Отговори
# 90
Сиско, само гледай душо, да не те заподозре другия персонал, че спиш с шефа. hahaha hahaha hahaha
Прикривай този факт, някак си, щото ще развалиш трудовата дисциплина във фирмата   smile3503 newsm62

# 91
Сиско, само гледай душо, да не те заподозре другия персонал, че спиш с шефа. hahaha hahaha hahaha
Прикривай този факт, някак си, щото ще развалиш трудовата дисциплина във фирмата   smile3503 newsm62

С тия три ремаркета дето ми е прикачил ,малко трудно ще се прикриваме... newsm47

# 92
И от днес само да се чува:"прав си ,шефе!","вЕрно е, шефе!","леле,шефе,колко си умен!",:"'ного тА любя!" и други подобни Mr. Green .Ти си знаеш. НЕма нужда кака ти да те учи.Ша видиш как Ше напреднеш у йерархията и напролет си зам.шеф!  smile3521

# 93
  • В царството на игрите:)
Ей Сис, аз не знаех, че почваш работа. Браво на теб и не ти позволяваме никакви болнични, както и на останалите трудещи се, де. Аз имам още няколко месеца време за мързелуване. А и малката трябва да поотрасне малко, но и на чен вече ми се ходи на работа, че да не се затрие д-вата Mr. Green
Много дами ми се губят нещо новогодишно newsm78

# 94
И от днес само да се чува:"прав си ,шефе!","вЕрно е, шефе!","леле,шефе,колко си умен!",:"'ного тА любя!" и други подобни Mr. Green .Ти си знаеш. НЕма нужда кака ти да те учи.Ша видиш как Ше напреднеш у йерархията и напролет си зам.шеф!  smile3521

Аз не знам дали ще му се подмазвам,ама той да внимава как се държи,че да не го направя него зам.шеф... Mr. Green

# 95
  • у нас - на брега на морето
Леле, Сис, при такива служителки като теб / визирам снимкана /, после шефовете били виновни...!!! Горко им на съпругите! newsm62 newsm62 newsm62

# 96
Леле, Сис, при такива служителки като теб / визирам снимкана /, после шефовете били виновни...!!! Горко им на съпругите! newsm62 newsm62 newsm62

Йовче, на съпругата на моя шеф не и бери грижата-и тя спи с шефа си... hahaha
От 17 години се гушкат,без да им пука... Mr. Green Та аз ли да и бера грижата... Mr. Green
Пък и завалията три чаавета и стъкмил,да не остават по назад ...
То тоя свят вече на разврат го е обърнал... Mr. Green

П.П. Някой,който не знае ,че шефа ми е мъж,може и да повярвана тази история... Crazy

# 97

Йовче, на съпругата на моя шеф не и бери грижата-и тя спи с шефа си... hahaha
От 17 години се гушкат,без да им пука... Mr. Green Та аз ли да и бера грижата... Mr. Green
Пък и завалията три чаавета и стъкмил,да не остават по назад ...
То тоя свят вече на разврат го е обърнал... Mr. Green

П.П. Някой,който не знае ,че шефа ми е мъж,може и да повярвана тази история... Crazy
Joy  Аз не знаех, ама се досетих  Joy Joy Joy  докато прочета тва с малките букви....ама нали съм любопитна..... Уф, кое време е....лека нощ  Hug

# 98
Доброто утрооооооо!
0 потребители и 0 гости преглеждат тази тема... newsm78
Е аз никой ли съм бе... Mr. Green
Къде сте всички?! Thinking
Пак ли ще си пия кафето сама... Crossing Arms
Айде сервирам и за вас...

# 99
Къде сте всички?! Thinking
Пак ли ще си пия кафето сама... Crossing Arms

Тук сме бе. Тамън имам нужда от таквоз кафе, че се оцъклих в 04:45. И после играх една игра на компа. Че то нали само тогава е свободен и разни тийнчета не ме преследват... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сис, разсмя ме с описанията за сложните взаимоотношение м/у шефа ти, теб и съпругата му Joy Joy. ШЪ знайш не му е лесно на човечеца (на шефа ти де)... Whistling Mr. Green Joy

# 100
   Сис, много хубаво кафе , и аз съм с вас  Mr. Green

# 101
А бе то това кой е шефа е един спорен казус... hahaha hahaha
И аз съм го предупредила да внимава как се държи да не го понижа в зам.шеф...
Нали го знаете тоя лаф"Ние се събрахме и ...жената реши..." bowuu

# 102
Здравейтееееееее  Hug и , аз като Сислвето  започнах работа от понеделник . С единствената разлика че , аз  не спя със шефа Mr. Green. И не мога да пиша толкова често - глобата е 100 лв . ако те хванат че ровиш в нета  #2gunfire #2gunfire #2gunfire . Въпреки това всички го правят  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
  Вече съм без перука , колежките са на мнение че късата прическа ми отива мн . повече от дългата коса  Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

# 103
Наде, честита ти свобода... Щот това с перуката си е направо като затворничество...
Два -три дена ще се чувстваш странно ,но после ще ти мине... Peace

Пясъче, ти до къде стигна с твоята коса... newsm78
Айде хвърляй перуката... Peace

Трикси, къде си днеска... newsm78
Рано ти е за почерпката...Или бъркам датите... newsm78
Дасни два реда да не те мисля... Hug

# 104
Лалева, хайде успех ти желая и на тебе!
Сиско, тук съм сладурче, но съм се свила от две от притеснение и не исках да ви занимавам. Ама ти като ме предизвикваш...
Утре трябва да е явя за Золадекс, но от вчера нещо ме наболяват яйчниците и днес се появи някакво зацапващо течение.
Обадих се на химиотерапевта, той рече, че това е нормално, но утре ако искам, ще ме прати на гинеколог. Обадих се и на моя си гинеколог.И той също каза, че било нормално точно преди следващата инжекция, защото действието на предишната вече е понамаляло. Но аз имам такъв стрес от тия кръвоизливи, че само ме обливат студени вълни като си помисля. Аман вече, писна ми все за нещо да се притеснявам...

Общи условия

Активация на акаунт