Има ли някоя бъдеща мама на близнаци?

• 33 218
  • 333
  •   1
Отговори
# 120
Ами да ти кажа незнам какво точно е това дето го казваш,звучи ми като кардиограма newsm78 на нас ни правят нещо такова всеки път като ходм на видеозон записват тоновете на сърцето и ги изкарват на кардиограма,незнам в БГ как е newsm78

# 121
на разговорен език се казва "запис", отчитат се подробно сърдечната дейност на бебоците и маточната активност.

# 122
Здравейте мили бъдещи двойни мамчета , казвам се Милена и през март очаквам да родя моите съкровища , които по всяка вероятност са момчета разнояйчни , в момента съм 26 г.с  bouquet
тука ли сте момичета

# 123
Здравейте мили бъдещи двойни мамчета , казвам се Милена и през март очаквам да родя моите съкровища , които по всяка вероятност са момчета разнояйчни , в момента съм 26 г.с  bouquet
тука ли сте момичета
Добре дошла, желая ти леко бременеене и живи и здрави бебчета Wink

# 124
Здравейте мили мамчета!
И аз съм бременна с близнаци-9-та седмица съм. Правих ин-витро и от първия път стана чудото-чаках 6 години... Много съм щастлива, макар че не ми е добре-гади ме се по цял ден, повръщам и сутрин и вечер, но нищо не може да се направи. Само се моля бебетата да са добре и да карам по-лека бременност...
Желая ви много здраве и лека бременност Wink

# 125
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА ОТДАВНА НЕ СЪМ ВИ ПИСАЛА ЗА КОЕТО СЕ ИЗВИНЯВАМ.АЗ И МОИТЕ БЕБЕТА ЗА СЕГА СМЕ МНОГО ДОБРЕ ПОНЕ АЗ ТАКА СЕ ЧУВСТВАМ А СМЯТАМ ЧЕ ЩОМ АЗ СЪМ ДОБРЕ ЗНАЧИ И ТЕ СА ДОБРЕ.В ЧЕТВЪРТЪК СМЕ НА ДОКИ ДА ВИДИМ КОЛКО СМЕ ПОРАСНАЛИ.ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ ВЕЧЕ МЪРДАМЕ newsm68  newsm30 newsm30

# 126
Здравейте, мили мамчета!
Дойде и моят ред да се запиша като бъдеща майка на близнаци Grinning
Минахме успешно първите 12 седмици и сега започваме да растем. За сега знам само, че са двуяйчни , но още не е ясно дали са разнополови или не са. Това е за сега, когато имам повече информация ше пиша.

Последна редакция: вт, 10 яну 2006, 21:04 от Dreamy_world

# 127
Здравейте на всички!
Много се вълнувам!Утре ще си вземам малките принцески и ще се побъркам от притеснение!Вече са пораснали!Аз все си мисля че нещо забравям!

# 128
браво Брит!!! Вие доста време откарахте в кувьозите!
 Честито!

# 129
Честито Брит,
Колко пораснахте?Те верно постояха доста в кувиоз милите.

# 130
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,НИЕ КАКТО ВИ КАЗАХ ХОДИХМЕ НА ДОКИ НА 12  ЯНУАРИ,ДОКИ КАЗАЕ СМЕ ПОРАСНАЛИ И ВСИЧКО Е НАРЕД ВЕЧЕ СМЕ В 18 СЕДМИЦА-БАВНО НО СЛАВНО РАСТЕМ:))ИЗПИСАХА МИ МАГНЕРИЧ НА НЯКОЙ ДА Е ПИЛ МАГНЕЗИЙ?ДАЛИ ТОВА Е НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО?БРИТ МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС КОЛКО СА ПОРАСНАЛИ МАЛКИТЕ?ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ ВАС  love001  love001

# 131
Здравейте момичета,
вече съм с моите бебета.Престояха в кувьоз два месеца без пет дни.Всъщност до времето когато трябваше да родя.Пораснали са до 2.600 кг.Едната май е по кротка от другата ако мога от една вечер да направя заключение.Иначе през деня са общо взето спокойни и спинкат.Храниме се 7 пъти.Не ми е много ясно как да ги третирам, като двумесечни или като току що родени.Май ще трябва да започвам със сокчетата.Иска ми се да ги иизведа навън но е доста студено.
Мамчета кажете ми тук някъде в сайта има ли нещо като таблица в кай месец колко и какво трябва да ядат?

# 132
Брит, изчакай да се достигнат коригираната възраст за захранване, рано ви е още. Мое мнение.
А за храненето-на 2,5-3ч, з-то сте недоносени по 1/5 или 1/6 от теглото за 24ч разделени на 6-7 хранения.
Педиатърът ви да ти обясни по-точно, може да има друго виждане.

# 133
честито BRIT  Hug
и на мен ми се вижда рано zа сокчета  newsm78 аz ще ги почвам след 2 месеца

# 134
Здравейте момичета,
вече съм с моите бебета.Престояха в кувьоз два месеца без пет дни.Всъщност до времето когато трябваше да родя.Пораснали са до 2.600 кг.Едната май е по кротка от другата ако мога от една вечер да направя заключение.Иначе през деня са общо взето спокойни и спинкат.Храниме се 7 пъти.Не ми е много ясно как да ги третирам, като двумесечни или като току що родени.Май ще трябва да започвам със сокчетата.Иска ми се да ги иизведа навън но е доста студено.
Мамчета кажете ми тук някъде в сайта има ли нещо като таблица в кай месец колко и какво трябва да ядат?

Честити мъници у дома!
2600гр си още много крехко бебе, моите толкова се родиха.
Много ги пази, отначало ги гледай като новородени, поне докато им свикнеш и започнеш да се ориентираш.
Не бързай с никакви сокчета, сокчетата са стара изтъркана песен само на родните ни педиатри, които нищо не са прочели в последните 15 години.
Ето тук можеш да четеш за захранването изобщо и за соковете в частност (които са част от схемата на захранване):
http://karmene.greatnow.com/zahranvane.html
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7681
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22547.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18199

За излизането - не знам как е при теб времето, но дори е да е много топло - първите 1-2 дни по няколко минути на балкона, после увеличамаш на 5, 10, 15 и тн. и после се разхождате добре опаковани на спокойствие по повече време.
Много радости!

Общи условия

Активация на акаунт