След първата среща с детенце

• 11 482
  • 134
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТО  КАРИ   .Много щастие с малката .И ние от 06.01  си имаме един малак господинчо

# 106
Сали честит ви подарък за новата година,нека малкия и същевременно най-важният член на вашето семейство ви носи много радост.И нека поводите за усмивки са повече!Кари и на теб честита принцеска!Търпение се иска сега докато си дойде у дома!Всичко ще бъде ок щом сте се намерили!  bouquet Simple Smile

# 107
  • на път
...... И ние от 06.01  си имаме един малак господинчо

sali, честито и на теб   bouquet! Нищо не разказваш ....

# 108
И от мен гоооолямо ЧЕСТИТО  за Кари и Сали!   bouquet
Много радост и по-малко сълзи вече Кари! Бърза адаптация и на трима ви! Hug

# 109
Честито на Кари и Сали! Нека и аз да се похваля, че чакаме дата за делото на мъничката ни принцеска   ylinfant newsm03

# 110
ах, че е хубаво при вас! идвам от темата на чакащите, тъй като и на нас ни се обадиха в петък, че момченце ни чака в понеделник за първа среща! в петък имах рожден ден и това беше най-хубавия подарък, който някой ми е поднасял! беше много смешно, понеже обаждането ме завари да пазара, докато купувах зеленчуци за вечерята Simple Smile крещях по улиците, плаках, хората какво ли са си помислили... луда жена Simple Smile
сега не ме свърта, чакам да дойде утрешната сутрин, за да тръгнем към него... дано това да е нашето детенце! след това чакане година и половина душа не му остава на човек...
изведнъж се оказа, че изобщо не сме подготвени- нито психически, нито практически! нямаме име! къде ще слагаме леглото? какво ще правим с котката? на мен ми предстои операция от киста... но ако това се окаже нашето момче, вярвам, че всичко ще се подреди някакси. стистайте ми палци, ще пиша в сряда  Hug

# 111
  • Вън от пространство и време
Imago, ха честито ти обаждане и дано това е вашето детенце!  Praynig

Ако е така вярвам че бързо ще решите всички текущи проблеми. Колкото до котката - няма нужда нищо да я правите. Само й бийте всички ваксини и й давайте профилактичните хапчета за паразити. Нашият сиамец геройски устоя на атаките на два дзвера последователно и сега се радва на достойни старини.

Стискам палци за срещата утре и пиши, че тука сме много любопитни!  Hug

# 112
Благодаря ти, Gankata!   bouquet
Ха, каква добра идея да идем с котьо на лекар! Той вече е на възраст и е доста чист домашен котак, но наистина е добре да се консултираме със специлист!
Ще пиша чак в сряда, понеже детето е в провинцията и сигурно ще останем да спим там, за да го видим и на следващия ден.
Изобщо не съм наясно с административните детайли, но сигурно от областния град всичко ще ни обяснят. newsm78

# 113
  • София
   Честито и много радост и любов с новото човече ви пожелавам! Дано сте се намерили!
Честито и на всички, които вече срещнаха своите дечица! baloni

# 114
благодаря и на теб, katri!
я да ви питам, какво занесохте на бебчо за първата среща? дрешка или играчка?

# 115
imago, дано това да е вашето детенце! Стискам палци и аз! Hug
За срещата вземи памперси - полезно и практично и някаква играчка - за да го забавлявате. Не пишеш колко голямо е детенцето, но плюшена играчка или нещо за дрънкане обикновено ги впечатлява. А може и малка топчица...
Ние оставихме една играчка в Дома при малката, а плюшеното меченце, с което си игра на първата среща си взехме обратно за да си го гушкам аз по дългия път обратно до къщи(инфалтилна работа, но ужасно имах нужда от това след като върнах бебето в ръцете на лелката, а моите останаха празни  Embarassed). На следващите срещи носихме пак мечо и други неща разбира се....

# 116
Едно голямо ЧЕСТИТО и от мен Imago,

Дано сте се чакали точно с това детенце!  Praynig

На първа среща ние занесохме играчка и плодове, може и памперси.
Обувки и дрешки не е желателно, понеже са на обща пералня и не се знае после в коя групичка и при кого ще попаднат
тези неща. Ако държите да са само за него няма как да стане.
Когато се приберете с него ще му вземете всичко необходимо, сега не мислете за специални подаръци.

Ще чакаме с нетърпение новините след срещата.

# 117
младежът е 4-месечен, забравих да уточня преди.
купихме една гризалка, шареничка, дано да му хареса.  Thinking
като видим на място от какво има реална нужда ще донапазаруваме, само всичко да мине ок.
ох, хайде да свършва днес...
много ви благодаря за подкрепата!! пак ще пиша

# 118
  • на път
............ какво занесохте на бебчо за първата среща? дрешка или играчка?

imagoPraynig Дано това е вашето детенце! Стискам палци и се моля от сърце!

Що се отнася до носенето на нещо ... памперсите са винаги полезни. Имам чувството, че във всеки дом е различно. При първото ни осиновяване играчките които носехме всеки път оставаха за дома (за наша радост), но вторият път психоложката ни ги даваше старателно обратно за да свързвало детенце нашето идване с тях.

Първият път можехме да ходим само през седмицата и то желателно преди обяд около 10-11. Вторият път ни даваха да ходим гогато на нас ни е удобно и се съобразяваха с нас (сигурно защото идвахме от далеч), стояхме по колкото си искаме (дори по цял ден с малки паузи), а Марти го пускаха и при другите дечица.

В първия дом (който беше симпатичен) най-неприятното място беше стаята за срещи с осиновителите (дори се опитахме да допринесем с нещичко за по-ведрия и вид). Във втория дом беше уютно и симпатично място.

Каквото и да занесете все ще е от полза.
В единия дом директорката се оплакваше много от недостиг на какво ли не, а във втория ни казаха, че всичко си имат .. само мами и татковци нямат за децата ...
Предполагам, че е и въпрос на отношение на общината и ... хората наоколо.

# 119
Zdraveite i na nas se obadiha predi Koleda  neznaeh kade se namiram ot shtastie ysmihvah se na vsi4ki ,predi Nova godina posetih nashrto dete i oshte shtom me pogledna ysetih 4e e moeto ,po nai barziat na4in izkarahme vsi4ki dokumenti i sega o4akvame s netarpenie datata na deloto Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт