Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 702
  • 223
  •   1
Отговори
# 15
Акото няма как да ме дразни.Дразни ме манталитета на кучкарите.Никъде по света не може да се види такова наторяване освен тук в България.А хората са си направили труда да наслагат кошове с пликчета специално за изпражненията които оставят домашните любимци.Но както казах вече,това е селски манталитет.И особено когато върши работа покрай някоя детска площадка,а собственика стои и му се радва..........нямам думи fight

# 16
Авторката на темата да не живее в Лозенец?
Навсякъде в столицата е минирано, ама като в Лозенец..........

Пред блока имаме градинка с трева, цветя и храсти.
Слязох един ден да подрежа храстите и тревата. Много бързо се отказах. Погледната отблизо градинката беше кучешка тоалетна.

# 17
  • София
Дразнят ме и съм отвратена и от акитата, и от собствениците им.Независимо,че гледам къде вървя,особено в последно време с количката минавам през акита и миенето после е ужасно,само ми се свива стомаха да повръщам. Close
Като си представя,че впоследствие тези акита стават на прах,който полепва навсякъде по нас,направо  SickДобре,че прането ми е на закрито.Винаги съм се ужасявала като видя изпрани дрехи и вятъра да носи и навява всичките боклуци,т.е. и плюс бившите акита.

# 18
Да  направо  се побърквам.Все се карам  с хора ,който си водат кучетата пред нашия вход.

# 19
Да  направо  се побърквам.Все се карам  с хора ,който си водат кучетата пред нашия вход.

А какво е обяснението, което чувате, когато се карате с тях? Има ли полза?

# 20
  • Талант на 2012,2013 г.
Ужасно много ме дразни. Защо изобщо трябва да правим сравнения със село? Знаете ли , че сега там е много по-чисто дори при хората, които гледат животни? Защото те им почистват. Тук  точно сега след като се стопи снега, който беше поприкрил нещата навсякъде лъснаха л.....а. Човек няма къде да стъпи. А ако се опиташ да направиш забележка на някоя от тези ,която вместо да отгледа дете влачи куче и му вика"маме" тя е готова да ти издере очите.Няма оправия, няма... smile3514

# 21
Да много ме дразни,най вече когато цялата детска площадка е в кучешки л....Сега когато заваля сняг стана страшно.Цялата градинка беше жьлта ,няма бяло място  да си вземеш сняг.Иначе когато не вали не се вижда какво е.Аз лично сьм виждала само едно детенце ,което разхожда куче и после си сьбира в торбичка акето.Правила сьм забележка на един мьж, който ме направи на две стотинки .Вече ме е страх да говоря ,защото може да пострадам.

# 22
Дразни ме, не е приятно.Но не мога да си обясня защо повечето хора се дразнят само от  "творенията" на домашните кучета, но  е и от тези, на  уличните.

# 23
Дразни ме, не е приятно.Но не мога да си обясня защо повечето хора се дразнят само от  "творенията" на домашните кучета, но  е и от тези, на  уличните.

Ами защото домашните кучета са отговорност на стопаните си. Колко  му коства да си почисти след кучето? Нищо няма да му стане. На Запад за такова нещо не само че глобяват, но могат и да ти вземат домашния любимец, което си е правилно. Като не можеш да почистваш след него, някой друг ще го прави.

# 24
Да, така е, но пък уличните кучета са отговорност на съответната община.И едва ли някъде по света са по-толерантни към уличните. Друг е въпросът, че за мен е абсурд да разпозная кое  е от улично куче, кое- от домашно, но  все против домашните чувам да се роптае.

# 25
Да дразнят ме много. #Cussing out

# 26
  • София
Да, така е, но пък уличните кучета са отговорност на съответната община.И едва ли някъде по света са по-толерантни към уличните. Друг е въпросът, че за мен е абсурд да разпозная кое  е от улично куче, кое- от домашно, но  все против домашните чувам да се роптае.

На тротоар ли е, значи е домашно. Уличните гледат да го правят на по-закътано.

# 27
Дразнят ме да, ама нямам и намарение да тръгна да ги чистя от улиците.

# 28
Дразни ме и то много . Просто е някакъв ужас - лайна и боклуци навсякъде  ooooh!
Имам куче , имам и дете . Разбира се , че почиствам след кучето ...
но наистина не знам какво да правим с бездомните кучета  Rolling Eyes Както и с боклуците оставени от хората ...

# 29
Не ме дразнят толкова, колкото памперсите и презервативите под прозореца ми.
Пред обекта, в който работя, един ден се отвори вратата на спряла кола и леко, технично се изхвърли памперса на бебето до бордюра, който току що грижовната майка беше сменила. Незнам кое е по-лошо - памперса или кучешкото лайно в центъра на града.

Общи условия

Активация на акаунт