След първата среща с детенце

• 11 470
  • 134
  •   1
Отговори
# 120
imago много се радвам,когато някой се премести от "чакащите" в темичката "първа среща"!
Много е хубаво момченцето!Бъди сигурна! Ще е малко ревящо, но е добре да свикваш smile3514
Пиши ми моля те,колко време чакахте,имахте ли някакви изисквания,абе всичко през което сте преминали.
Много трудно стана у дома!Вероятно аз съм виновна, но моичкия вече не говори по"темичката"
Желая ти всичко безпроблемно!

# 121
Отново благодаря за милите ви думи!!
Tyulеn4e, желая ти по-малко чакане и по-бързо да се съберете всички у дома!!
Bonita, не мога да ти опиша всичко, през което сме минали, че няма да ми стигне деня  #Cussing out
Накратко, мога да кажа, че сме писали в изискванията си детето да е здраво, без изявени етничеки черти, на възраст 0-2г. Одобрени сме за кандидат-осиновители през август 2008. До този момент не са ни се обаждали за среща с детенце.
Защо е станало трудно у вас? Нещо не те разбирам?

# 122
Ами аз само за това говоря.Защо не се обаждат, направи нещо, размърдай се,все такива неща. А той толкова се страхува да прояви инициатива ! Ще се радвам да пишеш когато се върнеш! Сега не е време да те занимавам с неприятни неща!Нацелувай и някое друго бебче от мен!Дано пък то да се случи да е нашето!
Успех

# 123
Честито на всички нови мами и успех на кандидат-мамите  bouquet

Търпение за тези, които още очакват своето детенце. Скоро и при тях ще дойде радост! stork-boy stork-girl

# 124
  • София
Честито и от мен на всички мами! Не съм влизала тука от два дни и темата е просто наводнена от новите мами. Прекрасни новини, много се радвам за вас, момичета. Hug
Писала съм и друг път за покупките за дома, но ще напиша пак -  ние обикновено носехме памперси, винаги имат нужда от тях. От козметика също.

# 125
  • София
Ами аз само за това говоря.Защо не се обаждат, направи нещо, размърдай се,все такива неща. А той толкова се страхува да прояви инициатива ! Ще се радвам да пишеш когато се върнеш! Сега не е време да те занимавам с неприятни неща!Нацелувай и някое друго бебче от мен!Дано пък то да се случи да е нашето!
Успех
Бонита, извинявай че се намесвам, но не натоварвай излишно човека - какво може да направи?

# 126
Bonita, аз в едно нещо съм се убедила- с институциите колкото и да ходиш и да се тръшкаш, нещата не се случват по-бързо. Вдигат ти рамене с чувство, че са си свършили работата и толкова. Колкото до мъжа ти- всеки си знае, но моята тактика беше да го оставя да вземе сам решението. Моята роля беше неусетно да го направлявам в правилната посока  Laughing
Сещаш се, нали сме жени
Всичко ще се подреди, не се притеснявай!! Стискам ти палци!!

# 127
Имам новина, а още не зная каква е тя - но искам да ви споделя.
След толкова време чакане и аз имам покана за момиче.
Госпожицата е на 5г. Видях я на влизане в дома, преди да ми я покажат, случайно и странното беше че "се познахме". Аз си помислих е как може никой да не вземе през годините едно такова дете Simple Smile
Много съм притеснена, тъй като детето е със сериозен здравословен проблем,  но аз съм писала в молбата, че бих осиновила детенце с леко заболяване. Нейното май не е леко. Но дали от дългото чакане, дали наистина "ми трепна", а по-  странното е че на нея също, гледаше ме притеснено право в очите, но с толкова подкупвaща усмивка, че съм в транс.
Сега - права или не - не се притеснявам толкова от "напредналата и възраст", мисля че ще успея да и помогна да навакса. А и детето е много будно.
Близките ми ме уверяват, че първото ми чувство не ме е лъгало никога, да му повярвам.
Утре ще се опитам да се свържа с лекаря оперерал момиченцето- Това ми е въпроса към вас- Разбрах случайно къде и кой е опрериал детето, мислите ли че е коректно да отида направо при доктора, да му споделя каква бих могла да съм и дали той ще ми даде информация? - или ще ме отреже.
Много бих искала, това дете да е моята дъщеря,  но без тази допълнителна информация, ще ме е страх да не се надценя. За тези които не се сещат. Аз съм сама осиновител.
Стана объркано, дано ме разберете какво питам.
Разбира се ще съм благодарна и на мамите с по-големи осиновени дечица, ако пишат.

# 128

Утре ще се опитам да се свържа с лекаря оперерал момиченцето- Това ми е въпроса към вас- Разбрах случайно къде и кой е опрериал детето, мислите ли че е коректно да отида направо при доктора, да му споделя каква бих могла да съм и дали той ще ми даде информация? - или ще ме отреже.

Ети,
чисто интуитивна реакция: бих отишла при доктора. Най-много да те отреже. Да кажат тези с опит, но щом имаш покана, би трябвало официално да ти дадат инфото от дома, така че нищо нередно да не вьршиш.
Дано да сте се намерили с твоето детенце!  Hug

# 129
Ети, без да имам такъв опит, аз бих се свързала с доктора, щом имам такава възможност. Прави каквото ти е на сърцето- то знае най-добре! Успех!!!
иначе "маймуна" е права- социалните трябва да ти дадат пълна информация за здравословното и психическо състояние на детето.

# 130
Не ми се връща със задна дата, за коментари на социалните служби. На мен детето ми се предлага като излекувано, дори да не е на 100 % така, ако съм информирана поне ще зная с какво се захващам.

# 131
ами ще се срещна с лекаря, макар чак другата седмица. Но е факт, по телефона бяха мили и ми определиха час за разговор, след като им обясних ситуацията. май има синьо небе на хоризонта. Стискайте палци, ще ви държа в течение.

# 132
                                      Здравейте  на всички кандидат майки,

Аз съм кандидат осиновител от осем месеца.Смоят съпруг  с нетърпение очакваме предложение за дете.Благодарна съм, че го има този форум и ще се радвам, ако взаимно си помагаме в дългото чакане.Ще бъд щастлива, ако ми пишете

# 133
Добре дошла, INTERESNA!
С новата система нещата стават много по-бързо, така че дръжте на полусъединител! Стискаме палци!!!
Аз да се похваля, че малко ви поизоставих- ходихме вече два пъти да си видим детенцето! Влюбени сме в него, вече правим документи и се надяваме в началото на март той да си е у дома! Днес се престраших и започнах да пазарувам Simple Smile Боже, колко е хубаво!!

# 134
Здравейте милички и честито на новите мами .Ние с нашия малчо вече посвикнахме  и пакости колкото искаш .Той не играе с играчки много   и думички не знае но говори непрекъснато нещо .Не знам кога ще започне но  се надявам да е скоро но и много не яде .Пишете как е при вас  .  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт