Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 389
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
За много години. Живи и здрави  Hug И много свалени килца  Hug

Благодаря за посрещането . Благодаря за съветите.
Относно детето - започнахме захранването.
Няма какво да го мисля много много, щото дупето ми направо ми крещи да започвам диета  Crazy но може да поизчакам още малко, поне 5 и половина- 6 м-ца да направи малката.

Все пак може да започна нещо като подготовка за диетата и да огранича някои неща постепенно  Thinking

# 46
Ivi4ka  newsm10 сладкото, пържено, панирано.... А когато започнеш, дори и по 20мл кърма да суче бебчето, директно в олекотената  Peace
tonito27, Miles, svidni4ka ,  Hug  Hug  Hug  какво се случва с вас? Охоооо, и NUSH на балкона  wavey
Тони бг, защо бе, миличка се качваш на кантара  Hug  Не ми ли казваше ти, когато се чувствам подута, да не си развалям настроението с него  Grinning  Ще изхвърлиш водата, няма страшно  hug
Я, кажи твоя мъж как понесе празниците  Rolling Eyes
Мис Марпъл, все забравям да честитя на твоята половинка свалените килограми  smile3537
Валентина, а при твоя как върви?

Да ви кажа ние празнувахме кротко, но весело в къщи. Надя спа мноооооооооого следобед (от 17 до 20ч) и после дивя до 2:30ч  ooooh!
Самия празник ще запомня пак с неприятностите  Tired Нещо се скапа ел.инсталацията на къщата и мъжа от сутринта кърти, подменя кабели, пуска нови кръгове и слага още бушони  ooooh! Обаче следобед вече имахме ток и даже успях да наготвя.
Иначе се бях уговорила с една съседка да  мятам пържолите у тях  cook

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 13:41 от Gardenia

# 47
Здравейте,

Честита Нова Година на всички!!! Бъдете здрави и много щастливи!

и аз съм от "старите нови"  Wink
Миналата година правих режима 3 месеца и половина супер стриктно, свалих 15 кг и после изведнъж реших, че мога да продължа и с други режими... Да, ама не. Почти си върнах килограмите  Cry А имам 30-35 за сваляне...

Нищо, за мен си е. Така или иначе, правя всичко от втория опит  Embarassed  Wink

Много разчитах на подкрепата ви преди, ще разчитам и сега.  Heart Eyes
Вижадм муцунки, с които заедно започнахме преди година и сега са с -40-50кг... Евала!
Много искам и аз да постигна желания резултат, искрено вярвам, че ще се получи този път.

Hug

# 48
Гарденийка,ами ади де защо се качих / #Crazy Пусто любопитство.Хем подута,хем яла абе утре да видим какво ще стане.Днеска ми иде да карам цял ден на вода.Чувствам се като гюле.Да им се ненавидиш и на празниците.А утре сме и на кръстник. #Crazy newsm78 Абе ще се справя ама сега ме е яд на себе си. #2gunfire Радвам се ,че сте решили въпроса с тока.Много неприятно иначе... newsm78
Мъжо беше на работа ,та незнам как се е справил.Той отбягва да ми казва какво яде там ,че го навиквам много. Crossing Arms
EVA x 2,добре си ни дошла.Със стриктност и търпение  ще имаш страхотно телосложение! Joy Hug И на рима ме изби даже.

# 49
Здравейте, момичета!  Hug

Нека Новата 2010 година влезе в домовете ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе благоденствие, много щастливи мигове, радост за душата и сбъднати мечти! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да дари всички с голямо щастие и крепко здраве. С цялата си душа желая светла и честита година!

# 50
  • Пловдив
Честит Имен ден на Филюдка и Веситата ни Simple Smile Да са живи, здрави и с много късмет!

И аз да почерпя за моя Васко:

# 51
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА СТРАХОТНИ ДЮКАНКИ!!!

Пожелавам ви една страхотна година, много свалени килограми и от здраве да не се оттървате!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИчКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
Вещи, както винаги страхотна си Hug От сърце ти пожелавам бързо оздравяване Hug Hug Hug Здраве и късмет на твоя Васко!
Тонинце Hug аз не се качих днес на Кантаря мило, че сигурно и моите гемии щяха да потънат Wink
Гарденийка, добре че всичко вече е наред, ама пък страхотен екшън, а  Wink
Гушвам новогодишно всичките ми варненски дружки, а и всеки който иска  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 52
Честита Нова Година момичета!
Бъдете здрави, много щастливи и късмет в начинанията!

Вещи - много проницателно заглавие! И аз се записвам с някое  качено килце след празниците - поотпуснах му края да му се невиди.
Не съм чела и дали ще ми остане време не знам. Фитнеса го зарязах покрай празници и болести, но от 5-ти съм на линия.

# 53
     ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ СЛАДУРКИ!!!Дай БОЖЕ,да е по-здрава,по-доходна по-безпроблемна и по-късметлийска!!!
    ФИЛЮДЧЕЕЕЕ,да си жива и здрава,миличка!
    ВЕЩИИИ,огромно БЛАГОДАРЯ,че си се сетила за мен!Усещането е невероятно!Бъди жива и здрава и все така проницателна!!!

# 54
Честита Нова Година и от мен  Hug С пожелание за здраво и стройно тяло, много късмет и споделена щастлива любов Simple Smile

# 55
  • Варна
Честита нова година! Нека ни е спокойна и успешна! За всички празнуващи васильовден - весел празник и да им е живо и здраво името!

Надявам се, всички вие момичета да ми дадете сили и стимул да се справим с режима и двамата с мъжа ми. Напоследък ми е мнооого трудно да карам и протеиновия четвъртък, пък какво остана за 5П, но се налага. Пожелавам си да ми се върне лекотата при спазването на режима от началото на диетуването, когато режимствах и свалях с удоволствие и настроение. Ще докладвам редовно, пък вие ще стискате палци.

Слагаме си не толкова амбициозна цел - поне 16 килограма.

# 56
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, ДЮКАНКИ!
ЖИВИ, ЗДРАВИ, СЛАБИ И ЧАРОВНИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ИМЕНИЧКИТЕ!  bouquet

След спиране на цигарите /от 08.11.09г./, един куп лични празници, Коледа и Нова година, съм с няколко кг.+  Embarassed
Знам, че това са тъпи оправдания, но......"Асан и той е ора".....
Вземам сериозни мерки и се надявам скоро да докладвам с резултат!
 Hug Hug Hug

# 57
  Добра вечер от мен, прекрасни !  Heart Eyes

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! ЖИВИ, ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И С МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ !!!

Честит Ви Василов ден , живи и здрави да са всички именници и да се обграждат само с любими същества !
 Специално за Филюдич  Heart Eyes и мойта лиБоФФФ Весито  Heart Eyes Hug

Прибрахме се по живо по здраво още спим и се носим като замаени Tired  от снощния купон .... прекарахме страхотно , само отново се разочаровах на какво е заприличал Слънчев бряг , за съжаление е по -зле от бетонен квартал ! Танци луди имаше до зори , диджея беше малко чепат , но го вкарахме бързо в правия път  Mr. Green !
  При нас другата новост, е че сме новодомци , не е за съжаление мечтания дом , но за момента е добре ! Интернета ни тук е ужасен , просто този пост го пиша вече 3 ти път !  Twisted Evil

Хайде останете със здраве и да се стягаме , че идат нови пиленцааа  Mr. Green  baby_neutral както се казва кой ял, ял ... сега наблягаме на протеините ...

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 20:01 от mmmshushy80

# 58
Здравейте отново!

Имам проблем и моля за съвет.
Аз два месеца насам съм с три килограма трайно качени (причината може да е спирането на цигарите или някои издънки в трета, няма кой знае какво значение). Натрупала съм, за съжаление, тлъстинки, по корема и талията видимо. Пробвала съм два-три пъти по два П дни в седмицата, но няма видимо подобрение.
Бихте ли ме посъветвали във втора ли да се връщам (след пет месеца в трета и оставащи още два) или да увелича П дните в седмицата и да подновя заниманията сис водна аеробика? Или нещо друго?

# 59
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Прекрасни момичета, желая ви незабравима година, изпълнена с много здраве, усмивки и лични успехи!

Честит имен ден на Филюдка  Hug, Весето5  Hug и всички, които празнуват днес!

Вещи да ти е здрав именника   bouquet На теб пожелавам същото.От здраве да не се отървете както се казва   bouquet

Аз съм отново на линия  Grinning Трябва ми време да ви пусна снимчици от прекрасните места, които имах късмета да посетя.Иначе промяна в килограмчетата няма съществена.Чуствам се все така слабичка  Flutter  Joy Нелсънчето  Hug много точно го е казала- трябва си много желание и мъничко воля за да задържим това, към което сме се стремили и сме постигнали.

Щастлива 2010 и доскоро  lovekiss

пп.Женуша  Hug не се тормози с връщане във втора.Това,което си направила с цигарите е прекрасно.Върни се към водната аеробика, колкото можеш по-скоро и прави упражнения в къщи или където можеш.Вместо 2П прави си един и в другото време наблегни на ПЗ като изключиш сладкото и го заместиш с плодче.Когато си гладна си хапни хубаво, за да не мислиш непрекъснато какво и по колко да ядеш.Не се храни след 7-8 вечерта.Наблегни на разходките и хубавото настроение  Simple Smile
Знам, че всичко това го знеш, но за мен тези малки всеизвестни неща са много полезни.Още веднъж поздравления за спирането на цигарите и успех с килцата.Ще се справиш  Peace

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 20:22 от tqna

Общи условия

Активация на акаунт