Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 390
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и Честита Нова Година от мен  party006!
Желая ви през новата 2010 всички да съумеят да постигнат и най-вече да запазят желаното тегло!
Нека всички сме живи и здрави най-вече, много обичани и щастливи!
Надявам се по-често да пиша тук, понеже от както спрях да влизам в темата, нещата тръгнаха нагоре Simple Smile Искам да се върна в магията на Дюканската тема Simple Smile
Гушкам ви всички и до скоро  Hug

# 121
  • Sofia
Моми4ета, аз от днес съм с вас-имах един неуспешен опит да запо4на, но от днес сам твърдо ре6ена да сваля излишните 5-6 кила- реших първата фаза да ми е 3 дни, защото и килограмите не са супер много-   :bouquet ще споделям как вървят не6тата при мен

# 122
  • Варна
ех, че хубавко днес в темичката ни! живна някак си! и така се радвам, че и Тумбето днес е много редовно!затъжих се много, миличко за теб! Hug

ах, Гарденийчеее, танцьорките ми те! пу пу п у! хубавицата ми! Hug Heart Eyes

Бачи и Тонинка, страхотни дюкански рими! преписах си ги специално! ма големи поетеси сте бе! Hug Hug

Зоранка, Naughty недей миличка така песимистично! два килограма са, верно, ама тежат, разбирам, но не се отчайвай!ти знаеш как! ще ги смъкнеш бързичко, слънчице! Hug всички сме с плюс покрай тия празници май, кой с по- голям, кой с по-малък, та започваме здраво борбата отново! май само семейство Марпъл / ей кой го измисли това, че така ми харесва! / са били сериозни и железни! най- искренни възхищения за което, мило мое Марпълче! Heart Eyes newsm51 newsm20

Калинце, да ми купиш от това степче и като се видим да ми го дадеш! явно е ново и не го намирам! нямам търпение да се видим вече! давайте идеи за среща!

Пепена, ти къде се загуби мила?! Hug Hug Hug ааа, недей така забегва, че липсваш! а пък ако успееш и до Варна да дойдеш...малеее, ще умра от кеф!

# 123
  • София
От два дни се опитвам да кача снимки на кученцето, ма като съм тъпа .... така и не се научих. Пробвам със страницата ми в албума : http://bg.fotoalbum.eu/Luciepatrikova/a400027

# 124
sunkiss,само днес ли си с нас / Joy Joy Утре де ще ходиш? Joy
Семейство Марпъл са просто един път.Пример и образец.Не стига че Марпълчето е упорита ами и половинката зарази .  love001 newsm10
Петенце,аз открай време си ги обичам римите. Party Flutter

Лусиии,Джохар е хубав ама и Тара не лъже.Както с еказваше в онзи стар бг-филм ама малко префасонирано :Ти знаеш ли че има хубави очи / Joy Прекрасна е! Hug

# 125
  • Варна
ейййй, Люскааа, тъкмо разказвах на мъжа ми за твоето коледно чудо, радвахме се и двамата и ти пускаш снимки на тая голяма сладуранка! прекрасна е, наистина! Hug така ми се ще да я нагушкам!

# 126
 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ДА СТЕ ЗДРАВИ ,УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ.ВИНАГИ КРАСИВИ И ДА ЗАПАЗИТЕ ИЛИ ПОСТИГНЕТЕ МЕЧТАНИТЕ КИЛОГРАМИ.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Кожата ми се отпусна много и о вчера съм си купила на нукс (nuxe) крем за стягане,надявам се да има резултат.

# 127
Здравейте и Честита Нова Година!!!
Започвам Дюкан.. за втори път, първият го прекратих след една болест с -15 кг, но сега вярвам, че съм добре, и искам да сваля останалите... поне 10, ако може 15 - ще видя как ще се чувствам, когато ми останат по-малко за смъкване. Стискайте ми палци.
Пожелавам на всички успешна година в борбата с килограмите!  bouquet

# 128
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     sunkiss, добре дошла  Hug Редовно се отчитай, спазвай си правилата на играта и като нищо ще ги разкараш килцата, те и без това са тъкмо колкото да усетиш удоволствието от режима  Wink
     Zorana, колко са му два килограма  Wink Ще ни понаправиш малко по-сериозно компания и пак ще изчезнеш, също като тях... Хич не се коси  Heart Eyes
     mirela_steve, има и такива периоди, но тялото само си регулира процеса на сваляне и стягане. Пък и щом го подпомагаш с козметика съвсем няма да усетиш как ще се събере кожата. Аз свалих толкоз кила, пък кожата ми е по-събрана от преди да надебелея, хем нито спортувам (пусти мързел), нито козметика ползвам...
     Orion_G, хич не се чуди - режима си пази и  килцата победи. Какво ме изби и мен на рими... Ама така де, разбра какво имах предвид  Wink Hug
     ВИКИТОHug Hug Hug
     Lucie, ма много ви е хубава коледната находка. Пък как са се подредили с внук ти - само за гушкане и двамата  Hug
     Момичета, вече няма да ми трябва бадж по срещите, подариха ми котето от аватара ми, ще си идвам с него  hahaha Ама много е сладко, такова едно бяло-розово, пухкаво и мекичко... ама плюшено  Sad
          Тази вечер изчезвам рано, рано да гушвам възглавката и да се отнасям в страната на сънищата, като този сладур

че от утре пак ще ставам в 5, кой знае до кога... Спокойна, красива и режимна нощ ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 129
 Hug Здравейте моми4ета,аз съ6то за втори път по4вам Дюкан и се надявам да сваля най-после последните 10 кг след раждането  Rolling Eyes Мисля да направя 5 дни протеини ,стискам си палци  Grinning и на вси4ки  дано успеем  Praynig

# 130
Здравейте,Дюканки-сладуранки!Най-накрая софрите временно приключиха и както виждам,повечето сме на линия.Аз съм с 0,600 г отгоре,заради тук таме дегустация на софри Embarassed Sick.дано + бързо си отиде и продължа надолу по скалата.
Гарденийче, ама вие като професионалистки танцувате!Големи сладурани ...! Heart Eyes
Бачи и Тони,върха сте! Heart Eyes
Емили,честита годинка!Здраве и постигане на набелязаните цели ти пожелавам! Hug
Петенце,Крис,с удоволствие се включвам в кафепиенето! Peace Hug
Семейство Марпъл,вие сте страхотни!Как устискахте дори да не опитате вкусотиите които приготвяхте?Аз не успях съвсем! Embarassed  bambam
Лека режимна и отслабваща  нощ! Hug Hug Hug

# 131
Здравейте и от мен!Аз съм бивша дюканка от преди една година, свалила 20кг спазила всички фази 1,2,3,4 и...качила8кг.Връщам се на поправителен,не знам как стана това отпускане голямо помагане на детето да изяде торбичките от сурвакито,шоколади бонбони,вафли и така от днес пак при вас.Аз както съм 156см тези 8кг така ми личат,вече като ме срещне някой по улицата задължително му прави впечатление голямата дупара,паласките Embarassed,направо се вбесявам на себе си.Да не говорим че от новите тесни дрешки нищо не ми става.Дано да имам същата воля както преди близо 2г Praynig

# 132
Здравейте, сладурки,

Люси, разказах за твоето Коледно чудо на всички около мен. Много ти се радвам. Тара Скарлет е просто прелест!  Hug

Зоранка, не се коси де, двете с теб сме на един хал, ама аз имам още +2 над твоите +2! Заедноще ги борим, не се притеснявай. Ще им видим сметката, сигурна съм. Започваме със стриктен П ден (минус 1 килце), плюс стриктен спорт - ти плуваш в океана (или в басейните около него), аз - в на-близкия закрит басейн! Айде, чакам отчет! Hug

Добре дошли на новичките и на тези на поправка! Добро време сте си избрали, за да започнете. Няма да усетите кога ще свалите желаното. Чак ви завиждам за хубавите емоции, които ви предстоят.

Мименситка, още десет ли, мила? Толкова ли имаш до калкулатора? И - честито ти котенце, макар и плюшено!

Петенце, Гарденийка (танцуващи сладурки), Тони  Hug Hug Hug

Мис Марпъл, това, дето кантара ти показва три различни неща, ме мъчи напоследък като проблем. При теб е доста сериозна разликата, как решаваш на кое да се спреш. Защото се оказа, че лесно се стига до ниски стойности, но задържането после е в пряка връзка с реалните показания на калкулатора, поне аз мисля така.
Човек обикновено не знае кое му е най-дълго запазеното тегло, което пък дава сериозни отклонения в калкулатора. От друга страна калкулаторът уж показва килограмите, които най-лесно ще запазим.  Ама те като не са реални, и се започва едно - трайно качих пет кила (аз), килцата ми варират и т.н.

Спирам с размислите и отивам и аз да спя, като някое от сладурчетата на Мименситка.

Лека, спокойна и отслабваща нощ и сладки сънища! Сънувайте мечтата си!

# 133
Лека и спокойна и от мен ,мацки!До утре и дано вечерта прочета за много минусчета и моето барабар с другите де. Laughing

# 134
За много години,момичета!! Hug Hug
Да сте живи и здрави през новата 2010 год и много,много слаби!!! Hug Hug
Здраве,късмет и воля ви желая от сърце!!!! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт