След първата среща с детенце

• 11 505
  • 134
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честито, спечелихте направо 6-ца от тотото. Дано мине бързо делото и скоро се съберете всички заедно у дома   bouquet

# 76
И аз се надявам да мине всичко много бързо  Praynig Благодаря ви! Само като чета това за БМ и ме обхваща страх  Rolling Eyes

# 77
Ани 4оhleva честито и от мен!!Много щастие и скоро да си го вземете у дома. newsm51 newsm17 newsm10

# 78
Честито Ани, чакането си струваше, нали!!! Успех в майчинството!

# 79
ani_4ohleva, честито и от мен Hug
aleeks, дано бързо минава времето при вас и няма повече проблеми Peace Hug

# 80
Kali 7,благодаря ти,дано.Надявам се днес като звънна да чуя,че е пристигнало писмото.Ако не тръгвам да си го търся сама. newsm61 #2gunfire

# 81
Мерси! И аз се надявам да стане по-бързо, вече нямам търпение да си я гушна пак  Hug

# 82

Страхотно!  ani_4ohleva, честито и от мен

Ето тук  http://sebepoznanie.com/psihologiq/wytreshenglas/ намерих нещо, което може и да ви хареса.
Най вече за хората на които им предстои вземане на важно решение.

Доста любопитно ми стана в последната точка за знаците, дали има мами който са забелязали нещо такова? Но това не е за тук и ако има интерес може да се пусне като тема.

Ние приехме като добър знак счупването на стъклена бутилка точно преди да излезем от дома ни за първата среща.

# 83
Каролайн, аз изобщо не обръщам внимание на знаците, дори и да ми избодат очите. Ние с моята дъщеря се видяхме за пръв път на 14.02, деня на влюбените, а съдебното решение влезе в сила на 08.08.08. Още повече, че тя си беше с име, което беше измежду моите варианти. Но, тогава изобщо не се осланях на тези неща, нито им придадох особено значение. Хората са различни, обаче, ако знаците ти носят вътрешна увереност, няма лошо, стига да знаех как да ги четеш правилно.  Laughing Аз не съм много веща в тази сфера.

# 84
И аз не наблягам на знаците, просто ми стана интересно за тях в предвид на това, че при нас просто така се случи с бутилката / изпуснах я/, даже в първия момент се ядосахме, защото вече бързахме за излизане а трябваше да събирам накрая и стъкла  ooooh!

# 85
Ето ме отново тук, изпълнена със радост.
Вчера дадохме съгласието си и задействахме процедурата по осиновяване.
Щастието ми е безгранично. Остава само да дочакаме прибирането в новата къща.
Анди е чудесно дете, голям завършек на целия вълнуващ ден беше неговият вик с тичане към нас - МАМИИИИИИИ.... когато си тъгвахме. Разскъса ми сърцето с това. Няма никога да го забравя този вик. Аз през цялото време не посмях да я изрека тази дума.
А то я извика от цяла си душичка, милото.

За всички вас   bouquet   Hug

# 86
karolain,
 Hug Hug Hug

# 87
  • на път
Ето ме отново тук, изпълнена със радост.
Вчера дадохме съгласието си и задействахме процедурата по осиновяване.
............

Гоооолямо честито МАМИ!!!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 88
  • Вън от пространство и време
Каролайн,

Много, много скоро да имаш възможност по цял ден да слушаш прекрасната песен "МАМИИИИ" у дома!  Praynig
 Hug Hug Hug

# 89
Каролайн, добре дошла при нас. Хайде, че като се вземете и поокопитите, ще трябва са се включите към Старозагорската групичка Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт