Има ли някоя бъдеща мама на близнаци?

• 33 216
  • 333
  •   1
Отговори
# 105
Жана, ами аз сравнително от скоро ги имам тези оплаквания и не съм толкова зле колкото описваш ти ( слава богу ). Но аз пък имам силнички болки в ставите на ръцете  -  сутрин особено не мога да си сгъна пръстите от болка и от подуването #Crazy. Засега нищо не правя, освен че гледам да не стоя дълго време на крак и като седна си вдигам краката на табуретка или нещо такова (да не висят надолу). Като ходя сега на преглед във вторник ще питам, но мисля че Мишленце е права и ще ми назначат изследвания за албумин. Но това ще стане след празниците, предполагам. Намали солта в храната до минимум - това съм чувала като съвет
Чао за сега и ВЕСЕЛА КОЛЕДА !!! на всички Two Hearts

# 106
Весела Коледа и от мен  bouquet
И догодина здрави и гушкави бебоци на всички майчета baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 107
Честита коледа!!!

Утре съм на лекар,ще я видим тази работа с отоците,сутрин е малко по добре но после,става пак същата картинка,вече четири дни.Изследвания си правих преди Коледа резултатите ще излязат утре.

# 108
момичета, мерете си и кръвното! от личен опит- с отоците шега не бива

# 109
И аз съм на доктор в четвърткък и мисля пак да пусна една урина да го видя албумина има ли го или не newsm78
Това ще ми е последния преглед и после направо на операционната ще се гледаме с докторката #Crazy остават ми още само 2 седмички и 1 ден Shocked
Дано поне мине нова година, та да влезна в деветия месец и да съм спокойна вече Praynig
Ама напоследък така шават, че ми се струват подозрителни тези звуци, които излизат от корема ми. От снощи усещам едно като къркорене в корема ми, но не е от стомаха със сигурност. Ще ми се смеете, ама е като да пръцнеш под вода. Дали припръдват или това е от местенето Embarassed newsm78 Извинявам се за въпроса,ама за такова нещо не съм чувала досега. \страх ме е да не би нещо да се отлепя плацентата Sick

# 110
Мишленце незнам какво да ти кажа,не съм чувала за такива неща.
Моите отоци били нормални каза доктора,нямам кръвно,кръвта и урината ми са в норма,изследванията са добри,трябвало да лежа повечко,ами щом трябва.
Имала съм малко недостиг на желязо и ми изписаха желязо на таблетки и това е.След две седмици пак на доктор,до тогава храна и почивка.Няма да набивам крак на новогодишното хоро,ама и без мен ще мине Mr. Green

# 111
Здравейте мамчета!Появих се след дълго отсъствие, но бях в болница с отлепване на плацентата цял месец. Но сега сме добре и си почивам вкъщи. Моите близнета ще са момчета в крайна сметка.  Дано повече нямаме проблеми. Много поздрави и целувки на всички и весело изкарване на Нова година. При първа възможност пак ще пиша, защото нямам още интеренет вкъщи. До скоро! Hug

# 112
Привет на всички мамчета Simple Smile
Мишленце, няма какво да им се притесняваш - то не ти остана време за притеснения вече Laughing Най-много да ги докараш бебета на 2006 година, ако избързат малко newsm10 Желая ти всичко да мине леко и без усложнения, а после ще разказваш, нали? Колко килограма качи до сега?
Жане, като гледам всички ще пропуснем новогодишното хоро smile3506 за съжаление, но...какво да се прави? Аз явно изглеждам доста едричка вече, защото като срещна познати на улицата, всеки предполага че едва ли не тези дни ще раждам hahaha Като им кажа,  че термина ми е в края на март всички придобиват това изражение Shocked. Голям майтап Laughing
Наде, радвам се, че вече сте добре. Весела Нова Година и на вас и да се пазите много Hug

# 113
Здравейте милими "двойни" мами, аз не очаквам близнаци но моя братовчедка очаква в края на април и аз много се вълнувам, когато разбрах че ще си има близнаци цяла нощ неможах да заспя от вълнение, толкова бях щастлива, засега прогнозата е момче и момиче, иначе със сигурност са двуяйчни Simple Smile. Казах и за форума и за вас, така че може да се включи и тя, но няма интернет в къщи, така че сигурно ще се включи от клуб и няма да е толкова активна форумка Simple Smile

Бъдете здрави и щастливи и си родете прекрасни близначета Simple Smile Аз ще ви чета честичко, защото немога да спра да се вънувам Simple Smile

# 114
Е честита ви двойна радост,леко бременене и здрави бебета.
Полита аз съм +20 кг вече но не ми личат,корема ми е нормален и на който да кажа че чакам две бебета ме пита къде ги нося  newsm78.Може би защото съм доста висока,то има още време да раста де,ама от самото начало на бременноста все ме питат къде ми е корема  Mr. Green Твоите бебоци по колко станаха ходила ли си на лекар имат ли вече килограм?

# 115
Ами аз бях сега на 27.12 на преглед. Качила съм 14кг , а за бебетата казаха, че са към 1кг, но това май си го изчисляват по някакви таблици newsm78 - не съм много сигурна. Има ли начин за измерване на точното тегло? Аз по принцип съм с по-тесен кокал, никога не съм била едра и корема ми изглежда наистина огромен на този фон Laughing Моя приятелка, която роди наскоро изглеждаше така чак в 9 месец. Вярно че беше едно бебе, но все пак аз имам още доста време до раждането. Само да не стана и аз като жената от темичката за най-тежките близнаци Mr. Green, прочете ли я?

# 116
Не къде е тази темичка?
И моите казаха че са по 1кг.Мисля че няма точен метод за теглене винаги са +-
те мерят нещо и го качват в някаква таблица и от там казват колко тежи бебето,но доколкото знам колкото по голям месец си толкова неточни са резултатите.

# 117
# 118
Привет на всички мамчета Simple Smile
Мишленце, няма какво да им се притесняваш - то не ти остана време за притеснения вече Laughing Най-много да ги докараш бебета на 2006 година, ако избързат малко newsm10 Желая ти всичко да мине леко и без усложнения, а после ще разказваш, нали? Колко килограма качи до сега?

Първо ЧНГ на всички! Желая ви по 2-3 хубави и здрави бебочета и леко раждане!

Иначе сте прави, то не остана време, другата седмица в сряда е нашият ден. За късмет нямам албумин, само досадните гъби, които трябва да лекувам тази седмица #Crazy
Бебета на 2006 не успях да ги докарам и слава Богу, че в болница по празниците не ми се виси Laughing
Благодаря за пожеланията, а за килцата до сега 17 съм ги навъртяла, ама доки каза, че минимум 8 ще отпаднат с раждането, дано бързо да ги сваля, че вече ми се ходи по магазините Rolling Eyes

# 119
Да ви е честита новата 2006 година smile3503
Желая ви най-вече много здраве и любов, а другото ще си го напазаруваме, както се казва. И дано всички да се сдобием с по две сладки и здрави бебчета newsm30 newsm30
Мишленце ти си направо герой с тези килца! Ние със Жането като гледам как вървим ще ударим по +25 Mr. Green, но пък за тези newsm32 newsm32 си заслужава
На нас ни казаха, че като ходим другата седмица на преглед ще ни правят някакъв запис на бебетата  newsm78 - май че е нещо като ЕКГ на бебоците. На вас правиха ли ви такова нещо?

Общи условия

Активация на акаунт