Забравен тампон

• 29 162
  • 85
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Преди няколко месеца моя позната ми сподели същото, вадиха й го в спешен кабинет, явно не е единствената  Joy
Мъжът й е с нормални размери (по нейни думи).

# 62
Момичета,честно да ви кажа,не знам защо се държите толкова подигравателно с някой,който си е задал някакъв въпрос,защото има еди какъв си проблем.Ако на вас ви се струва тъпо,трябва ли да го направите още по-тъпо?Вярно,че е глупаво да си забравиш тампона не знам си колко време,но на момичето се е случило и просто иска съвет,а вие го обърнахте на колко е дълъг х*я на мъжа й,защо посещава психиатър и т.н. бла бла бла. Shocked

# 63

По повод строежа на женскоте полови органи:http://www.puls.bg/resize_image/450/450/Pic_for_articles/fem_section.jpg

# 64
   Тази тема определено стана култова.
   А нещата  са толкова прозаични.
   Първо- момичето написа, че не е била в цикъл, а е очаквала да и дойде.
   Второ- трябвало е да излезе и го е сложила за всеки случай.
   Трето- при това си излизане  е преживяла някакъв импулсивен непланиран секс, при който е нямало как, предполагам, да си вади тампона.
   Задала си въпросчето и какво толкова, направиха я някои на най-голямата пляса, а ситуацията предполагам е била съвсем различна от такава, предполагаща поведение на пляса.

# 65
А какво означава "пляса"?
Питам, за да си съставя мнение е ли или не е авторката на темата "пляса".  Thinking
И, понеже виждам, че изобилстваш от свободно време, но не и от идеи как да помогнеш в този заплетен казус, вземи прочети творчеството на авторката. И в архивите има, не е като да няма какво да се чете.
После пак може да споделиш впечатления относно феномена "пляса", каквото и да означава това.  Peace

# 66
Аз страшно искрено се забавлявах  Crazy Просто денят ми започна със смях ...
И наистина не мога да си представя как е станала тая работа със секса , че и с тампон ... ама явно може .
И аз чакам да науча новата дума "пляса" какво значи  Wink

# 67
  • Mediterraneo
Затова обичам толкова форума- винаги има какво ново да науча. Като филолог ми е крайно интересно и необходимо да разбера значението на пляса  Mr. Green Звучи ми като женската на заплес Joy

# 68
Според мен думата е от руски произход. Нещо като бляд? newsm78 Joy

# 69
Затова обичам толкова форума- винаги има какво ново да науча. Като филолог ми е крайно интересно и необходимо да разбера значението на пляса  Mr. Green Звучи ми като женската на заплес Joy
Да,точно това и е значението. Laughing

# 70
А какво означава "пляса"?
Питам, за да си съставя мнение е ли или не е авторката на темата "пляса".  Thinking
И, понеже виждам, че изобилстваш от свободно време, но не и от идеи как да помогнеш в този заплетен казус, вземи прочети творчеството на авторката. И в архивите има, не е като да няма какво да се чете.
После пак може да споделиш впечатления относно феномена "пляса", каквото и да означава това.  Peace
    А бе, мацка,  ти да не си се юрнала да даваш идеи за казус, който вече е отдавна решен, не четеш ли?
  Аз, в случаите на свободно време обогатявам речниковия запас на такива като тебе, не се заяждам с никой....просто съм един миролюбив съфорумец.
      Ето ти един автор с множество литературни награди, употребил "феномена пляса" в това си произведение.
http://crosspoint.mediabg.eu/?p=3197
     Айде, със здраве и повече усмивки.....чашата е наполовина пълна, а не празна...нали! Laughing

п.п. Няма да се повтарям с обяснения за значението на думата "пляса". По-горе вече са го направили.

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 22:33 от MMH

# 71
  Аз, в случаите на свободно време обогатявам речниковия запас на такива като тебе, не се заяждам с никой....просто съм един миролюбив съфорумец.

Благодаря много за което. Много обичам да ми обогатяват речника.    Peace
Жалко, че "авторката" (имам основания да подозирам, че под този ник пише мъж) не можа да ми помогне в това отношение - всички вулгаризми, които ми изсипа на ЛС, вече ги знаех и то от доста отдавна. Беден речник, май?  Thinking

# 72
  • Видин
Много се смях, ама то май даже не е смешно  Tired ooooh! Thinking

# 73
Жено, не ти трябва гинеколог , а психиатър Peace
Добре че не използваш превръзки с крилца  Joy

Тя си има жената  Simple Smile

# 74
   Не можах да се стърпя да не предложа една невероятна идея за вадене на забравен тампон. Дано не се приеме на сериозно.
   Просто вижте:
   http://w.vbox7.com/play:63730c1d&al=1&vid=

Общи условия

Активация на акаунт