Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 95

• 76 546
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честита Нова Година!!!!
Момичета, на всички ви пожелавам много успешна, здрава, емоционална и творческа година!

Мама Цоцоланка - да ти е жив и здрав Самуил! Ти си герой!
Всички торти, които видях, са чудесни! Още безброй такива и през новата година.

# 76
Честита Нова Година,мили момичета.
Нека да е мирна, спорна , плодотворна и успешна във всички ваши начинания.
От дълго време не съм се появявала тук,имам да показвам малко торти,но може би утре.
Успях да прочета последните няколко страници,откровението на Ванчето много силно ме впечатли,даже се развълнувах леко.Благодаря, че ви има и че и аз като много други момичета се научих на доста неща тук.Продължавайте в същия дух и не спирайте да творите.

# 77
Мечта22,поздравявям те за хубавата тортичка с която сте посрещнали новата година Hug
Жижо2233,много интересно си украсила ,еклеровата торта  Hug Hug Hug
Ели с,нямя как полежах 2 часа и ме вдигнаха пак клиенти ,моят мъж каза ,че за мен наистина няма почивка PeaceЕто върху какво се потрудих
Можеше малко по добре да са лицата на принцесите ,но наистина е мчного трудно да се рисува без опора на ръката.

# 78
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

И аз започвам с торта новата година. Grinning

Албена много са си хубави принцесите!  bouquet

# 79
  • София
Честита Нова Година, мили момичета! Нека да донесе здраве, късмет и много весели моменти на вас и на близките ви!
Благодаря ви за отзивчивостта, за търпението, за уюта и топлината в темата!
Ванче, благодаря ти за чудесната ретроспекция, с която изпрати 2009 година!  bouquet
На всички благодаря за поздравленията и подкрепата в конкурса!
Албенче, бързо оздравяване, а принцесите са супер!
И като финал новогодишният ми експеримент, който се оказа и много добро попадение:

# 80
ВЪПРОС
какво съотношение сметана шоколад слагате при белият ганаш?
с този белият шоколад на илчовски става ли?

# 81
azals аз го правя 1/1, но с шоколад. С кувертюра на Илчовски не знам.

# 82
  • София
ВЪПРОС
какво съотношение сметана шоколад слагате при белият ганаш?
с този белият шоколад на илчовски става ли?

1:2.5/3 - сметана:шоколад. Не съм ползвала този на Илчовски за ганаш.

Колко е красиво тук още от първите дни:) Поздрави на всички, направили първите си торти за новата година:)
didocia, къкв е експериментът?

# 83
  • Бургас
Честита Нова Година и от мен, момичета!
azals, аз имам два неуспешни опита с белия кувертюр на Илчовски. И в двата случая ми се пресече ганаша. Ако направиш с него, моля те сподели за резулатата при теб!

# 84
  • Vaudreuil Canada
Момичета страхотен край и страхотно начало на годината - много торти много красоти браво на всички - невъзможно ми е да ви изброя толкова много торти видях.

Дими точно преди новата година се разходих из албума ти - страхотно удоволствие ми достави тази разходка - благодаря.

# 85
  • София
ШеметHug

# 86
направих го едно кам кесим стотин
залях дъното на тенджерата с сметана, един пръст и натро6их вътре 6околада, и ся го оставих да видим, аз ли 6те го ям или и за тортата 6те ми свар6и работа
Simple Smile
около 200 сметана и около 300 бял 6околад,т.е кувертур
значи едно към малко повече от едно Simple Smile

# 87
За много години !!! Много здраве , щастие и красиви тортички през новата 2010 г .

Как го правите този Ганаш 1:1 и 1:3  Shocked . Аз на млечен слагам не повече от 1/3 шоколад , иначе става много гъст , а за шоколадовия вкус да не говорим . На бял слагам максимум 1:1.5 .

Много красиви неща имаше в последните дни на изминалата година , много има и в първите дни на новата ...ей умора нямате .
Дими естествено пак нещо не съвсем стандартно си направила , харесва ми . А какво покри ? С вкуса ...казвай пак каква беше комбинацията на блатове и крем  Mr. Green

И аз също откривам тортоправещата 2010г . Дано да позадобрея малко от малко  Grinning

Пепи така е , но понеже знам че Дими предпочита да работи с млечната на Президент , а тя доколкото знам е 36%  ...и затова  Wink

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 21:05 от raya_рая

# 88
  • Пловдив

Как го правите този Ганаш 1:1 и 1:3  Shocked . Аз на млечен слагам не повече от 1/3 шоколад , иначе става много гъст , а за шоколадовия вкус да не говорим . На бял слагам максимум 1:1.5 .

А за твоята пълномаслена сметана нещо да кажеш? Нали знаеш че всичко зависи от продуктите.

А тортата, която показваш е страхотна.

# 89
айде на последния почивен ден, че утре пак на работа ... atwork

Албенка, принцеската торта е страхотна, въпреки че си имала проблеми. Дано да се оправиш бързо. Praynig

stasi76 преливката на основният фондан ти се е получила много добре. Нежни и свежи цветове.

Дидоча, изглежда много вкусно въпросното изкушение. Какво е?

Райче,
страхотна е първата ти торта. Като за истинска принцеса. Я кажи надписът с какво го прави? Фондан ли е?

Общи условия

Активация на акаунт