Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 389
  • 763
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!  Laughing
Таман се зарадвах, че хванах първа страничка, то пък се оказа, че ми се паднала честта да открия втора. Е, нищо, и тя си е хубава  Mr. Green
Честит рожден ден на патерица на Паталинка!   bouquet Да ти донесе много късмет новата година.
Вещи, мила, и аз подкрепям това, което Гардения каза. Номерът с диуретичния ефект на многото чиста вода действа само при здрав организъм или евентуално при леки проблеми. Слушкай докторката и оздравявай по-бързо. И колко си стриктна само, болна си, обаче пак си се погрижила за нас, да ни пуснеш тема ... при това впечатляваща  Wink В края на годината искам много да ти благодаря за търпението към нас и старанието да поддържаш темите, страхотна си!  Hug
Люска, толкова е прекрасна твоята коледна приказка  Hug Чакаме да видим палавницата.
Петенци, специални гушки за теб, миличко, и чудесно да си изкараш празника и да шашнеш гостите с майсторски манджи (пробутай им нещо дюканско  Wink). Тони, гушкам те и теб много-много - и довечера да му друснеш едно хорце и за мен.
Аз днес няма да готвя особено много, то ни е първи ден П, така че скарата ще свърши повечето работа. Е, на детенцето ще има това-онова, но определено няма да е като други години, аз почвах да кулинарствам два дни напред.  Shocked
Сега, след като Мименситка пусна последния протеин за годината, аз пък да ви поздравя с последната песен за 2009 и да ви пожелая догодина ей така внезапно да ви настигне щастие, както в клипа. http://www.youtube.com/watch?v=cQyGYdRqulQ
Обичам ви, празнувайте, веселете се, а догодина ... часът и мястото на срещата са известни. Тук ще сме, дежурни и готови да си пожелаем хубави неща и да посрещаме разкаяли се грешници.
Весели празници!

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 09:17 от miss Marple

# 16
Здравейте момичета,честита Коледа,аз докато се натъкмя да пиша и честитя тя и Новата година чука на вратата. Mr. GreenВещи съжалявам за здравословните ти проблеми,дано да се решат бързо Praynig.Днес се почерпете за здравето на моя мъж,че има рожден ден,оставям ви защото чакам гости и за рожден ден и за посрещането на Новата година-шестима възрастни и четири хлапета Crazy,дано да дочакам шампанското довечера и не се тръшна да спя някъде от умора. Hug  bouquet

# 17
Браво за темичката Вещи!
Никакви пищови, и аз  искам автомат!

Ще докладвам скоро за моите изследвания! Heart Eyes Hug Hug

# 18
  • София :(
          Добро ... да речем, че за мен е още утро  Laughing
    Нали нощес готвих до никое време и сега ви сервирам кафето по обед... амо няма как да прескочим удоволствието от него в последния ден.

И за отчета - приключвам годината с тегло 77.900, само дето не помня колко бях преди една година, но нейсе..., определено бяха много повече. Искаше ми се да ги докарам до 76 за новогодишната нощ, но и така се приемат. А сега вместо пожелания ще споделя с вас нещо, което много ми хареса и бързичко си "откраднах"   Wink

Четири свещички горели бавно. Ако запазиш тишината, можеш да чуеш как те говорят. Първата казала – „Аз съм свободата. Никой не може да съхрани моята светлина. Мисля, че трябва да угасна.”. Нейният пламък станал много малък е тя изгаснала съвсем. Втората казала – „Аз съм вярата. Аз съм най- наранена и няма смисъл да горя повече.”. След думите й повял нежен ветрец и тя изгаснала. Спонтанно проговорила Третата свещичка – „Аз съм любовта. Нямам повече сили. Хората ме отблъскват и не разбират колко важна съм аз. Те забравят да обичат дори най- близките си хора.” – и после изгаснала и тя. Едно детенце влязло в стаята и видяло, че трите свещички са изгаснали. „Оооо, защо не горите повече?” Детето много се натъжило. Тогава започнала да говори Четвъртата свещичка: „Не се страхувай, докато аз горя, ще можем да запалим останалите. Аз съм надеждата.” С блеснали очички взело детето свещичката на на надеждата и запалило отново другите. Пламъкът на Надеждата трябва да бъде винаги при нас… и така да запазим Вярата, Свободата и Любовта за всички времена! Весели Новогодишни празници с пожелание за Свобода, Вяра, Любов и Надежда!

И понеже довечера котка няма да има - кой ще спи тази нощ!? ви пожелавам весело посрещана на Новата година, с много смях, веселие и добри приятели. До догодина  Hug Hug Hug

# 19
Страхотна притча ,mimensita,благодаря ти много!Обожавам притчите ,а тази още веднъж ми напомни ,че без надежда и вяра,сме изгубени.
Пожелавам ви от все сърце да съхраните вярата и надеждата в себе си!Никога не преставайте да вярвате в себе си!По-ценно от това здраве му кажи! Hug
И тази вечер -Много игри и смях и утре няма да имате плюсче.
Поздравявам ви с концерта на Берковската духова музика -бтв- newsm44 newsm68 newsm68

# 20
Миме, много хубава история. Hug

Много щастлива нова година Ви желая на всички.

