Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 390
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, айде и аз в кюпа. Родих преди месец и половина и напълнях с....30 кг. Днес ми е вече 3 ден.

Здравей , радвам се че си така амбицирана , но режима е доста изтощаващ за организма и се надявам да не кърмиш малкото човече , защото се отделят много токсини , които чрез кърмата ще отиват при него ! Моя съвет е малко да почакаш да се възтановиш ! Успех ти желая !    bouquet

Добре дошли на всички нови попълнения , желая Ви успех и режимност , измерете си и мерките на тялото , когато няма резултат на кантара см- те падат !   bouquet

Честита Нова Година и от мен девойки - дюканки.
И аз се вливам отново в редиците ви - на поправителен! Миналата година благодарение на диетата успях да сваля излишните 15кг и да достигна заветните 63кг, но ...към днешна дата в резулат на пустото прасе са 74.  Embarassed Та така...от днес съм пак тук!
Здравей , не се тревожи ще ги свалиш , а ако знаеш как стимулиращо действата срещите  Crazy , страхотно е ще те чакаме на следващата !  Hug

# 151
Момичета да ви питам че нещо на мен ми се закучи. Днес ми е 6 ден от 1 фаза. Към 3 ден бях - 1.5 кг, обаче после кг. си се възстановиха. Не съм прегрешавала с нищо, хапвам предимно пилешко и яйца с извара. Сутрин имам чаша около 250 мл. прясно мляко и до вечерта 1 кофичка кисело. Всички са нискомаслени. Та въпроса ми е възможно ли е да ми идват в повече млечните продукти. Или пък да е защото не пия достатъчно вода. С 300 зора докарвам до литър ( даже в повечето случаи и по малко ).
Някакви идея какво да правя от тук нататък  Rolling Eyes.
Мислех си да включа и упражнения макар да нямам много време за тях.

# 152
*clara*  , здравей , кажи колко кг трябва да свалиш и вече според мен е време за втора фаза ! Достатъчни са 5 дни П , просто за да се задвижи организма , от там продължаваш на ПЗ по схемата която си избрала ! Напиши си менюто за днес да видим как е !  За млечните се има точно определено количество написано е на първа страница на темата , важното е да се храните в този режим НЕ ДА ГЛАДУВАТЕ  , тук се яде за да се сваля и то доста , не бива да оставяте организма гладен , защото всяка поета храна той ще възприема като запас за следващото гладуване ! Причина за покачването ти може да овулация или ПМС , при мен в тези дни стигам до плюс 3 кг !

# 153
  • София
Здравейте сладурки,
гледам много новички  Hug Heart Eyes
Люска - кучето е страхотно, само за радост и мачкане Crazy
Гардения - прелестни сте с Надето Hug А ти - една слабичка, стройна Peace
Clara - минавай вече във втора, колко дни ударен мислиш да правиш? newsm78 Повече от 5 дни няма смисъл. Може да си качила, защото си задържала вода, или си в МЦ, или Овулация. Причини много, не се отказвай Hug А за водата - задъжително пий много вода!!!
Към новите момичета - прочетете хубаво 1 страница и книгата преди да започнете, уверете се, че знаете всичко за режима, на който ще се подложите. Водата е не само за отслабване и разкрасяване, а защото се натоварват черния дроб и бъбреците, заради протеините и разграждането им!!!!!!!!! Пиите много вода, ако трябва и насила!!!

# 154
mmmshushy80  благодаря за бързия отговор.
Само да допълня към предния пост че и трици хапвам по 3 с.л. и 1 с. ленено семе, но се е случвало и да си направя примерно от дюканския хляб които е също с трици да не би пък да е от това не свалянето ми?

Иначе сега съм 66 искам да ги докарам до 53.
Не съм гладувала хапвам си когато ми се дояде, което си е нормално по 3 пъти на ден, понякога след вечеря взимам по 1 яйце сварено или мляко пак, но лягам след 1 така че май не е проблем че е по късно.
За днес пак съм сложила пиле на фурна без мазнина с подправки само.
За цикъла не знам кога трябва да ми дойде още не ме е посещавал откакто родих, но имаики предвид че спрях кърменето знам ли може и от това да е ( демек да идва скоро де ) ....

# 155
  • home!sweet home!
Здравейте, айде и аз в кюпа. Родих преди месец и половина и напълнях с....30 кг. Днес ми е вече 3 ден.

Здравей , радвам се че си така амбицирана , но режима е доста изтощаващ за организма и се надявам да не кърмиш малкото човече , защото се отделят много токсини , които чрез кърмата ще отиват при него ! Моя съвет е малко да почакаш да се възтановиш ! Успех ти желая !    bouquet

Не, не кърмя  Peace

# 156
  • София
Вода, вода и пак вода!!!!!!
После да няма .... режимът е вреден и ми повреди бъбреците ooooh!
Клара, триците са 3 супени лъжици всичко на всичко!!!! И то за предпочитане сутрин. Прочети им съдържанието на въглехидрати, бре!
Ако можеше повече, цял ден щях да си карам на тричавите тутманици, кексове и бисквитки, но уви...

# 157
Здравейте!  Laughing
Темпото на писане в темата се ускори следпразнично, това ми харесва  Laughing
Да дам отчет след понеделнишкото теглене, при мен си стои регистрираният от вчера минус 1 кг., а мистър съпруг се е изхитрил през тази седмица да свали две кила! Животът е несправедлив към жените ... Като гледам, още месец и нещо-два и ще го минавам в трета. Е, тъкмо ще си правя експеримент как ще му понесе  Joy
Понеже гледам, че станахме обект на респект  Mr. Green, да поясня все пак, че не сме свръхчовеци. По празниците ходихме само на едно гости. У дома сме си трима с щерката, така че всъщност приготвяхме само режимни вкусотии. Нейните сладкиши бяха купени и й бяха зачислени на отговорно пазене, тъй, превантивно. При все това, мистър ви Марпъл направи опити за прегрешения - глътка вино и парченце овча пастърма (но поне без лой), за което бе надлежно порицан, но на теглото не му се отрази, защото е от привилегирования пол.
GardeniaHug, страхотни сте танцьорки.
Lucie, чудесна  е Тара, много се радвам за всички ви.
Jenusha, аз всъщност изобщо не съм решила още на колко да спра. Бих могла дори и сега да го направя, според калкулатора. А първоначално заложената ми цел е доста под всички негови показания и засега не съм я променила. Осъзнала съм всичко това, което казваш и съм решила, че ще се боря с всички сили. Но същевременно ще слушам тялото си и ще гледам философски на нещата. Последното значи, че ще съм готова за корекции, ако видя, че е обосновано.Както се казва, то ще си покаже.
mmmShushy80, честита месечинка, леле, че много време!  Hug Радвам се, че те познавам.
Пожелавам на всички бързо отстраняване на пораженията от празниците, на новичките добре дошли и успех! Режимът работи, но трябва да се спазва не само стриктно, ами и интелигентно. Информирайте се и не правете глупости, питайте за всичко, за което не сте сигурни! Прочетете книгата, първа страница на темата, блога! Режимът не е безобиден, трябва да сте наясно какво правите и защо го правите и да спазвате всички възможни превантивни мерки. И пийте вода! Много!

# 158
Момичета здравейте!Аз съм от новите подпълнения и ме интересуваше дали се разрешава корнито-натуралното дето го дават по магазанити за диетично. Предварително ви благодаря за отговора  bouquet

# 159
  • Морска приказка
Здравейте на всички и ЧНГи добре дошли на новичките. Аз мога да се похваля, че скоро ще правя месечинка  Laughing. Много доволна останах от празниците не ме изкушиха , или по-скоро много ме изкушаваха, но аз устоях. Сваялм си нормално килограмите, според мен малко бавничко, но славно...Гледам , че дискутирате въпроса със задържане на кг повреме на МЦ. При мен не забелязах да има отражение, какво по-точно влияние оказва преди или по време на МЦ не се свалят кг?

# 160
Е Lucie аз не ям само трици де, мисълта ми беше че като съм яла сутрин триците и след тва на вечерното ядене примерно си режа ч парченце от хляба. Както и да е де.
Ще почвам 2 фаза пък ще видим след някои друг ден какво ще стане. 5:5 мисля да я правя.

# 161
Здравейте мили момичета!
 Бих желала да ме включите към вашата групичка за сваляне на килограми. Аз съм на 29г. и в момента съм 79кг. Да ви разкажа набързо за мен. Запознах се с Дюкан по повод бързото и доста очевидно отслабване на моя приятелка. Бях доста уморена от всякакъв вид диети но при резултатите които видях реших да пробвам тогава бях 86кг с тази диета за 2 месеца успях да сваля 15кг. но уви успокоих се и я спрях. Сега отново и следпразнично съм 79 и днес ми е първи ден на П. Надявам се с Вас и покрай вас да си помагаме и съветваме за всичко и да мога да постигна както края на диетата така и мечтаните  Embarassed момински 64кг Laughing

# 162
  • Бургас
Здравей , не се тревожи ще ги свалиш , а ако знаеш как стимулиращо действата срещите  Crazy , страхотно е ще те чакаме на следващата !  Hug
mmmshushy80,   с удоволствие ще се присъединя, ако се намери доброволец - гледач за двата броя в подписа ми  Crazy
А аз днес съм на яйца на очи в микровълновата и печено пиленце +задължителните овесени трици с  мляко за закуска Simple Smile

# 163
Клара,Lucie имаше предвид /поне според мен де/, че на ден ти се позволяват САМО по 3с.л. трици.Като ти се хапва хляб на вечеря,броиш го към общия брой трици-с една дума на закуска с млякото хапваш по -малко количество.Но ти по-скоро имаш малко кг. за сваляне и може от това да ти е бавното сваляне.А и по-добре вземи си измери мерките,понякога задържаш вода и качваш кг,но винаги сантиметрите падат преди кг.
Момичета аз имам една питанка,то май две newsm78
Последно като влизах във форума миналата година,май Вещи бе споделила чуденка дали триците не могат да се консумират през целия ден.В смисъл не като количества а като време за приемане.Че не е задължително точно за закуска.Как стои въпроса,че аз май сутрин все нямам време за тях newsm78
И второто-лапада и спанака към листните зеленчуци ли да ги броя?Мога ли да ги ползвам в супите при П дните?

# 164
  По въпроса за триците : те са богати на въглехидрати и функцията им е да образуват своеобразна решетка в стомаха и да поемат част от веществата /калории , витамини , мазнини / от храната , която поемаме през деня! Според мен и това което съм чела най-доброто време за прием е сутрин , за да изпълнят функцията си ! Друго много важно за тях е , че освен и вредните неща поемат и полезните , така че ако някой пие лекарства или витамини да го прави половин мас преди приема им или 2-3 часа след това ! Другото важно нещо с приема им е да изпивате поне 2 чаши вода с приема защото те се "раздуват " до 4 пъти !

petiaR , корнито-натуралното  или каквото и да е го забрави !!!

*clara*, когато сутрин приемаш освен триците и пектин или ленено семе трябва да намалиш количеството им / примерно 2 суп л трици и 1 ленено семе / като лененото семе трябва задължително да е стрито за да се усвои от организма !

Марпълче , и аз много се радвам че те познавам и знам че това лято няма да те познаем в Крайморие  Crazy Hug

Гардения , страхотни сте много хубави и двете  Heart Eyes Hug !

Музичка , специални гушки  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 14:16 от mmmshushy80

Общи условия

Активация на акаунт