Отговори
# 690
Мама ЛОРЪН
 Зравейте,момичета.Преди малко гледах филма FOOD MATTERS ами то кво излезна че,с тия терапии не се лекуваме а си вредим в дългосрочен план.Хубаво съветват ама трудно за реализация то всичко е изкуствено и внос от майната си.
 АЛИСА непия никакви билки доФторката ми даде "благотворително" МАОЛО по 1 на ден.Ако знаеш нещо ефикасно сподели.СИС мила голямо тенкю за подкрепата ама резултатите ми са ле ле мале левкоцити 1,8 и с голямата инжекция боц #Crazy
 ПЯСЪЧЕ още не съм съкратена офиц.шефката ми го подхвърли "за мое добро"било.Аз казвам като са ми махнали цицата ръце, крака и глава са ми на мястото с тях се работи нали newsm78 tooth newsm10.
 ХУЛИ,как си? Почиваш ли,как стоят нещата с пътуването на ВИКИ?
 Лека вечер.БОГ С ВАС. Hug Hug Hug Grinning

# 691
  • София
Няма да ви чета девойки, щото съм доста уморена  ooooh!
С този си пост отговорих и на мама Лорън.
Вики е добре, нещата вървят бавно, дано скоро да се уреди пътуването.
Както някои от вас знаят, продаваме имот с тази цел.
Трикси, и аз нямам две цици, нямам и яйца, нарисувана съм като картина , както обичам да казвам - като коледна елха съм, но какво от това!
Минала съм три вида химии - и съм жива !
Мърдам бе Grinning радвам се на живота, помагам на децата си морално и материално.
Какво повече му е нужно на човек, за да е щастлив  Peace

# 692
  • В царството на игрите:)
Здравейте момичета, и аз минавам само да ви кажа здрасти  и лека нощ. Искам и да ви споделя, че тази вечер ни бяха на гости много близки наши пирятели и за първи път откакто съм диагностицирана, по време на вечерята не стана нито веднъж дума за болест и по конкретно за моята. Осъзнах го когато ги изпратих.  Rolling Eyes Това сигурно е хубав знак, а ? newsm78
Може би и душата ми започва да оздравява или не трябва да се отпускам... newsm12
Обичам ви!!!

# 693
  • у нас - на брега на морето
Миленче, дано да оздравява душата! Hug Що се отнася до отпускането, ти не си такъв човек, даже си с прекалено изострени сетива. А и тук в темата винаги има кой да ни подсети за това, което трябва да се прави.

# 694
    Не смея да се отпускам.Дори имам някакво объркване ,като стане въпрос за болестта.Не знам какво да кажа- "Аз бях болна от рак" или "Аз съм болна от рак"?! Сякаш се страхувам, че ако оставя всичко в миналото ,ще дръпна дявола за опашката.При вас как е  Thinking
   Снощи се видяхме с една двойка, която виждаме веднъж годишно.Реагираха на новата ми визия с - Оооо, кога се подстрига ?! - не знаеха значи.Какво казвате в такива случаи?!Тягаво ми е да обяснявам истината , а пък ми е тъпо да си измислям версии.
     Имаме много сняг , много е красиво!Ставайте поспаланки  Mr. Green, проспахте кафето!!!

# 695
Кана щеше да споделя нещо по въпроса, но си замълча  smile3505.Алиса пък май каза, че в Италия операцията била безплатна, значи има практика по проблема.Мен лично ме е страх да се подлагам и на такава операция, ама знае ли човек...Малко инфо няма да е от вреда.

Приятна събота и неделя ви желая  bye

Любов моя,  Hug Hug Hug Кана си мълчи, 'щото нЕма инфо - през април ми е консултацията с пластиния хирург и тогава ще ви споделя и на вас. Wink
А за безплатната операция - в белите държави реконструкцията вследствие мастектомия не се води козметично разкрасяване и се поема от здравната каса, т.е. да, безплатна е, но за гражданите с осигуровки в дадената страна (в случая ние не сме от тях Sad )

Но какво пък, да сме живи и здрави, парички ще се намерят, нал' тъй?  Heart Eyes

Как сте иначе? Липсвате ми и ви обичам!

Сисано, и аз тая жена за помагане у дома знаеш ли от кога я търся...ма много скъпо, дали да не сменя мъжа?  newsm78
 Joy Joy Joy

# 696
Мама Лорън, никой няма право да те съкращава! Кажи го на твоята шефка, ако не знае, да прочете тук-там...
Хули, успех и кураж на твоята внучка! Ще стискаме палци и ще се молим за най-доброто!  newsm10 newsm17  love001

# 697
Добър ви ден от Мама ЛОРЪН.
 Нещо липсвате момичета много почивате или много работите.
 Искам да ви почерпя разбира се виртоално за ЧРД за моя "голям" син newsm38 Wine Glass.
 Скромно ама от сърце.Днес е местни заговезни и почват великите пости който може.
 Откраднох малко почивка отивам да довърша приготовленията за купона. Hug Hug  love001

# 698
Мамо Лорън, да ти е живо и здраво момчето! Да ви обича и да ви радва!  bouquet

# 699
Trixyy!аз май съм писала,седмица след операцията са й сложили някакъв експандер(въобще не си представям какво е това чудо)  и после веднъж на седмицата тя ходеше в болницата да й го НАДУВАТ по-малко,за да стигне до размера на нормалния й бюст(добре,че нейния е малък),казвала,че после 2-3 дена боли.Сега след като направи лъчетерапията,докторът е казал,че трябва малко да се смали това чудо,след това ще прави реконструкцията(живот и здраве!).Прави се наистина безплатно.Как точно става,ще ви разкажа като разбера нещо по-подробно.А след това се прави и зърното,тя е чела там във форума,че за това се влиза сутринта в болницата и вечерта се излиза.Очаквам дъщеря ми след лъчевата да дойде в София,та като видя това чудо експандер,ще ви кажа как изглежда.И това се носи в специален сутиен,само това знам.
Май ми хареса и това там,че след химията тя има време почти месец да се възстанови преди да започне следващата терапия,те май не предпочитат да правят агресивна терапия.Само тя се ослушва да почне да пие вече тамоксифен или малко още да изчака,кажете си мнението,моля!а след лъчето ще почне и херцептина.
Лорън,щерка ми пие всеки ден:чай от коприва,черен чай,зелен чай-това е задължително.После пие мумие,което тук почти не се знае;хапчета от чесън,но не Натанал,той все още не може да стигне до нея,а много по-евтини обикновени хапчета от чесън.И само с това успяла да направи 2 вливки при нормални кръвни резултати,а след това почнала да пие и Хитозан и Цинк,китайски.Слава на Бога,не е повръщала нито веднъж,но разбира се й се гадеше зверски.Прави си сок от цвекло и моркови,но не всеки ден,понякога и пропуска и пие червено вино.Старае се да яде повече плодове и зеленчуци.Да знаеш,че КИСЕЛОТО зеле е много по-полезно в случая от прясното,можеш да ядеш от него повече.
Май всичко написах,ако се сетя за още нещо,ще пиша.
Пясък!естествено трябва да казваш :"БЯХ болна от рак!"гледа ли вчера по Нова за най-добрата майка и дъщеря й,която БЕШЕ болна от рак.Само в минало време говори!!!
 Дано всички тук да забравяме по-скоро за тази гадост!!!
Пожелавам на всички здраве и спокойствие у дома!

# 700
Лорънычестит рожден ден на "големия" син!да те радва още много-много години!на колко години стана днес?

# 701
Да е жив и здрав момъкът на майката на Лорън! Да си жива и здрава и ти, внуци да гледаш! newsm59

На Вики - много късмет!   love001

Кана, нали знаеш, че и аз тА любя,тача и милея! Прасунгерчо много ми липсва!  Hug Hug Hug

Алиса, айде ще чакаме инфо.Относно Тамоксифена, момичетата тук във форума ми препоръчаха да започна Нолвадекс, защото е по-пречистен.Ама то и на неговата листовка пише какви ли не страхотии.

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 16:06 от Trixyy

# 702
 newsm59 bdbaloni за сина на Мама  Лорън! Цялото семейство да сте живи и здрави!

# 703
  Здравейте, Момичета!Пиша на бързо от работа да ви поздравя и да пожелая на рожденника много здраве и късмет- за него и за цялото семейство!  party023  Gift happy bd
   На останалите им желая хубави вечерни емоции! 1dating Kissing Heart

# 704
Trixyy !аз пък съм чела,че това е едно и също и зависи от производителя. И така й е казал доктора,не мисля,че може да иска друго,но ще й кажа.И аз съм чела страхотни гадости за това лекарство,та затова мислиме,да живне малко или да почва веднага да пие,док. е казал да почва.Значи и ти сега ще почваш?

Общи условия

Активация на акаунт