да не се разочаровам. Видяхме и плоден сак преди 2 дни. Надявам се всичко да мине нормално. Много ме е страх за всичко, но се опитвам да мисля позитивно!

Пожелавам на всички ви да видите положителни тестове! Целувам ви за късмет! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
БРАВООООО!!!!! Съжалявам,че не резгирах веднага на новината,но не винаги имам време да чета всичко подробно....Сега се върнах да чета и  newsm44 ....

Честито миличка!Дано всичко да е наред до края!Лека и безпроблемна бременност!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 504
Vache, Ирена, честита ви радост.Леко и безпроблемно бременеене ви желая от сърце!!!

После ще се върна да чета, че отсъствах.Само да ви кажа,че днес си купих тест  за овулация за сефте.Реших, че може това да е проблема. Другия месец ни предстои с милото малка ваканциика и то на прекрасно място, та се надявам да се върнем трима. То при нас е даже традиция -малкия е французин!
Вече се настройвам ваканционно 1dating luvbed , че даже и[smilie=smile3546.gif].Е има още месец..

# 505
Ирена добре дошла при нас и честито

# 506
  • София
Ирена,  Hug
Момичета, стискам палци на всички, които чакат двете чертички! Heart Eyes

# 507
  • Варна
иренас, радвам се за вас! Винаги съм искала три деца и съм сигурна, че ще бъдете много щастливи. Разликата във възрастите ще е само предимство... Говоря и от опит. Бъдете здрави и щастливи всички в семейството и едно пухкаво бебче наесен! Hug

# 508
Добро утро момичета! Иренас , честито миличка...може и леко да си объркана в момента , но ще се оправят нещата , а и имаш подкрепата на семейството си , което си е най-важния фактор...а за годините...за това сме тук...защото изобщо не е нестандартно да си майка на 41.В нашето малко общество това е само повод за радост...така че бъди спокойна и лека бременност...
Извинете ме момичета ,че рядко се появявам , но имам тежка житейска ситуация и честно казано поизоставам с основния въпрос , който се дискутира тук , но се радвам за всяка от вас ...винаги съм мислила , че децата ни правят по пълноценни и ни надъхват да правим"чудеса"...всяко детенце (дори от мама над 35 ) е добре дошло на този свят ...
Хубав ден и дано още майчета се включат тук...и дано да са все с такива хубавки новини...бъдете здрави!!!

# 509
  • На гарата
Момичета включвам се и аз с един за мен голям проблем.На 35 съм имам дъщеря на 8 г. но таткото иска вече второ а аз съм изпаднала в паника.Умирам от страх от това което ми предстои.Като знам как родих първото направо ми става лошо.Чух че се правят някакви генетични изследвания на майки над 30 г. Моля кажете ми какво ме чака newsm78

Общи условия

Активация на акаунт