преборете всички гадни кила и се усмихвайте повече.

# 21
Върнах се да чета  и да добавя сега :
Първо:Вещи,стискам палци за скорошно решаване на здравословните ти проблеми и през новата година ти пожелавам само усмивки ,усмивки ,усмивки и многоооо здраве.Благодаря ти за всичко ,което правиш за нас!Ето така да ти се отварят вратите навсякъде и да те чакат само приятни емоции!
Много поздрави на всички празнуващи рожденници и техните близки!  bouquet Hug
Казах ли ,че и аз съм с автомата/ Joy Направихме една армия май. hahaha
Айде да нахраня дяцата и после пак.То ние наготвихме кажи-речи -готови сме да седнем пред тв-то.И дано не ме домързи да ида на градското хоро довечера след 12 часа. Heart Eyes

И един поздрав ,предполагам от дюканци  Joy Joy на протеинов четвъртък:
http://www.vbox7.com/play:dd9173a4

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 13:55 от tonnny_bg

# 22
Здравейте Дюканки  Hug

Надали някой ще ме помни, а и доста нови лица виждам тук.
Както и да е.
След като мин. година свалих 15 кг за 3 м-ца с Дюкан, реших отново да се спра на него.
С бремеността си качих малко повече от 25кг  Blush които вече много ми пречат.
Много ми се иска ако може още веднага да я започна, но.....кърмя.
Т.е. кърмя сутрин и вечер едва по 20-30мл, колкото да се каже че е кърмене.
Дали режима ще попречи или навреди или трябва да започна с олекотения вариант  newsm78
Сигурно за някои от вас това е глупав въпрос, но хем ми се иска ако може още малко да кърмя, хем пък с тия кила се чувствам огромна  Confused

Весело посрещане на Новата Година   bouquet

# 23
  • Бургас
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2010Г. ,МИР И ЛЮБОВ ВЪВ ВАС И ОКОЛО ВАС! СЪЗДАВАЙТЕ СВОИТЕ ЧУДЕСА И ИМ СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ  ОТ СЪРЦЕ! ОБИЧАМ ВИ! http://www.vbox7.com/play:b338cb0d

# 24
                                            Здравейте, банда! newsm47
Минавам да пожелая весело (и дюканско) посрещане на новата година , да ви донесе много здраве, свалени килограми и усмивки за вас и близките ви хора!Наздраве (в 4 фаза Wink)!

# 25
  • Варна
Ivi4ka , добре си дошла! тъкмо на точното место си! можеш хем да кърмиш по малко, хем да отслабнеш!имаме си и пример- прекрасната Гардения! надявам се да ти пише скоро, и да ти разясни всичко около  олекотената фаза за кърмачки! пожелавам ти успех! Hug

милички, още малко остана! аз се скапах от готвене и подреждане на маса, но пък стана красиво и се надявам да ми харесат манджите!

Весело посрещане на 2010 годинааа! Много да ес забавлявате и да си потанцувате!

# 26
Мили Дюканки, искам да ви благодаря много на всичките че ви има и че благодарение на вашите съвети и отговори стигнах до тук, а именно да сваля от себе си 27кг .Вярно че остават още но съм сигурна че ще успея защото вие ,всички вие Дюканки ми вдъхнахте надежда че щом има желание има и начин.БЛАГОДАРЯ ВИ!!!! smile3525 newsm20  bouquet

# 27
  • Пловдив
Ивичка, като гледам бебчето ти още няма 6 месеца и не знам, лично аз мисля, че макар и кърмиш малко, все пак тази кърма е от много важно значение за нещо. И лично аз винаги съветвам кърмачките да изкачат дечицата да направят 6 месаца и тогава да започват с режима.

Аз съм впрегнала пък всички мъже да ми помагат, че нещо не мога сама. Много набърмзо капвам и сдавам багажа. Но няма да останем ненахранени де, всичко ще направим  Laughing

Весело посрещане на Новата 2010 година на всички!!!

# 28
Ivi4ka, добре си дошла отново   bouquet
С олекотения вариант се отслабва идеално  Peace Аз съм вече 10 месеца в него.
Хубаво е бебчето да е вече захранено като започнеш.
Не ми се пише много  Tired , но при всички случаи щом кърмиш, колкото и малко да е, трябва си в олекотената фаза!
При отслабването (без значение с каква диета) се отделят токсини, които преминават в кърмата. Т.е. това, което чистиш ти, го пие бебето ти.
От друга страна не си струва да лишиш малкия човек от най-ценната за него течност, а и в олекотения вариант се отслабва добре.
Други примери са ПеПеНа (ако някой знае какво става с нея, да казва  Praynig ), Верчето, Vilicecikiro, Валентина...

Момичета, много настроение в тази нощ ви желая!
А през новата година, поне по една сбъдната мечта на всеки!

# 29
Весела и Щастлива Нова Година на всички Дюкеси ! Бъдете все така упорити !Желая Ви  сваляне на всичките килца-лесно,леко и бързо! Усмихнати и засмени и добре въоръжени!
Вещи,спец- поздрви за теб, права си ШЪ знайш,нови попълнения ще има със сигурност...и стари също... Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт