Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 390
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Аз, да ви кажа не вярвах, че от първите дни на новата година ще е така актуално заглавието на темата  Mr. Green , ноооо....
Eva x 2, Lusita, Cygnus, Lirena, ttedkata, Sunkiss, Orion G, eti 88, rosennawelcome  и успех   bouquet
Нуш, Амадис, Вики, Кали, Петинка, нали си знаете - всеки ден в темата на отчет, да ви е срам да пишете за издънки и да се гордеете със стриктност  Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря за суперлативите по мой (наш) адрес  Blush Обаче аз докато се фукам, че съм заслабнала, мъжа ме извика да помагам в ремонта и аз ... като слон  Embarassed Забрах един стол със задник, повлякох ДВД-то...  ooooh! А той: "Покрай Коледа ти порастна дупето  hahaha "          newsm61  Е, този път го оставих да живее  Joy

# 136
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Започва се и сега поне едно 230-240 дни ще е все така, та да нападаме кафето и ...

В първия ден след празнизите резултата от близката среща с онзи сладур, кантара, е 78.500 или равносметката за празничното освинване е +900 гр в сравнение с 24.12 лани, но пък е -300 в сравнение с вчера  Wink. Че то нищо не е, аз и нормално там си играя между етажите...
     Jenusha, тамън толкоз, калкулатора рече 68 и ще ги гоня като диверсанти тази година  hahaha
     Вещи  Hug, посредством досадник ставам  Joy Като се разсвирка и... нямам избор.
     Ей, като се върнах да пиша, та да питам какво се случва с дивашките срещи, първата събота мина и нищо не се чу, сега кога, чак на 16-ти ли... То много далече бре, аз предлагам да се видим на 9-ти...
          Усмихнат, спокоен и спорен първи работен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 06:05 от mimensita

# 137
  • Пловдив
Леле, Мимненситка, как ставаш толкова рано направо не ми идва на акъла. За лягане ми се вижда долу горе добро време, ама за ставане - хич  Naughty
Гардения, попълненията дори ми се виждат малко, но от понеделник, т.е. днес сигурно ще има още някой  Crazy

# 138
Добро утро, момичета  bouquet!
Ами отчитам се Simple Smile - ни нагоре, ни надолу днес Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Но продължавам напред  Peace
Желая ви олекващ ден и пак ще се включа по някое време  Hug

# 139
За много годинии  Hug Simple Smile Весела,щастлива на всички и много късметлийска да е! Simple Smile
Радвам се на всички ви. След цял месец празници и аз имам да наваксвам + в теглото но чакам да мине и ивановден че и там голям празник е пък и съм в ПМС. Ще се върна към спорта, ще направя ограничение и смятам за 2 седмици да си вляза в норма с този плюс от 2-3 кг. Simple Smile
Тяна,не съм ти благодарила за линка относно домашната гимнастика  Hug Вече съм си направила сама комплекс от упражнение за у дома след който карам велото около 1 час като изгарям задължително 300 калории (не знам колко е верен показателя де  Rolling Eyes ) но страхотно ме тонизира гимнастиката и сама си я търса-разтоварва ме от стреса ,ставам по-гъвкава ,помага ми за килограмите и ми е ведро с нея. Simple Smile
Целувки и прегръдки на всички и успешна нова седмица и 2010 година  Hug

# 140
  • София
Добро утро!
Тони_бг, Петенце, Мименситка, Дженуша Hug Hug Hug
Нарочно ви забаламосвах с кучето, та да не си призная свинстването от 24 декември ... та до 3 януари!!!
Не знам какво ми стана, но го проведох като състезание по надяждане и надпиване ... и то само на вредности : баници, питки, баклави, шоколади и килограми ядки .... ужас!!!
Резултатът е трагичен!!!!
Но днес, след вчерашния стриктен П ден, съм свалила 1,2 кг ... остават още близо 4 Embarassed Embarassed Embarassed до линийката ми. Сигурно съм рекордьора тук!
Надявам се на моята сентенция, че бързите килограми бързо се свалят ... дано се окаже вярна Grinning

# 141
.........Не мога да се позная ...и сега накъде newsm78
ooooh!
Дюкан му е майката и бащата. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 10:35 от baci

# 142
  • Варна
Люска, а дано се окаже вярна тая твоя сентенция, че.....дай Боже всеки му такова бързо сваляне като твоето! Hug
утре ще се похваля колко съм свалила от огромния плюс!

Мименситка Hug Hug Hug Hug

абе Мастърчето още се губи!някой да знае къде е?

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 10:20 от Petenci-cvetenci

# 143
  Добро утро, сладурани! Аз днес имам месечинка , вече 1 година и 4 месеца  Flutter  съм с Вас и бай Дюканчо .... много добре се чувствам с изключение на плюса ми в момента ... но съм стриктна и знам, че с режимстване ще го стопя без проблем !  Crazy

Снимки няма да пускам щото вече си се знаем  Mr. Green , като елиминирам плюса ще пусна задължително цяла фотосесия  Party !

За това време се сдобих с прекрасни приятели и това е най-голямата ми награда ! Благодаря на всички от сърце за подкрепата ! Обичкам Ви от вес сърце !
 Желая на всички много постигнати резултати !   bouquet Hug Heart Eyes

Хубав ден и лека и успешна година !  Heart Eyes

# 144
А честита 2010г!Много здраве,упорство и свалени килца на всички ни!Та като ви се виждат малко новопопълненията да се наредя и аз Grinning
Честно казано  преди много време я бях пазила за малко,свалих бързо и се разлигавих Sick Та варносметката ми е ,че аз по-голям враг от себе си нямам.Дет се вика ще благодаря на всеки ритник по задника и тиган по главата ако се налага!Дано не се Praynig
Та хубав ден на всички утре ще докладвам как са нещата Hug

# 145
           ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ СЛАДКИ ДЮКАНКИ!
Гледам новото попълнение започва с пълна пара! Добре дошли момичета и успех! ЛЮСКААААААААА не знам ти как си, но и аз същата каша съм забъркала, само дето не съм се теглила още да видя какви съм ги надробила.
           Така, че днес се върнах в правия път както винаги, а сега ме е яд на мене си, боже мили, не се виждам да отслабна до август месец  #2gunfire
           Пожелавам на всички през новата година  най вече ЗДРАВЕ, всичко останало му се намира колая, казваше моята майка!
                                                                      ФИЛЮДКИИИИИИИИ на всички

# 146
  • Бургас
Честита Нова Година и от мен девойки - дюканки.
И аз се вливам отново в редиците ви - на поправителен! Миналата година благодарение на диетата успях да сваля излишните 15кг и да достигна заветните 63кг, но ...към днешна дата в резулат на пустото прасе са 74.  Embarassed Та така...от днес съм пак тук!

# 147
  • home!sweet home!
Здравейте, айде и аз в кюпа. Родих преди месец и половина и напълнях с....30 кг. Днес ми е вече 3 ден.

# 148
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Честита Новата Година и от мен, режимнички! Пожелавам ви много здраве и късмет, радост и вълшебства. Моят подарък е ей тази вълшебна лампа, да сбъдва незабавно всичките ви мечти:

Следпразнично и след последните полурежимни дни (насложих 2-3 гали една след друга) установих, че точно по празничните трапези съм била много стриктна, но в помеждутъците ...  ooooh!. Така че почвам с протеинов понеделник. За отчета - около 1 кг. плюс за последните 3 дни. А на 1.януари си бях почти на нивото от старта на трета фаза и реших, че положението е овладяно (след галата а 31-ви) и се отпуснах  Embarassed.

Люси, честито другарче, страхотна красавица е.  Hug
Мис Марпъл, възхищавам се от сериозността на вашата фамилия, ти си май единствената свалила тегло по празниците.   bouquet
На всички останали - успех във възстановяването на щетите. Новите поправителни да не се плашат - браво за това, че сте се усетили навреме. Защото аз качих миналата година 4 кг. по коледно-новогодишните трапези и не ми мина през ума да почна пак Дюкан. Трябваше да добавя още и още, та да се върна в режима. Sick

# 149
Здравейте момичета, днес ми е първи ден и съм изпълнена с надежда този път да успея Thinking Само като гледам линийките ви и се кефя  Hug Днес ще си сменя батериите на кантара и ще ви пиша от колко стартирам.За закуска 3с.л. трици с мляко, за обяд едно пилешко филенце имам сварено и мисля да го залея със сос от 2 варени яйца намачкани смесени с 1с.л. кисело мляко и малко чубричка.Приятен ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт